Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 14/September/2018 ob 00:32 | ||
Spoštovana! Se popolnoma strinjam z vami! Vedeževanje in gledanje v prihodnost ne obstaja! Kako vem? Ker se mi prav nikoli ni nič uresničilo kar so mi napovedale vedeževalke! Preprosto povedano so to po večini bolni ljudje ki imajo blodnje in mislijo da so jasnovidni;zakaj je temu tako bi vam najlaže odgovoril kak diplomirani psiholog ,ali psihiater.Blodnje so lahko omejene samo na eno področje človekovega življenja in doživljanja;drugod pa lahko ta oseba popolnoma neokrnjeno funkcionira,Seveda ni vedno tako;psihičnih ,ali duševnih motenj je malo morje in sem spada tudi to,da nekdo čuti,ali misli,da ima posebne psihične moči,ali dar jasnovidnosti.Pravzaprav jasnovidnost obstaja ampak ne pomeni gledanja in videnja prihodnjih dogodkov to je absolutno nemogoče!! Ampak obstaja samo hipotetično,če me lahko razumete;ljudje si jo vedno napačno razlagamo in jo razumemo ni pa to ničesar nadnaravnega ,ali povezano z duhovi,ker tudi ti ne obstajajo; se pravi da on ona kot jasnovidec bolj samo s pomočjo svojega povečanega čutenja vaših misli v svoji viziji,ki se takrat mu sproži;misli da vidi v resnici pa samo predvideva izid vaše prihodnosti;nič drugega ni to.Pa še to so zelo redki ljudje;funkcionirajo po principu,da veliko bolj začutijo vaše misli,kot povprečni človek;prihodnosti pa ne vidijo;vse od tod naprej pa je tudi pri njih le golo ugibanje in nič več.Zato toliko zmešnjave in razoćaranja z jasnovidci;oni v resnici ne vidijo naše prihodnosti;samo ugibajo jo lahko.Tudi uporaba kart jim ne koristi;zanašati se na to kar predstavlja vsebina karte je lahkomiselno in zelo naivno;vedeževanje in jasnovidnost ni nič drugega kot golo ugibanje;včasih se jim posreči spet drugič vse zamočijo.Vsi ti ljudje ki se ukvarjajo z vedeževanjem in kao jasnovidnimi napovedmi bi se morali vprašeti,če sploh še imajo kaj vesti do ljudi.Njihova srca so črna in trda kot kamen;po mojih natančnih informacijah,ki so blizu človeku ,ki je in še živi s pravimi guruju,ali z razsvetljenimi ljudmi;napovedovanje prihodnosti z njihovega stališča ne obstaja in je niti kot pravi guruji ne prakticirajo,noben razsvetljeni človek ne more za nekoga natančno predvideti,kaj se mu bo zgodilo čez nekaj časa! Predvidi lahko samo tvojo karmo ničesar drugega tudi njemu ni dano videti naše prihodnosti,ker si jo v resnici sami določamo.
|
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 14/September/2018 ob 00:41 | ||
Ena je sprasevala za psychicsource. Jaz sem zadovolna z njimi kontaktirja Kristine,Kimberly, pa se eno, in Rickija. RICKY ja je tezko dobit ker kao vela za najboljsega in sama sem ga veckrat klicala. Meni je ok.
Sem pa pri nas zadovolna z Niky, sicer ima drugacen nacin dela, samo po mailu podobno kot Kristine. Direktna vprasanja, vendar odkrito, ce je ne odgovor ne olepsuje. Je se kdo zadovolen od slo scene? Tak kot je bila Misa? Ali kdo ki res obvlada? Hvala za mnenje. |
|||
IP shranjen | |||
gostja
Gost |
Objavljeno: 14/September/2018 ob 07:32 | ||
In zakaj cepis tu in pises kretenizme????Zakaj hodis k raznoraznim,ce blodis.Prenehaj,a ne?V cem je problem?,Ce ti nihce ni nic videl prav,ne pomeni,da so vsi fejk.Moras najti pravo.Vsi ste tako glasni,cepite pa nonstop tle.Glejte sebe,brigajte se zase,svoja prepricanja imejte,ampak jih ne vsiljujte drugim.A ste brezposeln neambiciozen folk,ki hoce nekaj bit,ceprav ste nule in nekaj gnjavite in prepricujete.Dokler sama sluzim dnar in sem sposobna skrbet za karueo in druzino in mikijon drugih stvari,potemtakem se imam neke sposobnosti.In,cas bi ze bil,da se brigate zase.Pa upam,da vam dajo primerne kazni za sovrazni in zaljiv govor za besedo na S,ki oznacuje osebo in bivse republike.Vi kar veselo pisarite tle,reality check prihaja,slej ko prej.Vprasajte gospode,ki to preiskujejo.Pod lupo vzamejo vsakega,ki je imel stik in dostop do komunikacijskih naprav in vse ostalo.Vem iz prve roke,ko je ljubosumna zena vdrla v mejl svojega moza zaradi druge zenske,ki zivijo preko ceste.Grozno,kot v filmu,kjer se zgodi umor.Be se salut s takimi stvarmi.Ampak nekateri se dalhe igrajo frajerje in mislijo,da so dejanja brez posledic. |
|||
IP shranjen | |||
gost
Gost |
Objavljeno: 14/September/2018 ob 07:45 | ||
Vidim, da ne razumeš napisane vsebine. Ne samo da si hudo zasvojena, poleg tega si še pol pismena! Sicer pa "pismo" odgovarja osebi, ki tukaj preživlja očitno ves svoj prosti čas. |
|||
IP shranjen | |||
gostja
Gost |
Objavljeno: 14/September/2018 ob 08:12 | ||
Se moje mnenje:kdor je zasvojen,kahko oceni strokovnjak.In ce nikomur ne skodi,ne cem,kaj postavjate diagnoze o zasvojenosti.Ce ste same na forunu 24/7,svoje probleme zrcalite na druge.Kot ze vsi pisejo:brigajte se zase,poskrbite za svoj lajf.Dokler vas nihce ne ogroza,ne vidim razloga za neke debate in prazne obtozbe o neki zasvojenosti.Torej jaz sem vsak dan v stacuni.Sem zasvojena?Ne.S kaksno pravico sploh pisete o drugih zivljenjih?Meni in normalnemu cloveku ne pride na konc pameti,da trosim neumnosti in obsojam nekoga,ki ga ne poznam.Sem prelistala nazaj,zagotovo 5,6 razlicnih komentarjev.Kako lahko pisete o nekom,ki ga sploh ne poznate in ne veste nic o njem.Same pisete,pri kolikih ste bile,druge pa obtozujete ,da so zasvojeni.Res cist skregano z logiko.Pocnem,kar zelim.Brigam se zase.Dovolj pametna sem,da ne rabim dvigovat svoje nerazgledanosti in pumpati nizkega ega z nekimi citati.
10km bo pa kmalu videla,kako nositi in prevzeti odgovorost .Omenjati neke davke za odvracanje pozornosti od njenih drugih postov je ponilovanja vredno.Ampak vsa cast forumasici,da je ukrepala in dala prijavo,ceprav je nekdo napisal,da vse skupaj traja.Ona pa naj se veselo pise,dolgo ne bo.Ze ko vidim nick,ignoriram.Bomo videli,kdo bo na koncu junak.Je pa zanimivo.Je bil Vladimir,Dragica,Mikica,Joka in se ostali,ki se jih be spimnim.Sicer nisem redna na forumu,ampak nihce ni nikoki sel oredalec z ozmerjanjem zaradi druge narodnisti.So pa vsi veselo hodili k njim.Malo hinavsko vse skupaj,a ne? |
|||
IP shranjen | |||
gostja
Gost |
Objavljeno: 14/September/2018 ob 08:44 | ||
Je bil kdo pri Milici v Sezani
|
|||
IP shranjen | |||
gostja
Gost |
Objavljeno: 14/September/2018 ob 08:56 | ||
Tudi meni so zgresili Uros,Suzana,Lejla.Prav pa Selena.Cakam Barbaro,pa je baje tezko pridit do nje.
|
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 14/September/2018 ob 10:24 | ||
Po moje se jim bol userje kor kej druzga... sploh se ne zavedajo kako lahko skodjo s temi fejk napovedmi.
|
|||
IP shranjen | |||
gostja
Gost |
Objavljeno: 14/September/2018 ob 10:44 | ||
Zelo vas razumem ampak tukaj je mnogo primitivnih ljudi,ki so zelo žaljivi in funkcionirajo na zelo nizkem kognitivnem nivoju in ne želijo slišati,niti ne zmorejo razumeti vaše bolečine ob vseh vaših izgubah in trpljenju.Kaj šele,da bi vam pomagali in svetovali! Pravilno da ne hodite več k vedeževalkam,bolje je obiskati kvalificiranega psihoterapevta;kadar ste v stiski in bolečini.Verjemite mi,ta vas ne bo zavajal in trosil rožic in laži o vaši prihodnosti.Žal je tudi tega potrebno plačati ampak koristi bodo neprimerno večje kot ste jih imela od obiska vedeževalke.Vam in vsem drugim,ki to berejo;še enkrat z stoodstotno verodostojnostjo izjave zagotavljam;da mi niti ena jasnovidka ,ali vedeževalka ni popolnoma ničesar ugotovila,ali zadela v prihodnosti.Pa zakaj? Zato,ker sem si jo vedno krojila sama;tukaj je odgovor na njihove napačne odgovore in diagnoze; in kjer leži vso bistvo njihovega neuspeha!Ampak do tega spoznanja in do te točke duhovnega razvoja,ali rasti mora človek sam priti; brez pomoči drugih.!Ne pomaga ne vam ne drugim prepričevanje in zbiranje dokazov proti temu vraževerju in slepemu verovanju v usodo,ki si jo v resnici vedno krojimo sami.Ničesar nadnaravnega ni okrog nas in čudeži ne obstajajo.Ko to sprejmeš in se popolnoma zavedaš samega sebe,se šele zaveš svoje enkratnosti in neponovljivosti in s tem tudi minljivosti in kaj bi lahko še postoril v življenju,da bi ti bilo lahko bolje in lepše!Takrat začneš kvalitetnejše in razumnejše živeti,se pravi začneš načrtovati svojo prihodnost. V tem je point vsega našega uspeha,ali neuspeha v življenju.
|
|||
IP shranjen | |||
gostka
Gost |
Objavljeno: 14/September/2018 ob 12:21 | ||
|
|||
IP shranjen | |||
gostja
Gost |
Objavljeno: 14/September/2018 ob 14:18 | ||
Zakaj vsiljujete svoje mnenje z bekimi psihoterapevtkami?Mislim predzadnji post.Ce ti trpis zaradi napacnih napovedi,ne pomeni,da tudi drugi.In ocitno si tudi ti psihicno zelo sibka,ce svetujes obiske pri teh psihoterapevtkah.A nisi sana toliko mocna,da to prebrodis?Bi lahko vedeka,da je treba jemat z rezervo.Torej se nisi sposobna niti sama spravit k sebi,potrebujes terapijo Drugim nekaj svetujes,poglej raje sebe.
Ce mi bo pasalo,bom sla k vedezevalki vsak dan ali pa enkrat na 10 let.Ne razumem,da posiljujete ljudi,kako naj zivijo svoje zivljenje.Ce pa psihicno nisi sposobna,pa te ne resi niti Bog. Vsak je odgovoren zase in neko pametovanje je bv.Naenkrat se delate fini in pljuvate v lastno skledo,ko pa ste hodili k vedezevalkam,je blo pa cist OK.Mal hinavsko vse skupaj. A jaz komu govorim,kaj lahko in kaj ne?Mi ne pride sploh na misel.Naj vsak zivi kot zeli. |
|||
IP shranjen | |||
gostja
Gost |
Objavljeno: 14/September/2018 ob 14:44 | ||
Pozna kdo kaksno vedezevalko v Ceju za osebni obisk
|
|||
IP shranjen | |||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |