Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Gostka
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostka Odgovorbullet Objavljeno: 17/September/2018 ob 09:38
Selene tud jst ne priporocam. Ok Bojana pa nisem sprobala. Ampak Selena se mi zdi da glede na trenutno situacijo i energije vidi kar dobro kaj se dogaja in na podlagi tega napove rezultat. Pa tudi sama pravi da pot med dvema je lahko 100% plus kjer bosta sigurno skupaj, lahko je 100% minus kjer nikakor ne bosta skupaj ali pa je odprta pot kjer ni nic zacementirano. Tako ona pravi. In ona dost spreminja napovedi. Men je lani za enga rekla da sploh ni sans da bova skup cez cas pa da ja da so sanse velike. Brez veze.
IP IP shranjen Prijavi objavo
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 17/September/2018 ob 11:10
Kaksne pa so izkusnje z nesso?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/September/2018 ob 11:57
Originalno objavil(-a) Gost

Meni se pa zdi da Uros vsem pozitivno napove. Docim Selena in Bojan pa vsem negativno. Jaz sem zacela samo se svoj instinkt poslusati.

Jaz bom tako rekla.Ja,mas prav,tale Uros je men take pravljice in idilo pisal,realnost je pa cist druga.Totalen spor in kreg z doticno osebo in sovrastvo do max. Je napisal,kako bo vse oh in sploh,pa se to ne more zgoditi,ker je ze osnova bila zgreseba in vse v razsulu Zgresil tut vse drugo o dnarju in se eni stvari.
Men sta pa Bojan in Selena cist ok.Ce vidita negativno,logicno,da je negativno in men realno napovesta.Boljse tko negativno in resnicno kot fejk.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/September/2018 ob 12:01
Originalno objavil(-a)

Kaksne pa so izkusnje z nesso?

Jaz mam slabe,pred leti je bla aktualna,so jo vsi hvalili na starem forumu,potem pa se je pokazala realna slika.Jaz sem jo klicala pred leti 2x,pa mi je zgresila.Eni so bli pa zadovoljni z njo.
nana
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom nana Odgovorbullet Objavljeno: 17/September/2018 ob 12:11
Ima mogoče kdo izkušnje z Rok Rok?
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/September/2018 ob 15:43
Originalno objavil(-a) gostja

Meni se pa zdi da Uros vsem pozitivno napove. Docim Selena in Bojan pa vsem negativno. Jaz sem zacela samo se svoj instinkt poslusati.

Jaz bom tako rekla.Ja,mas prav,tale Uros je men take pravljice in idilo pisal,realnost je pa cist druga.Totalen spor in kreg z doticno osebo in sovrastvo do max. Je napisal,kako bo vse oh in sploh,pa se to ne more zgoditi,ker je ze osnova bila zgreseba in vse v razsulu Zgresil tut vse drugo o dnarju in se eni stvari.
Men sta pa Bojan in Selena cist ok.Ce vidita negativno,logicno,da je negativno in men realno napovesta.Boljse tko negativno in resnicno kot fejk.

Bojan in Selena sta meni cist ok, ampak realno perfektnega se nisem najdla, niti verjetno ne obstaja.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 17/September/2018 ob 15:48
Živjo,

lahko poveste kontakt gospe iz Žalca?

Hvala
gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gost Odgovorbullet Objavljeno: 17/September/2018 ob 15:49
Ima nekdo kontakt od Jelke iz žalca?

Hvala in lp
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/September/2018 ob 16:07
Originalno objavil(-a) gost

Ima nekdo kontakt od Jelke iz žalca?

Hvala in lp

040 360 392 Jelka,Loznica pri Zalcu
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 17/September/2018 ob 19:48
Kako se pri Bojanu casovno uresnici napoved.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/September/2018 ob 20:10

Kako se pri Bojanu casovno uresnici napoved.

Pocakaj,pa bos videla.Jaz sem ga klicala in je kr dolgorocno,da se bo komaj po drugem letu nekaj zgodilo,ce se bo.Bom vidli,situacijo je sicer videl v nulo.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/September/2018 ob 22:14
Mene pa zanima Barbara Smarje.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide