Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |
Gostka
Gost |
Objavljeno: 17/September/2018 ob 09:38 | |
Selene tud jst ne priporocam. Ok Bojana pa nisem sprobala. Ampak Selena se mi zdi da glede na trenutno situacijo i energije vidi kar dobro kaj se dogaja in na podlagi tega napove rezultat. Pa tudi sama pravi da pot med dvema je lahko 100% plus kjer bosta sigurno skupaj, lahko je 100% minus kjer nikakor ne bosta skupaj ali pa je odprta pot kjer ni nic zacementirano. Tako ona pravi. In ona dost spreminja napovedi. Men je lani za enga rekla da sploh ni sans da bova skup cez cas pa da ja da so sanse velike. Brez veze.
|
||
IP shranjen | ||
Gost
Gost |
Objavljeno: 17/September/2018 ob 11:10 | |
Kaksne pa so izkusnje z nesso?
|
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 17/September/2018 ob 11:57 | |
Jaz bom tako rekla.Ja,mas prav,tale Uros je men take pravljice in idilo pisal,realnost je pa cist druga.Totalen spor in kreg z doticno osebo in sovrastvo do max. Je napisal,kako bo vse oh in sploh,pa se to ne more zgoditi,ker je ze osnova bila zgreseba in vse v razsulu Zgresil tut vse drugo o dnarju in se eni stvari. Men sta pa Bojan in Selena cist ok.Ce vidita negativno,logicno,da je negativno in men realno napovesta.Boljse tko negativno in resnicno kot fejk. |
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 17/September/2018 ob 12:01 | |
Jaz mam slabe,pred leti je bla aktualna,so jo vsi hvalili na starem forumu,potem pa se je pokazala realna slika.Jaz sem jo klicala pred leti 2x,pa mi je zgresila.Eni so bli pa zadovoljni z njo. |
||
IP shranjen | ||
nana
Gost |
Objavljeno: 17/September/2018 ob 12:11 | |
Ima mogoče kdo izkušnje z Rok Rok?
|
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 17/September/2018 ob 15:43 | |
Bojan in Selena sta meni cist ok, ampak realno perfektnega se nisem najdla, niti verjetno ne obstaja. |
||
IP shranjen | ||
Gost
Gost |
Objavljeno: 17/September/2018 ob 15:48 | |
Živjo,
lahko poveste kontakt gospe iz Žalca? Hvala |
||
IP shranjen | ||
gost
Gost |
Objavljeno: 17/September/2018 ob 15:49 | |
Ima nekdo kontakt od Jelke iz žalca?
Hvala in lp |
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 17/September/2018 ob 16:07 | |
040 360 392 Jelka,Loznica pri Zalcu |
||
IP shranjen | ||
Gost
Gost |
Objavljeno: 17/September/2018 ob 19:48 | |
Kako se pri Bojanu casovno uresnici napoved.
|
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 17/September/2018 ob 20:10 | |
Pocakaj,pa bos videla.Jaz sem ga klicala in je kr dolgorocno,da se bo komaj po drugem letu nekaj zgodilo,ce se bo.Bom vidli,situacijo je sicer videl v nulo. |
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 17/September/2018 ob 22:14 | |
Mene pa zanima Barbara Smarje.
|
||
IP shranjen | ||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |