Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 19/September/2018 ob 19:15
Originalno objavil(-a) Gost

Originalno objavil(-a) Gostja

No, zdej k sm šel vn iz tega kroga ''jasnovidcev'' in kvazi ''vedeževalcev'' lahko delim naslednjo izkušnjo:

Velika večina so totalen nateg, pa naj kdorkoli brani svoje koliko želi. Hvaljena Selena in Bojan; oba zgrešila.

Barbara iz Šmarj delno videla, delno zgrešila.

Edino Milico bi izpostavil... Ženska videla določene stvari k res.. Ne bi mogla, kapo dol. Zelo prijetna energija. Za eno se še ni uresničilo, nevem pa kaj bo.

Katera Milica je to? Imate morda kontakt?

Nimam več, sm zbrisu... Takrat me je dost paranojal vse skupi, sam je mela prav in na pozitivno.

A je bilo 090 ali osebni obisk?
IP IP shranjen Prijavi objavo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 19/September/2018 ob 19:34

No, zdej k sm šel vn iz tega kroga ''jasnovidcev'' in kvazi ''vedeževalcev'' lahko delim naslednjo izkušnjo:

Velika večina so totalen nateg, pa naj kdorkoli brani svoje koliko želi. Hvaljena Selena in Bojan; oba zgrešila.

Barbara iz Šmarj delno videla, delno zgrešila.

Edino Milico bi izpostavil... Ženska videla določene stvari k res.. Ne bi mogla, kapo dol. Zelo prijetna energija. Za eno se še ni uresničilo, nevem pa kaj bo.

Men osebno je Milica bila tudi top,res.Sicer ni blo nic fajn poslusat njenih napovedi,ker sem takrat res bila bolj na dnu,ampak je imela prav.
Tuš
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Tuš Odgovorbullet Objavljeno: 19/September/2018 ob 20:07
Pa glih Milica je nateg. Jo že vidiš da glumi. Sej, iz lastnih izkušenj najbolj vidiš. Nobem forum ni merodajn.
Tuš
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Tuš Odgovorbullet Objavljeno: 19/September/2018 ob 20:09
Aja pa Zorica iz Čateža. Da ne govorim ej.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 19/September/2018 ob 21:50
Originalno objavil(-a) Tuš

Pa glih Milica je nateg. Jo že vidiš da glumi. Sej, iz lastnih izkušenj najbolj vidiš. Nobem forum ni merodajn.

Stojim za tem,kaj napisem.Napisem iz izkusenj,ki sem jih dozivela.Bila sem pri Milici 2016,zenska me je prebrala v nulo,napovedi v nulo prav.Takratnega tipa opisala do potankosti.Leta 2010 sem bila tudi pri Zorici.Babnica je navadna pokvarjenka in prevarantka,ki nima pojma o vedezevanju ali jasnovidnosti,za razliko od Milice.
Se enkrat,povem,kar sem JAZ dozivela.Za drugo me ne zanima,kar si kdo misli .
sani
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom sani Odgovorbullet Objavljeno: 19/September/2018 ob 22:24
pa jebote ej... pišete o Milici pa niti ena/eden ne ve ali je bil doma pri njej ali po telefonu in če je bil doma, naj vsaj pove, ali je bil v Sloveniji pri njej ali v Ameriki...jezus ej
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 19/September/2018 ob 23:04
Pr njej doma v Sezani... Zivi v bloku. Samo osebno sprejema.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 19/September/2018 ob 23:15
Sani,umiri se,malo kulture in cloveskosti ti ne bi skodilo.
Naceloma se s takimi ljudmi ne ubadam,ker mi primitivnost ravno ne sede,ampak ti bom poskusala pokazati,da se da komunicirati tudi normalno,clovesko in v nekem kulturnem tonu.
Jaz sem bila pri njej leta 2016.Be v Ameriki,ampak v Sloveniji,pri njej doma.090 linije bima,vsaj takrat he ni imela,mislim,da je nima niti zdaj,slovenscina ji sepa,govori samo srbsko.
Spimnim se,da ima eno zival,se mi zdi,da ebga fletnega mackona.Ko sem priska k njej,sva sedeli za mizo,ona je pokadila par cigaret.Sem ze 1x pisala o tem.Po moje me je takrat dejansko brala.Sva cvekali neke splosne stvari,ampak nisem govorila nic o sebi.Gledala mi je v karte in nen osebno je bila vrhunska.Se pa ne oglasuje,mislim,da niti ne zeli.Drugo ne vem,kaj ti naj se recem.Aja,bila sem pri njej v Sezani.Idkrito povedano,se niti ne spomnin,kje sem jo izvohala,takrat sem bila v najbolj groznem titalnem bedu zarad enega tipa.
Pa ne pop...za vsako figo,umiri se,nihce ti nic noce.lp
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 19/September/2018 ob 23:31
Stevilka od Milke 090 4405
Na 100km se vidi
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Na 100km se vidi Odgovorbullet Objavljeno: 20/September/2018 ob 00:36
Ali je šel kdo kdaj k "vedeževalki", ko ni bil v bedu in na dnu in popolnoma obupan (večinoma zaradi tipov)? Ker šlogat na vprašanja "a bova skup" je vedno 50-50. In ko "vedeževalka" vidi obupanko pred sabo, je še najbolj zanesljivo reči "Ne, ne bosta skupaj". Ni vrag, da se po 2 letih to ne uresniči.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 20/September/2018 ob 07:56
Originalno objavil(-a) Gostja

Stevilka od Milke 090 4405

Kdaj pa je bilo govora o Milki,saj nihce ni spraseval za njo.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 20/September/2018 ob 08:39
A je na fb skupini se kdo razen Urosa,kaksna nova imena
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide