Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 18/September/2018 ob 20:27
S kom si govorila vse na psourcu? Kdo ti je bil najboljsi? Hvala
Kako cifro ima Bojan?
IP IP shranjen Prijavi objavo
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 18/September/2018 ob 21:59
Maruska in Barbara v nulo napoved! Mira T. Delno videla. Selena, Dubravka, Olivija pa skoraj vse na fb v skupini falile na polno!! Se dobro da nisem bila negativna in si unicila lepih stvari zarad teh slabih napovedi.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 18/September/2018 ob 22:01
Tezko recem kdo mi je najboljsi sej so mi vsi povedali enako le casano razlicno.
Pogovarjala sem se z barbaro, kristin, kimberly, seraphina, sammie, cerri, venus in se 1 moski po telefonu
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 18/September/2018 ob 23:30
Originalno objavil(-a) Gostja

S kom si govorila vse na psourcu? Kdo ti je bil najboljsi? Hvala
Kako cifro ima Bojan?

Najboljsa sta mi bojan (0904448) in Mojca (0904260)
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 19/September/2018 ob 06:37
Tud Bojan se je ze ustel po moje ko pise ena da je nezmotljiv. Kot vsi. Meni iz phisyicsourca je kristine napacen cas videla. Je pa ostala napoved taka.da ji zaupam ker so mi ostale ki jom zaupam enako vsebino videle. Klicala sem.jo junija 2016 za enga tipa je rekla da spoznam decemnra starse njegove sem pa spoznala starse emega drugega tipa :) tko da ja vidi nekaj vsekakor malo pa.pomesa kontekst. Isto za eno zadevo je rekla da bo v enem letu in pol pa se ni realizirala zal. Bi se morala decembra 2017.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 19/September/2018 ob 10:04
Kolk je stevilka od milke
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 19/September/2018 ob 11:02
Zdravo prosim za iskusnje z saro 0904411
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 19/September/2018 ob 14:07
Kaj pravite na jasnovidko viktorijo(izola) in cvetko?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 19/September/2018 ob 14:29
Originalno objavil(-a)

Kaj pravite na jasnovidko viktorijo(izola) in cvetko?

Ce je to ta Viktorija iz 090,men je videla prav razhod,edino casovno je falila cca 2 leti.Cvetko sem klicala pred 2 letoma za enga tipa,tut videla,da ne bova skupaj,da se bodo poti razsle.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 19/September/2018 ob 16:14
No, zdej k sm šel vn iz tega kroga ''jasnovidcev'' in kvazi ''vedeževalcev'' lahko delim naslednjo izkušnjo:

Velika večina so totalen nateg, pa naj kdorkoli brani svoje koliko želi. Hvaljena Selena in Bojan; oba zgrešila.

Barbara iz Šmarj delno videla, delno zgrešila.

Edino Milico bi izpostavil... Ženska videla določene stvari k res.. Ne bi mogla, kapo dol. Zelo prijetna energija. Za eno se še ni uresničilo, nevem pa kaj bo.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 19/September/2018 ob 18:30
Originalno objavil(-a) Gost

No, zdej k sm šel vn iz tega kroga ''jasnovidcev'' in kvazi ''vedeževalcev'' lahko delim naslednjo izkušnjo:

Velika večina so totalen nateg, pa naj kdorkoli brani svoje koliko želi. Hvaljena Selena in Bojan; oba zgrešila.

Edino Milico bi izpostavil... Ženska videla določene stvari k res.. Ne bi mogla, kapo dol. Zelo prijetna energija. Za eno se še ni uresničilo, nevem pa kaj bo.

Katera Milica je to? Imate morda kontakt?
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 19/September/2018 ob 19:02
Originalno objavil(-a) Gostja

Originalno objavil(-a) Gost

Katera Milica je to? Imate morda kontakt?

Nimam več, sm zbrisu... Takrat me je dost paranojal vse skupi, sam je mela prav in na pozitivno.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide