Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 17/September/2018 ob 22:25 | ||
Ojoj,jaz sem jo klicala prejsnji teden,je rekla,naj jo poklicem danes.Sem pozabila,jo bom jutri.Upam,da dobim termin pri njej,me res ful vlece. |
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 17/September/2018 ob 23:15 | ||
Bilo je zamika par mesecev, vendar je napovedal pravilet razplet. |
|||
IP shranjen | |||
Gostka
Gost |
Objavljeno: 18/September/2018 ob 11:35 | ||
Ocitno tale Bojan res vsem prav vidi. Zanimivo. Si ga kr ne upam klicat. On ce se ne motim se je od Mise ucil ane?
|
|||
IP shranjen | |||
gostja
Gost |
Objavljeno: 18/September/2018 ob 12:17 | ||
Ne vem,ce je to res,s tem se niti ni za hvalit,meno osebno je Misa vse zgresila.Je najboljse,da ima clovek ta dar nekako v sebi,prirojen,logicno pa,da s prakso se da tut kaj naucit.Po moje je najboljse,da Bojan ostane kot oseba zase in ne kot ucenec nekoga. |
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 18/September/2018 ob 13:04 | ||
Jaz sem to tudi prebrala pred 3-4 leti, ko se je tu pojavil. Miša je meni veliko stvari zadela, prav tako Bojan. Oba sta vrhunska. Škoda, da Miša več ne dela. |
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 18/September/2018 ob 15:48 | ||
Kaj na psychicsource se pogovarjaš v angleščini?
|
|||
IP shranjen | |||
gostja
Gost |
Objavljeno: 18/September/2018 ob 15:50 | ||
Ja,ce so americani,logicno.
|
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 18/September/2018 ob 15:56 | ||
kako pa to sploh deluje? Vidim da moraš prej plačat... potem pa kako kontaktiraš? Preko maila ali po telefonu??
|
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 18/September/2018 ob 16:02 | ||
Lahko prosim za kontakt od Milice...saj če en bi želela ne bi se jo dobilo na googlu...Ne najdem pa nič po Milica Š |
|||
IP shranjen | |||
gostja
Gost |
Objavljeno: 18/September/2018 ob 16:12 | ||
Glede Milice,saj se pa nikjer be oglasuje,da vedezuje,kaj pisete bedarije.In ce bi zelela,bi se ocitno oglasecala v medijih.
|
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 18/September/2018 ob 16:34 | ||
Ali ima Bojan 090 44 48?
Ja za psychic source. Se registriras, placas po master c,visi, zberes advisorja ker ti je ok, se prijavis,te dajo v vrsto in te nazaj poklice.nato zastavis vpr. Govoris v ang ja. |
|||
IP shranjen | |||
Gost
Gost |
Objavljeno: 18/September/2018 ob 16:42 | ||
Jaz sem na psychicsource kontaktirala par ljudi enimi sem se po telefonu pogovarjala z drugimi pa pisala na chatu ampak vsi so mi povedli isto razn o casu so razlicno govorili.
Ima kdo kaksne izkusnje s kom? |
|||
IP shranjen | |||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |