Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |
Gost
Gost |
Objavljeno: 15/September/2018 ob 10:09 | |
Ima kdo izkusnjo z Taisho.
|
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 15/September/2018 ob 11:32 | |
Brez veze. Nakladala nenormalno. Po njenem bi se že decembra 2014 moralo nekaj zgoditi( konkretna napoved za prelomni dogodek), pa se še danes ni. Pa tud vse ostalo je falila na polno. |
||
IP shranjen | ||
Gosr
Gost |
Objavljeno: 15/September/2018 ob 11:38 | |
Hvala gostja.
V casopisu pise,da je ful jasnovidna. |
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 15/September/2018 ob 11:38 | |
Kdo sta Mojca in Ema? astrologinji? Glede Selene, ona je men kr eno zgodbo napletla, že pred leti, ki se nikoli ni zgodila in se nebo, ker sem čisto z drugo osebo poročena kot je opisala. Tud otrok je bil veliko prej, kot je ona napovedala in s popolnoma drugo osebo! Isto je moji znanki napovedala, njej pa ravno obratno- pozitivno , da bo z nekom poročena, da bosta dobila deklico, prav opisala, kako bo deklica zgledala. No znanka je s tistim se razšla, niti otroka nima. Stara je ornk čez 40 let. Tak da če mene vprašaš, sej neki malega že vidi Selena ampak še to se ji morda userje. Isto za eno poslovno zadevo je pač napovedla da se pozitivno izide, ok se je res, ampak full s časovnim zamikom 1 leta. Plus tega je bila taka zadeva, ki se jo je moralo nujno končat in to mi lahko vsak napove da se bo Barbara iz Šmarja dosti boljša, isto Jelka iz žalca, kar se tiče opisa osebe, njegovega mišljenja pa čustev kapo dol. Vidi! Najhuje pa totalka mimo so pa: Vladimir, Dubravka, Olivija, Taisha, Katarina Celje... |
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 15/September/2018 ob 11:42 | |
Mene pa zanima, če se lahko oglasite tiste, ki vam je Miša prav napovedala nosečnost oz.otroka. Bila sem pri njej maja 2016 in mi je podala napoved. Videla je precej, pa me zdj zanima ko je že toliko let mimo vaše uresničitve. Pa če je kdo probal astrologinjo Gordano iz Celja? Meni je podala isto napoved kot ostale dobre, ki jim zaupam in vsebinsko in časovno.
|
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 15/September/2018 ob 11:47 | |
Misa je za moje pojme najboljsa. Njej se pribliza Bojan, to pa je tudi to. Govorim na podlagi svojih izkusenj. |
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 15/September/2018 ob 11:58 | |
Hvala za mnenje. Jaz sem bila pri Miši 2016, ko se je šlo zarad enga starejšega moškega v mojem lajfu takrat. Čim sem se vsedla dol, preden sem sploh utegnila postavit kako vprašanje, mi ona prbije s prve. Naslednji je mlajši. Men nič ni blo jasn, ker sploh nisva govorili o čem bo šlogarija potekala. Jst debelo gledam,pol dava karte ven, je prav opisala takratnega tipa, povedla da to ne bo to, mi rekla oprosti s tem te pa res ne vidim skupi. Takrat sem bla valda razočarana na celi črti. Edin falila je, k je rekla da gremo skup, pač midva pa otrc nekam skup za dan ali dva. No pa se niti spoznal nikol nismo.
Pol je kup enih napovedi podala, niti se ne spomnim več ker sm posnetek zbrisala. Vem samo to, da mi je glede službe napovedla, da bom nadomestilo eno k gre v penzijon, pa glede otroka je sama od sebe podala napoved kdaj bo in kakšnega spola bo. Sem nekje prebrala, da ona največ vidi tisto, kar sama od sebe reče. Čim manj sprašuješ bolj vidi. In iskreno upam, da je imela prav. |
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 15/September/2018 ob 12:00 | |
Aja, pozabila sem napisati, da je bil naslednji res mlajši. Spoznala sem ga par mesecev po tej njeni napovedi. Ampak se ni izšlo z njim. Miša je napovedala celo kje bi naj živela, kako bo izgledala okolica ipd.
|
||
IP shranjen | ||
Zoja
Gost |
Objavljeno: 15/September/2018 ob 18:55 | |
Ko je ena spraševala za Seleno. Meni je bila super. Take detajle je povedala, da sem samo zinula. Recimo, vedela je da je moja mami ločena že dolgo časa in da ima še enega sina (mojega brata), ki pa ni odraščal z nami. Ostal je pri očetu. Med tem ko je vse to govorila, je gledala samo njeno sliko. Za naprej ima zaenkrat vse prav, edino časovno so se neke stvari ujemale u nulo, nekatere pa ne. Dogodki pa zaenkrat po njenih napovedih. Bomo videli. Tudi če kaj ne bo tako, bom vseeno še šla k njej, do sedaj mi je ona najbolj sedla. Lp
|
||
IP shranjen | ||
Gost
Gost |
Objavljeno: 16/September/2018 ob 01:03 | |
Meni pa ni videla prav. Dejansko se je sam neki malega zgodilo ostalo pa ne. Rekla je da se bom dobivala z nekom a se nikol nisva srecala. Sploh ni taka kot jo vsi opevate. Je bila preko emaila ena dost boljsa ki je vec ne dobim enako lahko recem za Marusko
|
||
IP shranjen | ||
Gost
Gost |
Objavljeno: 16/September/2018 ob 07:25 | |
Gostja,
lahko zaupas,katera ti je bila dobra preko maila. |
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 16/September/2018 ob 11:05 | |
Tista katera sprašuje za astrologinjo Gordano iz Celja men ni prav nič videla vse napovedi zgrešene.
Mi je bila dosti bolša in časovno točna astro Tina do sedaj se je vse zgodilo v časovnem obdobju kot je napovedala... Tako da moje izkušnje z astro Gordano zelo negativne svojim prijateljicam je nebi priporočala... S taisho imam pa podobne izkušnje ki jih je zgoraj ena forumašica že opisala nič od nič pa še draga je ima 70€ |
||
IP shranjen | ||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |