Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 22/September/2018 ob 13:44
To je nov forum,ta star je bil ze od leta 2007 in ni info.Zato.
IP IP shranjen Prijavi objavo
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 22/September/2018 ob 14:24
Kaksna pa ke zdaj realna slika bojana?
Na novo ga klicem tak da tezko kaj recem
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 22/September/2018 ob 14:34
Ima kdo izkusnjo z Zorico,ki jr vcasih bila na tv arena.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 22/September/2018 ob 14:39
Originalno objavil(-a)

Kaksna pa ke zdaj realna slika bojana?
Na novo ga klicem tak da tezko kaj recem

Kako to mislis,jaz te ne razumem.Kaj je z Bojanom,kaj si zelela vprasat.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 22/September/2018 ob 16:35
Men je Bojan dal čisto negativno napoved... K me je tok zabedirala da adijo. Na srečo je razplet čisto drugačen.

Enim je ok, enim čis mim... Kot vse.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 22/September/2018 ob 17:15
Jaz sem ga klicala prejsnji teden.Je tut mene "zabediral",ampak je imel prav,pa tut trenutno,kako je na stvari,je imel prav.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 22/September/2018 ob 19:01
Originalno objavil(-a) gostja

Jaz sem ga klicala prejsnji teden.Je tut mene "zabediral",ampak je imel prav,pa tut trenutno,kako je na stvari,je imel prav.

Dobila negativno in pozitivno napoved. Za obe je imel prav.... je pa tak, vsak ne sede vsakemu.
ss
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom ss Odgovorbullet Objavljeno: 22/September/2018 ob 22:10
Na facebook strani MI KDO POGLEDA V KARTE.. Sem sprobala Uroša Vida..še ni čas uresničitve, ter odgovorila mi je Franka Bordon..še ni čas uresničitve. Sedaj pa sem kontaktirala iz te strani ROK ROK.. Ali ima katera izkušnje z  njim? je kateri kaj napovedal po fb-ju..Ali pa Franka Bordon? HVala
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 23/September/2018 ob 10:54
Je mozno,da bi nekdo,ki ima fb vprasal tole Franko,ce ima kak mejl ali drugo opcijo za tiste,ki nismo na fejsu.Hvala,lp
ss
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom ss Odgovorbullet Objavljeno: 23/September/2018 ob 20:28
Aleksandra Saša Drole...090 41 20.. Izkusnje
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 24/September/2018 ob 16:32
Ima mogoče nekdo izkušnje z gospo Jano iz Črnuč, Ljubljana?? baje gleda telepatsko in z kartami

Lp
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 24/September/2018 ob 16:58
Originalno objavil(-a) Gost

Ima mogoče nekdo izkušnje z gospo Jano iz Črnuč, Ljubljana?? baje gleda telepatsko in z kartami

Lp

Jaz poznam samo Jovanko,a obstaja varianta,da je tut pod imenom Jana,kao Jovanka.Sam uprasam.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide