Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 28/September/2018 ob 14:01
Katera je Tina, o kateri je govora malo nazaj? Če je tista iz 4404, lahko rečem, da nima pojma. Kar nekaj ugiba, predvideva pa se sproti ven maže, ko brca v temo. Če ji položiš besede v usta po tem, ko poveš, da ni tako in tako ...
IP IP shranjen Prijavi objavo
Na 100km se vidi
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Na 100km se vidi Odgovorbullet Objavljeno: 28/September/2018 ob 15:00
Originalno objavil(-a) gostja

Smo v SLOVENIJI.Tvoje ozadje me ne zanima in ce je tvoja mati bila Slovenka,je res sramotno,da te ni naucila materinega jezika.Sramotno tudi zate,da se ne znas nauciti.Oziroma noces,tipicna balkanska ignoranca.In ne govorit,da smo vsi isti.MEJE SO Z RAZLOGOM.Na ulici v MOJI Sloveniji se na zalost slisim samo balkanski jezik.In ne prat mozganov,znamo razmisljati s svojimi.Ni poanta v tem,kolikim je V.videl prav ali ne,gre se za inteligenco in spostovanje do ljudi.Torej ce greste v tujino,na primer v Avstrijo,boste govorili srbscino ali se boste PRILAGODILI.In...zakaj bi se mi morali prilagajati nekomu,ki pride v Slovenijo in moram poslusat tuj jezik.Pa se placati mu je treba.Toliko denarja si je nagrabil,da naj gre komot na tecaj slovenscine.In govorit,da smo isti??????
Ne.Vsaj osebno mene ne metat v isti kos z balkanskimi plemeni.Glejte sebe.Ce ne veste,kako sluziti denar,pojdite nazaj v Srbijo,kamor spadate in delajte tam,najdite si sluzbo in nehajte z nekimi prevarami o vedezevanju .Z vedezevanjem se hocete uloviti tiste naivneze,ki se niso naleteli na V. In upam,da nekdo orijavi zadevo inspekciji.Ce be bo nihce drug,bom pa to jaz.Tujec "posluje"gotovinsko v tuji drzavi,dokazov o placevanju davka pa bodo iskale ustrezne institucije.

Ne vem, a se spomniš ali ne, bilo je tam nekje na straneh med 70 in 80, ko so mene zaradi "žaljenja drugih nacionalnosti" (hahahaha!) prijavili (hahahaha!), in eno ženšče še celo na AKOS (hahahahahahaha!!!). AKOS = Agencija za komuminakacijska omrežja in storitve. Kje je ženšče potegnilo ven to agencijo, je čisti misterij.

Tako da moraš vedeti: žaliti ne smeš, dokler plačuješ Srbuljam, ki ti v nulo vidijo, da "bosta skupaj" (vrlo vedeževanje pri 50:50 verjetnosti), lahko pa žališ, če ti en Srb nič ne vidi (pri 50:50 verjetnosti je pač potegnil ta kratko) in ga prijaviš na Davčno (hmmm, a unih Srbulj pa ni treba?).

Bi bilo pa zanimivo vedeti, koliko prijav je bilo že podanih zaradi Slovenceljnov. Pa Jodlarjev. Pa Šipcev. Pa Hrčkov ... Tale forum samo dokazuje, da ko ljudje enkrat padejo v "vedeževanje" in morajo za vsak drekec pekec panično klicati "vedeževalke", je to znak, da so popolnoma izgubili stik z realnostjo. In vsakdo slej ko prej prizna, da je zapravila že kupe denarja za "vedeževalke". Pa jim še vedno ne potegne, ne samo da je "vedeževanje" nateg, ampak da jih nategujejo tudi njihovi lastni možgani, ki jih silijo, da verjamejo "vedeževanju".
Sarcasm
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Sarcasm Odgovorbullet Objavljeno: 28/September/2018 ob 15:24
Res.
Gostka
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostka Odgovorbullet Objavljeno: 28/September/2018 ob 15:48
Tale Bojan je ocitno skoraj da nezmotljiv. Kdaj ga najbolj dobite, zjutraj al zvecer?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 28/September/2018 ob 15:51
Te prijave in postopki trajajo zelo dolgo,ne se prehitro smejat.Ceprav mi ni jasno,kaj sploh pocbes na tem forumu.Ne mores in nimas oravice bekonu diktirati zivlhenja.Kahko pa tebi institucihe preprecijo sovrazni govor gkede ba ozmerjanje na besedo S.,se posebej v prcem objavljenem postu.Podpiram forumasico in prijavo.Tudi pred casom he bekdo eno vedezevalko ozmerjal z rasisticnimi besedami in jo obtozil prostitucije,alkoholizma,narkomanije,je sicer dolgo trajalo,ampak je prijava uspela in tudi sankcije.Tako da jaz se ne bi delala tako pametno in pogumno in nedotakljivo.Vsak tvoj post ti skodi,ampak ti ze ves in se ocitno zavedas posledic.Jaz osebno niti ne bi pisala kaj takega,mi ne pride niti na misel,imam nek bonton in kulturo.Niti ne vem ,kaj ti je pri tej zadevi tako smesno.Pozanimaj se ,kaj ti bo prineslo tvoje nespametno pisanje,obstajajo forumi,strokovnjaki,pravniki,ki ti bodo dali realne nasvete in te mogoce spametovali.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 28/September/2018 ob 15:54
Originalno objavil(-a) Gostka

Tale Bojan je ocitno skoraj da nezmotljiv. Kdaj ga najbolj dobite, zjutraj al zvecer?

Poklici,pa bos videla,mislim,joj,zenske neumne,a rit si znas sana obrisat al ti jo mira kdo drug.
Nasvet:poklici zjutraj,ce ga ne dobis,poskusaj cez dan ali do vecera.Simpl.Res ste ene koze nesamostojbe in zabite.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 28/September/2018 ob 16:28
Oj,ze tolk casa klicem Barbaro,tko tezko je z njo,groza.Kako drugim uspe osebni obisk?Miskim,ce jo folk klice in vedno rece poklicte jutri al pa drug teden,vedno neki izgovori...potem je bolje,da ljudem rece,da vec ne vedezuje in bi blo tko najbolj fer.Dobesedno nategovanje in prosjacenje mi je pa res ze mal butasto.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 28/September/2018 ob 17:32
Je v Celju kaka pametna vedezevalka
Na 100km se vidi
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Na 100km se vidi Odgovorbullet Objavljeno: 28/September/2018 ob 19:11
Originalno objavil(-a) gostja

Te prijave in postopki trajajo zelo dolgo,ne se prehitro smejat.Ceprav mi ni jasno,kaj sploh pocbes na tem forumu.Ne mores in nimas oravice bekonu diktirati zivlhenja.Kahko pa tebi institucihe preprecijo sovrazni govor gkede ba ozmerjanje na besedo S.,se posebej v prcem objavljenem postu.Podpiram forumasico in prijavo.Tudi pred casom he bekdo eno vedezevalko ozmerjal z rasisticnimi besedami in jo obtozil prostitucije,alkoholizma,narkomanije,je sicer dolgo trajalo,ampak je prijava uspela in tudi sankcije.Tako da jaz se ne bi delala tako pametno in pogumno in nedotakljivo.Vsak tvoj post ti skodi,ampak ti ze ves in se ocitno zavedas posledic.Jaz osebno niti ne bi pisala kaj takega,mi ne pride niti na misel,imam nek bonton in kulturo.Niti ne vem ,kaj ti je pri tej zadevi tako smesno.Pozanimaj se ,kaj ti bo prineslo tvoje nespametno pisanje,obstajajo forumi,strokovnjaki,pravniki,ki ti bodo dali realne nasvete in te mogoce spametovali.

A ko pa Vladimir nekomu nič ne vidi, računa pa, je pa vse lepo in prav, če se usuje gnojnica?

Zmerjat konkretnega človeka, ki to zmerjanje toži, je nekaj povsem drugega kot reči Slovencelj, Šipac, Srbulja itd. Ne poziva se h kršenju reda in miru, k zaničevanju drugega, k hujskanju. Kolikokrat bi morala biti že tožena Svetlana Makarovič z njenimi Slovenceljni! In v kabinetu predsednika vlade sedi človek, ki po tekočem traku zmerja "druge nacionalnosti", pa? No, seveda, posledice bi morale biti. Toda že zdavnaj! Ne pa, da človek dobi skoraj drugi najpomembnejši položaj v državi!

Bodi brez skrbi, da Davčna uprava trzne veliko hitreje kot tole, kar ti napletaš.
w
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom w Odgovorbullet Objavljeno: 28/September/2018 ob 19:47
Zdaj sem klicala Bojana... mislim res je mimo kiksnil... Rekel mi je, da se moj ljubinec ukvarja z ilegalnimi posli.. Hallo? če je človek privatnik, starejši gospod..Ki ima čist račun že celo življenje. Čisto mimo..
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 28/September/2018 ob 19:52
Originalno objavil(-a) w

Zdaj sem klicala Bojana... mislim res je mimo kiksnil... Rekel mi je, da se moj ljubinec ukvarja z ilegalnimi posli.. Hallo? če je človek privatnik, starejši gospod..Ki ima čist račun že celo življenje. Čisto mimo.

Kako si pa ti prepričana, da se tvoj LJUBIMEC ne ukvarja z ilegalnimi posli? Danes vsi privatniki skoraj vsaj nekaj ilegalnega naredijo Si mu rekla sama, da je privatnik?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 28/September/2018 ob 20:08
Bil kdo pri Jelki na novo,zadnje case?
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide