Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 14/September/2018 ob 14:45
Sem mislila Celju
IP IP shranjen Prijavi objavo
g
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom g Odgovorbullet Objavljeno: 14/September/2018 ob 18:27
Torej Bojan in Selena vse v nulo napovesta?
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 14/September/2018 ob 18:56
Prosim za cimvec novih izkusenj od maruske, selene, bojana
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 14/September/2018 ob 19:05
Originalno objavil(-a)

Prever in prelistaj mal za nazaj,mas pozitivne in negativne izkusnhje.Uporabi iskalnik,ti bo lazje .Se ponavljajo vedno ista imena,tko da nic novga.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 14/September/2018 ob 19:10
Originalno objavil(-a) gostja

Originalno objavil(-a)

Prever in prelistaj mal za nazaj,mas pozitivne in negativne izkusnhje.Uporabi iskalnik,ti bo lazje .Se ponavljajo vedno ista imena,tko da nic novga.

Meni sta Bojan in selena v nulo napovedla. Maruska mi je pa zal zgresila.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 14/September/2018 ob 21:33
Originalno objavil(-a)

Meni je tukaj dober edinobojan, najboljsi sta mi pa mojca in ema.
GOSTJA
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom GOSTJA Odgovorbullet Objavljeno: 14/September/2018 ob 21:49
je katera dobra v Velenju? Ma kdo od tam kakšne izkušnje?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 14/September/2018 ob 22:15
Jaz sem bila pred leti v Gorici v Velenju pri eni,ko gleda v vosek,ime sem pozabila.Nic od nic,ni imela pojma,kr neki bluzila v tri dni.Za drugo pa ne vem.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 14/September/2018 ob 23:59
Originalno objavil(-a) gostja

Jaz sem bila pred leti v Gorici v Velenju pri eni,ko gleda v vosek,ime sem pozabila.Nic od nic,ni imela pojma,kr neki bluzila v tri dni.Za drugo pa ne vem.

Verjetno mislis na Kato
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 15/September/2018 ob 07:49
Na starem forumu je bilo napisano se spomnim da Kata gleda v svinec mislim da je enim sedla enim pa ne. ne vem če še dela.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 15/September/2018 ob 08:03
Kata iz Velenja  ne vliva svinca ampak vliva vosek kar se pa ne more ...brez veze škoda denarja zanjo. Tudi ene stvari ni videla prav..

Na starem forumu je več kritike kot pohval
gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gost Odgovorbullet Objavljeno: 15/September/2018 ob 08:56
Saj že vemo da je vedno je tak. ene komu sedejo v nulo, drugemu pa čist mimo. Če kdo hoče k keri vedeževalki mora sam probati in se prepričat če mu kaj prav vidi ali ne. Samo tako dobi izkušne.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide