Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Gostja 1
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja 1 Odgovorbullet Objavljeno: 13/September/2018 ob 13:30
gostja mislim da ima Barbara iz Šmarja redno službo in dela ko ima čas...kolikor sem jaz seznanjena ...
IP IP shranjen Prijavi objavo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 13/September/2018 ob 13:44
Originalno objavil(-a) Gostja 1

gostja mislim da ima Barbara iz Šmarja redno službo in dela ko ima čas...kolikor sem jaz seznanjena ...

OK,hvala ti.lp

Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 13/September/2018 ob 16:14
Vceraj sem kontaktirala par ljudi oz psychic source
Kristin, kimberly, seraphina in se par ostalih in vsi so mi rekli enako. Mogoce kaka razlika v casu ampak drugace komec isti.. ima kdo kaksne izkusnje?
Na 100km se vidi
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Na 100km se vidi Odgovorbullet Objavljeno: 13/September/2018 ob 20:01
/.../ in se takoj zatem zavedel, da me lahko vsa zadeva z vedeževalci zasvoji: človek celo življenje posluša vedno ene in iste reči, ko zastavlja ena in ista vprašanja, odgovor pa pričakuje z vselej novo radovednostjo. Kot v igralnici, ko staviš prgišče žetonov na črno ali rdeče, na parne ali neparne številke, in dlje ko igraš, raje bi nadaljeval, nikoli pa se ne zdolgočasiš ob neskončnem čakanju na "ja" ali " ne" usode.
Tako kot je človek pri izgubljanju v igralnici vedno prepričan, da se bo sreča obrnila in bo prišel trenutek, ko se bo vložek povrnil in se morda tudi podvojil - le čakati je treba znati - tudi po srečanju z mnogimi vedeževalci, ko je človek med številnimi zgrešenimi in banalnimi napovedmi slišal po eno pravilno in zanimivo, še vedno upa, da bo končno srečal res dobrega, ki nikoli ne zgreši in vse jasno vidi. Le počakati je treba. Morda naslednji?

Iz knjige "Vedeževalec mi je rekel" Tiziana Terzanija, prvič izdane 1995.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 13/September/2018 ob 20:23
Pkdaj se bo nehalo to pametovanje.Pusti ljudi na miru in se brigaj zase.Meni ne bo nihce diktiral,kako naj zivim.Raje se pripravi na posledice,se tudi jaz pridruzujem vsem tistim,ki podpirajo prijavo.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 13/September/2018 ob 20:48
Tisti,ki ste bili pri Jelki,a si vzame cas al zdrzdra bolj na hitro.Saj ne,da bi bila pri njej ure in ure,ampak da vsaj vem.A gleda mogoce tut na sliko oz.fotografijo osebe?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 13/September/2018 ob 21:12
Originalno objavil(-a) gostja

Tisti,ki ste bili pri Jelki,a si vzame cas al zdrzdra bolj na hitro.Saj ne,da bi bila pri njej ure in ure,ampak da vsaj vem.A gleda mogoce tut na sliko oz.fotografijo osebe?

Ups,zmotila sem se,mislila sem Barbaro.
Na 100km se vidi
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Na 100km se vidi Odgovorbullet Objavljeno: 13/September/2018 ob 21:49

Meni ne bo nihce diktiral,kako naj zivim.

Razen vedeževalk.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 13/September/2018 ob 22:26

Pkdaj se bo nehalo to pametovanje.Pusti ljudi na miru in se brigaj zase.Meni ne bo nihce diktiral,kako naj zivim.Raje se pripravi na posledice,se tudi jaz pridruzujem vsem tistim,ki podpirajo prijavo.

Nihče ti ne diktira, vpijoče po forumu pa si med zasvojenci. Dobro bi bilo upoštevati nasvet in citat.
Dejstvo je, da te zasvoji in lahko kar kmalu. Obisk šlogarc je zanimiv, če jemlješ to z rezervo. Ko to postane stalnica, je zasvojitev. Dobronamerno - ustavi se, zadihaj in naredi nekaj zase, za svoje dobro!
Na 100km se vidi
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Na 100km se vidi Odgovorbullet Objavljeno: 13/September/2018 ob 22:27
Vedeževalska izkušnja:

Zapravila za en avto denarja, drži pa bore malo. Recimo, če je bil možen odgovor da ai ne, se jim je kdaj posrečilo.

Ko zdaj gledam nazaj, ne morem verjeti, da sem bila tako zmešana. Pač bila sem na hudih življenskih preizkušnjah, veliko nečloveškega stresa (bolezni v družini, smrt najbližjih, ...) in sem par let to prakticirala. Zdaj vem, da namesto tablet. Zdaj sem zdrava, sem bila že skoraj zasvojena. Upam, da me življenje več ne zaje*e tako, kot me je.

Vsem, ki ne veste, ali bi verjeli, ali ne. Preizkusila sem gotovo 50(!) različnih vedeževalk. Znanih, neznanih, ampak glede ključnega vprašanja zdaj po toliko letih vem, da ni niti ena odgovorila pravilno.

Upam, da nikoli več ne padem v to.

Link: https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=151&t=11136253
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 14/September/2018 ob 00:14
Originalno objavil(-a) Gost

Nihče ti ne diktira, vpijoče po forumu pa si med zasvojenci. Dobro bi bilo upoštevati nasvet in citat.
Dejstvo je, da te zasvoji in lahko kar kmalu. Obisk šlogarc je zanimiv, če jemlješ to z rezervo. Ko to postane stalnica, je zasvojitev. Dobronamerno - ustavi se, zadihaj in naredi nekaj zase, za svoje dobro!

????Pa o cem vi fantazirate?Dvakrat na mesec mal oreletim forum,pri vedezevalki se sploh ne spimnim,kdaj sem bila,vi pa govorite o zasvojenosti.Pa kaj vam je.Be sklepat po sebi.In 100km he na forumu jonstop,kolk vidim,to ni normalno.A je to nek mesija al kva,da bluzi v tri dni.Pismo,naj ga nekdo prijavi,to bitje je off.To kr beki komandira in je cist delusional.Sem vidla te poste in ozmerjanje ene vedezevalke z zelo beorimwrno besedo.To he zrelo za pooblascenko za komunikacije in sovrazni govor.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 14/September/2018 ob 00:30
Ha ha,take pa je dobra,tone cedno glibje in he ze cist adijo in cepi tukaj nonstop,druge pa ovtozuje in govori,kako morajo zivet.Sibek karakter,ni kaj,da se cliuk hvali s tem,da je ze dolga keta tle.Posledice so ocitno nastale,zdej pa galucinira,da smo drugi neki revcki.CcccSick.Komaj cakam,da utisajo in odstranijo to osebo iz foruma institucije,ki so prisebne za te zlorabe na netu.Me zanima,kako dolgo bo se bluzila tukaj.Dolgo ziher be.Soada v psihiatricno ustanovo,placa naj konkretno glibo in ustrezno kazen in javno izpostavit,kdo to je.Samo dovrega in pracnega odvednika je treba imet.In cerjamem,da bo ratali.Ampak ...ah,baj se 100km pusti (neorijetno presenetiti).
Skoda,da ne poznate podrobnosti in posledic na starem forumu,ko je en forumas eno vedezevalko ozmerjal s ciganko in prostitutko.Pestro.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide