Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 03/Oktober/2018 ob 08:31 | ||
Jaz be pljuvam,men osebno ni sedla,ni znala dati napovedi,nonstop je samo ponavljala,naj pozitivno razmisljam.To je men brezveze. |
|||
IP shranjen | |||
gostja
Gost |
Objavljeno: 03/Oktober/2018 ob 08:34 | ||
Ce bos samo jamrala in cakala,potem se se dalje smili sama sebi.Pac poklici ga,ce imas namen,pa tut koga drugega,ce se ti zdi,da je ok.Moras probat in si nabrat neke izkusnje. |
|||
IP shranjen | |||
gostja
Gost |
Objavljeno: 03/Oktober/2018 ob 08:46 | ||
Niti ne, no. Meni je vse lepo povedala. Sploh pa, vedno se o rezultatu garantirati ne da. Navodil ni, kot so ti že povedali. Pa bi jih vseeno rada imela, ker se bojiš. |
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 03/Oktober/2018 ob 09:48 | ||
Kartice,
hvala za odgovor glede bolniske. |
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 03/Oktober/2018 ob 10:06 | ||
Seleno poklič. Men je napovedala realno po dogodkih kako bo, pa nisem hotla sprejet tega. Sem kar rinla z glavo skoz zid. Na konc sem lahko sam rekla da je mela prav. |
|||
IP shranjen | |||
gostja
Gost |
Objavljeno: 03/Oktober/2018 ob 10:33 | ||
Men pa Selena cist polom,osebni obisk.
|
|||
IP shranjen | |||
Nana
Gost |
Objavljeno: 03/Oktober/2018 ob 10:51 | ||
Kakšne imate pa izkušnje z Anito z Dolgega mosta? Se odločam, da bi jo poklicala...
Hvala! |
|||
IP shranjen | |||
gostja
Gost |
Objavljeno: 03/Oktober/2018 ob 11:55 | ||
Men ni bla ok,za bivsega je rekla,da mora k psihiatru.Mal pretirano.Po petih minutah je postala sitna in sem sla.Ni omembe vredno,skoda 20€. |
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 03/Oktober/2018 ob 12:12 | ||
Hvala za pogled. Ali je mozen obisk pri vas,oz mail kako se vas dobi. Ali je z osebo T mozno skupno gospodinjstvo kasneje in tudi veza morda,so custva do mene? Kaj pa z osebo D?
Hvala vam B |
|||
IP shranjen | |||
gostja
Gost |
Objavljeno: 03/Oktober/2018 ob 12:16 | ||
Prosim,če mi lahko pogledate,če letos dobim denar,ki ga pričakujem. Vnaprej hvala.
|
|||
IP shranjen | |||
Na 100km se vidi
Gost |
Objavljeno: 03/Oktober/2018 ob 12:36 | ||
Kaj pa, če bi se z osebo T direktno pogovorila? Se ti ne zdi, da bi dobila še najbolj zanesljiv odgovor? Ali pa bo tudi "vedeževalka" postala del skupnega gospodinjstva? |
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 03/Oktober/2018 ob 13:10 | ||
Priporocam Vilmo, Tiaro ali Bojana.
|
|||
IP shranjen | |||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |