Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 03/Oktober/2018 ob 08:31
Originalno objavil(-a)

Tudi ce kr pljuvajo po njej je za mene osebno najboljsa za usmeritev karin iz 0903190. Pove kak je in pove tudi ce je moznost kak lahko zadeve spremenis oziroma dobis zeleno.

Pa meni je bojan dal pozitivno ampak se cakam.

Jaz be pljuvam,men osebno ni sedla,ni znala dati napovedi,nonstop je samo ponavljala,naj pozitivno razmisljam.To je men brezveze.
IP IP shranjen Prijavi objavo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 03/Oktober/2018 ob 08:34
Originalno objavil(-a) Gostja

Sama rabim trenutno nekoga realnega da mi pove iskreno pa da zadevo obvlada. Ce so vse te izkusnje pisali res ljudje sami pol je Bojan dobra izbira. Me je pa malo strah ga poklicat ker sem v taki zelo kocljivi situaciji in bi rabila usmeritev. Vem da si sami nekako krojimo usodo, a vcasih je dobro da nam.kdo pove kar realno vidi v neki situaciji. Dozivljam stiske saj se zadeva ze leta in leta ne premakne in rws ne rabim sejanja rozic in pravljic pac pa trdo roko de pravi nekoga ki bo res realno brez olepsav povedal. In upam da bojan je tak. Pa tudi upam, da ne pove vsem samo negativno. Ker kadarkoli berem zanj pisete da je negativno napoved dal po vecini je tako.

Ce bos samo jamrala in cakala,potem se se dalje smili sama sebi.Pac poklici ga,ce imas namen,pa tut koga drugega,ce se ti zdi,da je ok.Moras probat in si nabrat neke izkusnje.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 03/Oktober/2018 ob 08:46
Originalno objavil(-a) gostja

Originalno objavil(-a) gostja

Sama rabim trenutno nekoga realnega da mi pove iskreno pa da zadevo obvlada. Ce so vse te izkusnje pisali res ljudje sami pol je Bojan dobra izbira. Me je pa malo strah ga poklicat ker sem v taki zelo kocljivi situaciji in bi rabila usmeritev. Vem da si sami nekako krojimo usodo, a vcasih je dobro da nam.kdo pove kar realno vidi v neki situaciji. Dozivljam stiske saj se zadeva ze leta in leta ne premakne in rws ne rabim sejanja rozic in pravljic pac pa trdo roko de pravi nekoga ki bo res realno brez olepsav povedal. In upam da bojan je tak. Pa tudi upam, da ne pove vsem samo negativno. Ker kadarkoli berem zanj pisete da je negativno napoved dal po vecini je tako.

Priporočam Saro na 090 4411. Nikoli ne olepšuje.

Tale sara sam bluzi,o nekih energijah,sploh ne da napovedi.

Niti ne, no. Meni je vse lepo povedala. Sploh pa, vedno se o rezultatu garantirati ne da. Navodil ni, kot so ti že povedali. Pa bi jih vseeno rada imela, ker se bojiš.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 03/Oktober/2018 ob 09:48
Kartice,
hvala za odgovor glede bolniske.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 03/Oktober/2018 ob 10:06

Seleno poklič. Men je napovedala realno po dogodkih kako bo, pa nisem hotla sprejet tega. Sem kar rinla z glavo skoz zid. Na konc sem lahko sam rekla da je mela prav.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 03/Oktober/2018 ob 10:33
Men pa Selena cist polom,osebni obisk.
Nana
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Nana Odgovorbullet Objavljeno: 03/Oktober/2018 ob 10:51
Kakšne imate pa izkušnje z Anito z Dolgega mosta? Se odločam, da bi jo poklicala...
Hvala!
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 03/Oktober/2018 ob 11:55
Originalno objavil(-a) Nana

Kakšne imate pa izkušnje z Anito z Dolgega mosta? Se odločam, da bi jo poklicala...
Hvala!

Men ni bla ok,za bivsega je rekla,da mora k psihiatru.Mal pretirano.Po petih minutah je postala sitna in sem sla.Ni omembe vredno,skoda 20€.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 03/Oktober/2018 ob 12:12
Hvala za pogled. Ali je mozen obisk pri vas,oz mail kako se vas dobi. Ali je z osebo T mozno skupno gospodinjstvo kasneje in tudi veza morda,so custva do mene? Kaj pa z osebo D?
Hvala vam
B
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 03/Oktober/2018 ob 12:16
Prosim,če mi lahko pogledate,če letos dobim denar,ki ga pričakujem.
Vnaprej hvala.
Na 100km se vidi
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Na 100km se vidi Odgovorbullet Objavljeno: 03/Oktober/2018 ob 12:36

Hvala za pogled. Ali je mozen obisk pri vas,oz mail kako se vas dobi. Ali je z osebo T mozno skupno gospodinjstvo kasneje in tudi veza morda,so custva do mene? Kaj pa z osebo D?
Hvala vam
B

Kaj pa, če bi se z osebo T direktno pogovorila? Se ti ne zdi, da bi dobila še najbolj zanesljiv odgovor? Ali pa bo tudi "vedeževalka" postala del skupnega gospodinjstva?
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 03/Oktober/2018 ob 13:10
Priporocam Vilmo, Tiaro ali Bojana.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide