Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 28/September/2018 ob 22:21
Originalno objavil(-a) aa

Pozdravljene. Na začetku foruma 5 stran.. je omenjena ena gospa iz Maribora 

Mara Deučman, iz Pobrežja kao.. njen kontakt gre od ust do ust.. nikjer ni bilo napisanega kontakta.. Ali morda pozna kater oz ima kontakt?? Hvala

Jaz sem na peti strani nasla samo kregarijo in ozmerjanje in jeznorita in bla bla.
Jaz imam kontakt,za priimek nisem ziher.A lahko samo natancneje preveris,na kateri strani he omenjena,men se ne da iskat.Ce misliva isto,ona ne zeli,da se njena stevilka daje v javnost in na forum.
IP IP shranjen Prijavi objavo
ss
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom ss Odgovorbullet Objavljeno: 28/September/2018 ob 22:24
Pa si bila pri njej? pri tej gospe.. Kako  bi mi lahko posredovala telefonsko? tukaj nisem registrirana
ss
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom ss Odgovorbullet Objavljeno: 28/September/2018 ob 22:26
na strani 4 je omejnea
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 28/September/2018 ob 22:28
Glede Anite,jaz sem bila pred 4 leti,totalen polom.Men je bla vajvecji polom Zinka,Ita,Dragica,Anita,ena iz Strekljeve v MB,eba ki gleda v kroglo iz gorenjskega konca,itd,sploh vec vseh ne vem,je bilo prevec vseh teh zensk.Anita mi je bila katastrofa,vse mim,sem ze na starmu forumu napisala,da je pri meni sam uganjevala in blefirala.Med drugim trdila,da imam rdec avto.Nastevala je se vse mozne barve,sem ji potem sama rekla,da je crn.Men v glavnem ni sedlaskoda dnarja.Niti karte,niti dlan.So pa nekateri bli z njo zadovoljni,kolk se spomnim iz starga foruma
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 28/September/2018 ob 22:33
Oj,edina opcija je potem mejl,drugace ne vem,kako ti naj dam stevilko.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 28/September/2018 ob 22:40
Meni je barbara tudi kiksnila.. Bojan pa ne.. je imel veliko prav.
Me pa zanima, ce ima kdo kontakt od Vilme iz Slovenj gradca?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 28/September/2018 ob 22:48
Originalno objavil(-a) Gostja

Meni je barbara tudi kiksnila.. Bojan pa ne.. je imel veliko prav.
Me pa zanima, ce ima kdo kontakt od Vilme iz Slovenj gradca?

Kako ti je sploh uspelo priti do Barbare,men nonstop govori,naj jo drugic poklicem,pa zopet nic .Za Vilmo sem ze jaz sprasevala,pa nihce noce dat.Jaz sem imela njeno cifro,pa sem jo zbrisala po pomoti.Sem takrat govorila z njo,ampak je ravno nekam odpotovala.Moram pogledat po starih telefonih,mogoce najdem.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 28/September/2018 ob 23:31
Bojan in Vilma sta meni vrhunska, v nulo oba. Vilmin kontakt pa je 031 456 516
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 29/September/2018 ob 08:37
Originalno objavil(-a) Gostja

Bojan in Vilma sta meni vrhunska, v nulo oba. Vilmin kontakt pa je 031 456 516

Najlepsa hvala za Vilmino stevilko.Nas je bilo kar nekaj,ki smo sprasevali in prosili zanjo.Hvala se enkrat,lp
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 29/September/2018 ob 11:21
Od kje je Vilma.Odgovarja tudi pi imailu.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 29/September/2018 ob 11:30
Iz Slovenj Gradca.Ne.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 29/September/2018 ob 12:50
Se ima katera izkusnje z http://psychicsource.com?
Hotla sem prit do rickyja pa je skoraj nemogoce
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide