Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Gošća
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gošća Odgovorbullet Objavljeno: 27/September/2018 ob 12:25
Zakaj Vas moti srpščina/hrvaščina?
Boljše je,da koristim jezik kateri znam
dobro,slovenščino znam ampak mi se zgodi kakšna
napaka in zato raje koristim srpski.
Druga zelo pomembna stvar je,da je moja mati bila
Slovenka,ni dobro biti toliko občutljiv,saj smo vsi isti.
Za me je super,da je večina oseb prezadovoljna Vladimirjem
,res im pomaga in jih ne moti to,da slovenščino ne govori dobro.

IP IP shranjen Prijavi objavo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 27/September/2018 ob 13:07
Smo v SLOVENIJI.Tvoje ozadje me ne zanima in ce je tvoja mati bila Slovenka,je res sramotno,da te ni naucila materinega jezika.Sramotno tudi zate,da se ne znas nauciti.Oziroma noces,tipicna balkanska ignoranca.In ne govorit,da smo vsi isti.MEJE SO Z RAZLOGOM.Na ulici v MOJI Sloveniji se na zalost slisim samo balkanski jezik.In ne prat mozganov,znamo razmisljati s svojimi.Ni poanta v tem,kolikim je V.videl prav ali ne,gre se za inteligenco in spostovanje do ljudi.Torej ce greste v tujino,na primer v Avstrijo,boste govorili srbscino ali se boste PRILAGODILI.In...zakaj bi se mi morali prilagajati nekomu,ki pride v Slovenijo in moram poslusat tuj jezik.Pa se placati mu je treba.Toliko denarja si je nagrabil,da naj gre komot na tecaj slovenscine.In govorit,da smo isti??????
Ne.Vsaj osebno mene ne metat v isti kos z balkanskimi plemeni.Glejte sebe.Ce ne veste,kako sluziti denar,pojdite nazaj v Srbijo,kamor spadate in delajte tam,najdite si sluzbo in nehajte z nekimi prevarami o vedezevanju .Z vedezevanjem se hocete uloviti tiste naivneze,ki se niso naleteli na V. In upam,da nekdo orijavi zadevo inspekciji.Ce be bo nihce drug,bom pa to jaz.Tujec "posluje"gotovinsko v tuji drzavi,dokazov o placevanju davka pa bodo iskale ustrezne institucije.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 27/September/2018 ob 14:30
Originalno objavil(-a) ss

Želela sem klicat Bojana.. pa zopet nedosegljiv. Tega človeka sem klicala najmanj 10 krat ob različnih urah in dnevih... skozi nedosegljiva. Anahi zopet sem klicala Tino... in mi je enako povedala.. razen čas malo drugače.. will see

Danes dobila Bojana na liniji, isto mi napoveduje kot Tina, vendar da Tina ni vidla pravilno trenutne situacije, Bojan pa jo je.

Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 27/September/2018 ob 14:34
Danes dobila Bojana na liniji,isto mi napoveduje kot Tina, vendar, da Tina ni vidla pravilno trenutne situacije,Bojan jo pa je.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 27/September/2018 ob 15:11
Hvala gostja za porocilo od Bojana.Sama cakam na eno uresnicitev,upam,da se razplete kot mi je napovedal.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 27/September/2018 ob 15:26
Jaz tut upam,da se od Bojana uresnici za dve zadevi pozitivno,sicer mi je dal eno ful negativno napoved,ampak sem slutila,da bo tako,tako da sem dobila potrditev.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 27/September/2018 ob 16:38
Moram rect da do zdaj meni za 1x najboljsa je karin iz 0903190. Ima se kdo izkusnje z njo?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 27/September/2018 ob 16:55
Originalno objavil(-a)

Moram rect da do zdaj meni za 1x najboljsa je karin iz 0903190. Ima se kdo izkusnje z njo?

Men pa ful mim,cist use.Ze pred leti sem jo enkrat klicala,sploh ni znala dat napovedi,je sam rekla,naj pozitivno razmisljam.Sem jo vprasala za selitev,ni znala povedat,kr neki je bluzila o pozitivnem razmisljanju.Nikol vec.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 27/September/2018 ob 17:35
Tudi jaz se strinjam z zgornjim postom, ne vem imena na številki 0903190,to številko sem dobila na starem forumu, ampak je čisti nateg,nič od nič, mislim, da se gospa reklamira.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 27/September/2018 ob 17:45
Originalno objavil(-a) Gost

Tudi jaz se strinjam z zgornjim postom, ne vem imena na številki 0903190,to številko sem dobila na starem forumu, ampak je čisti nateg,nič od nič, mislim, da se gospa reklamira.

Se strinjam s tabo,mam tut jz tak obcutk.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 27/September/2018 ob 20:31
Vse sem preklicala, obiskala, itd... Samo Bojan je videl določene stvari, pa tudi ne vse. Mogoče bi še izpostavila Tiaro, ki je tudi nekaj malega vidla. Vse ostalo totalen polom.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 28/September/2018 ob 09:48
Tud sama klicala Bojana,Suzano,Marusko,bomo videli.Vsi so dali enako napoved,ampak bo treba se cakat na realizacijo,taksno ali drugacno.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide