Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 02/Oktober/2018 ob 21:49
Originalno objavil(-a) gostja

Ni potrebe,cez pol leta bo ze vse utonilo v pozabo.Jaz pozabim ze po nekaj dneh,se ne obremenjujem s tem.Ni sanse,da cakam pol leta zarad enga tipa,ki ne ve,kaj hoce.Ce bi te res imel rad,bi se s tabo preselil tudi na luno.

No tole pa nebo drzalo. Zaletavar se pa ni ok. In kaj zs se komaj poznata par mesecev? Naj se kr seli al kaj... kak ste eni ej..leta in leta se nekateri spoznavajo in to da se na vrat na nos ne seli se ne pomeni da je nima rad! A damo to da cepis dan pa noc skup v isti bakti pomen da te ma en rad. Nisem vedla
IP IP shranjen Prijavi objavo
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 02/Oktober/2018 ob 21:57
Mene pa neki zanima. A mate kdaj obcutek, da si Bojan dela reklamo tuki? Nocem obsojat sam vprasam. Glede na to, da se noben skor ni napisal da se je zmotil. Ker vem da Misa si jo je delala sama sebi. Pa se poznata z Bojanom.
ss
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom ss Odgovorbullet Objavljeno: 02/Oktober/2018 ob 22:02
meni se zdi, da si jo..
Klicala sem ga .. vprasanje ljubezen in dolocen moski.. Rekel mi je da se moski ukvarja z ilegalnimi posli pa take... nemogoce , saj ga poznam ze 10 let..vem o njem ogromno.. sem kr dol vrgla telefon.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 02/Oktober/2018 ob 22:24
Kar se tice Bojana,to so bile samo govorice,da se poznata z Miso in da je bil kao njen ucenec.Pa vsak z drugega konca SLO.Pa cist odkrito,s tem se ravno ni za hvalit,ker nen osebno je bila Misa eden izmed najvecjih polomov.In ha,vem,da sledi pljuvanje,ampak ja,dejansko se je Misa sama hvalila tu gor.Za Bojana sem sana napisala par postov,ker mi je res videl v nulo ze takrat,ko se je pojavil,zdaj drugic pa moram pocakat,se ni tako dalec.Jaj pa pisejo drugi,pa me ne zanima,zame steje samo praksa,kilometrina in dejanski stik z vedezevalcem.Vsak ima svojo izkusnjo.Milijontic:vsak ni za vsakega.Zakaj je tako,ne vem. Pac je.Pa tut dvomim,da bi se on s tem hvalil glede Mise,to so bile cence na forumu.Saj Misa ni bila neka oh in sploh.Za nekatere ja,ne za vse.
Se enkrat,ne zagovarjam ga,ampak to ve samo on,krivice ne bom delala nikomur.Kot receno:tut ce si dela reklamo,zame stejejo samo km.Vsak pa mora dejansko sam sprobat.Jaz osebno se z Miso ali bilokaterim drugim ne bi hvalila.Bi delala ba sebi,drugi me ne zanimajo.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 02/Oktober/2018 ob 23:38
Sama rabim trenutno nekoga realnega da mi pove iskreno pa da zadevo obvlada. Ce so vse te izkusnje pisali res ljudje sami pol je Bojan dobra izbira. Me je pa malo strah ga poklicat ker sem v taki zelo kocljivi situaciji in bi rabila usmeritev. Vem da si sami nekako krojimo usodo, a vcasih je dobro da nam.kdo pove kar realno vidi v neki situaciji. Dozivljam stiske saj se zadeva ze leta in leta ne premakne in rws ne rabim sejanja rozic in pravljic pac pa trdo roko de pravi nekoga ki bo res realno brez olepsav povedal. In upam da bojan je tak. Pa tudi upam, da ne pove vsem samo negativno. Ker kadarkoli berem zanj pisete da je negativno napoved dal po vecini je tako.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 03/Oktober/2018 ob 03:13
Tudi ce kr pljuvajo po njej je za mene osebno najboljsa za usmeritev karin iz 0903190. Pove kak je in pove tudi ce je moznost kak lahko zadeve spremenis oziroma dobis zeleno.

Pa meni je bojan dal pozitivno ampak se cakam.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 03/Oktober/2018 ob 06:36
Ah ta Karin ne hvala ne rabim da mi nekdo nalaga naj pozitivno razmisljam in bo. So pa druge boljse.
Kartice
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Kartice Odgovorbullet Objavljeno: 03/Oktober/2018 ob 07:37
Originalno objavil(-a) Gostja

Prijateljstvo med mano B in osebo T .prosim kako se nadaljuje?

Tule pokaže, da bo veza, ampak ne v smislu partnerstva, bolj se izpostavijo koristi in užitek.
Kartice
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Kartice Odgovorbullet Objavljeno: 03/Oktober/2018 ob 07:42

Prosim lahko odgovorite meni.
Kako bo z bolnisko,ali mi jo podaljsajo.
Hvala.

Kot kaže, bodo.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 03/Oktober/2018 ob 08:11

Sama rabim trenutno nekoga realnega da mi pove iskreno pa da zadevo obvlada. Ce so vse te izkusnje pisali res ljudje sami pol je Bojan dobra izbira. Me je pa malo strah ga poklicat ker sem v taki zelo kocljivi situaciji in bi rabila usmeritev. Vem da si sami nekako krojimo usodo, a vcasih je dobro da nam.kdo pove kar realno vidi v neki situaciji. Dozivljam stiske saj se zadeva ze leta in leta ne premakne in rws ne rabim sejanja rozic in pravljic pac pa trdo roko de pravi nekoga ki bo res realno brez olepsav povedal. In upam da bojan je tak. Pa tudi upam, da ne pove vsem samo negativno. Ker kadarkoli berem zanj pisete da je negativno napoved dal po vecini je tako.

Priporočam Saro na 090 4411. Nikoli ne olepšuje.
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 03/Oktober/2018 ob 08:23

Jaz bi pa vprasala,ce bom zadovoljna v sluzbi,ko pridem iz staleza,v mislih imam eno moteco osebo.Uro vprasanja pa vidite zgoraj,je objavljena.

Ta oseba ima prikrite namene in prikrito ravna. Med vama je veliko trenje, gre za nestrinjanje, ne razumete se s to osebo v veliko pogledih, vpletena pa je tudi materialna sfera, ne vem, kot bi vam lahko škodovala tudi materialno. Namere proti vam bodo še vedno prisotne, žal.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 03/Oktober/2018 ob 08:29

Priporočam Saro na 090 4411. Nikoli ne olepšuje.

Tale sara sam bluzi,o nekih energijah,sploh ne da napovedi.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide