Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 21/September/2018 ob 15:47
Preteklost in sedanjost se, da   "videti", ker smo jo že doživeli. Prihodnost pa je odvisna od naših odločitev😉
IP IP shranjen Prijavi objavo
Marko
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Marko Odgovorbullet Objavljeno: 21/September/2018 ob 15:49
Katera Darjaa iz Vetrinjske je to?Ali se vam je ze kaj uresnicilo od nje?
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 21/September/2018 ob 16:33
Originalno objavil(-a) Gost

Preteklost in sedanjost se, da   "videti", ker smo jo že doživeli. Prihodnost pa je odvisna od naših odločitev😉

Ja razumem, se strinjam s tem.A kako lahko potem vedezevalci napovedo da s kom bomo ali ne bomk skupaj in na nek nacin zapecatijo naso usodo?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 21/September/2018 ob 16:39
Originalno objavil(-a) Gost

Se absolutno ne strinjam.Vedezevalka ali jasnovidka vidi tudi,kaj se bo zgodilo v prihodnosti.Res je,vcasih zgresijo par stvari,ampak vse te vedezevalke,pri katerih sem bila,pa niso take carice,da bi blefirale.Sploh ene,ko vidijo res specificne stvari in se potem to dejansko zgodi.Tako da to iz moje strani ne drzi niti malo,popolna bedarija.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 21/September/2018 ob 19:50
Sem jih dala kar nekaj skozi, pa se mi zdi da je prihodnost najbol težko videt. Kar nekaj samo ne čisto vse so v prihodnost mi nekaj vidle,Selena,  Lejla, Suzana, Meta in še nekaj vseh se več ne spomnim, totalno napačno Zorica, Zinka, Dragica, Joka in še nekj drugih. Samo mislim, da tiste ki so mi nekaj vidle prihodnost  meni pač sedejo, mogoče pa drugim bojo falile. In tiste, ki so pri meni sekale total mimo glede prihodnosti, pa bojo mogoče drugim pa videle.Zato na splošno ne bom kritizirala vseh, ki meni niso sedle. Naj si vsak dobi izkušnje in bo tudi najdo tiste, ki bodo tudi v prihodnost nekaj vidle.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 21/September/2018 ob 21:12
Tale model iz Kopra in ta spolni prestopnik nista ista oseba... Pr temu v Kopru nisem bila vendar ta iz Valjeva je svetlejši gospod, samo ime je isto, priimek drugačen. Gledala sem prispevek o temu monstrumu pred leti na pinku, groza. V Srbiji je ze vsak drugi jasnovidec.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 22/September/2018 ob 11:10
Originalno objavil(-a) gost

Pozdravljeni vsi na forumu.
Našla vaš forum in mislim da je pravi naslov glede mojega vprašanja, ki se glasi, če ima kdo od vas izkušnje s šlogarco Mirjano iz Pivke. Kolikor sem prebrala na enem forumu, napoveduje iz fižola. Hvala za kakršnokoli informacijo.   Rada bi jo obiskala, ampak je precej oddaljena od mojega kraja bivanja. Vsak komentar dobrodošel.

Tudi mene zanima g. Mirjana iz Pivke; sem brala veliko pozitivnega na netu, samo je vse izpred let nazaj. Pa ne vem če še dela in če je telefonska, ki je na netu še veljavna. Ima kdo izkušnje z njo?
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 22/September/2018 ob 12:06
Imate kaksne nove izkusnje z bojanom? Meni vedno ki ga klicem pove enako...
Kaj pa jasnovidka viktorija?
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 22/September/2018 ob 12:08
Kaj pa Aleksandra Saša Drole; je kdo probal?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 22/September/2018 ob 12:09
Originalno objavil(-a) Gostja

Našla vaš forum in mislim da je pravi naslov glede mojega vprašanja, ki se glasi, če ima kdo od vas izkušnje s šlogarco Mirjano iz Pivke. Kolikor sem prebrala na enem forumu, napoveduje iz fižola. Hvala za kakršnokoli informacijo.   Rada bi jo obiskala, ampak je precej oddaljena od mojega kraja bivanja. Vsak komentar dobrodošel.

Tudi mene zanima g. Mirjana iz Pivke; sem brala veliko pozitivnega na netu, samo je vse izpred let nazaj. Pa ne vem če še dela in če je telefonska, ki je na netu še veljavna. Ima kdo izkušnje z njo?

Kje ste pa zasledile poz.izkusnje,na monu,ker tuki na starmu forumu je blo bolj negativno vse,pa nikol ne pove,kolk racuna,ko sem jo klicala .
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 22/September/2018 ob 13:21

Kaj pa Aleksandra Saša Drole; je kdo probal?

Sama nimam izkusenj z njo,se mi pa zdi,da je ze davno izpeta pesem.Tudi na starem forumu je bilo veliko negativnega napisanega.Pa tko je...na zacetku vsi vsakega ful hvalijo,potem cez cas pa se pokaze realna slika.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 22/September/2018 ob 13:26
Originalno objavil(-a) gostja

Kje ste pa zasledile poz.izkusnje,na monu,ker tuki na starmu forumu je blo bolj negativno vse,pa nikol ne pove,kolk racuna,ko sem jo klicala .

Na googlu; med-over.net
Jaz pa na tem forumu ne najdem nič negativnega o njej.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide