Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 03/Oktober/2018 ob 13:14 | ||
Po moje so doloceni njegovi posti, doloceni sigurno od tistih, ki so bili v stiku z njim. Klicala sem ga priblizno pol leta nazaj in mi je zadel razplet vendar je bilo casovnega zamika 3-4 mesce. A kar se tice pljuvanja, koliko sem zasledila, se vedno oglasi ta, ko ji je kao omenil, da se njen ukvarja z ilegalnimi posli, ker je ze par istih postov napisala. Najboljsa mi je pa Meta. Zelo podrobno in zelo natancna napoved |
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 03/Oktober/2018 ob 13:15 | ||
Kaksne nove izkusnje z Vilmo?
|
|||
IP shranjen | |||
Sarcasm
Gost |
Objavljeno: 03/Oktober/2018 ob 14:06 | ||
U just made my day! |
|||
IP shranjen | |||
Nana
Gost |
Objavljeno: 03/Oktober/2018 ob 14:54 | ||
Hvala za iskren odgovor! |
|||
IP shranjen | |||
Gost
Gost |
Objavljeno: 03/Oktober/2018 ob 15:00 | ||
Hvala za nasvet a ona mi je v celoti falila. Le ene malenkosti je imela prav. |
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 03/Oktober/2018 ob 15:18 | ||
Meni je napovedal eno situacijo zelo negativno, vendar je zal imel prav. Za pozitivno stvar, ki jo je napovedal, pa se vedno cakam. Realizacija bi mogla bit konec leta. |
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 03/Oktober/2018 ob 17:37 | ||
Meni je tudi Bojan nažalost zgrešil... Tako da tista ilegalka ni edina. |
|||
IP shranjen | |||
gost
Gost |
Objavljeno: 03/Oktober/2018 ob 17:55 | ||
meni je to že dolgo kristalno jasno na daleč se vidi. mal nas podcenjujejo ti vedeževalci - očitno smo mi bolj jasnovidni :P, da opazimo njihovo ravnanje, čeprav se tako maskirajo kao za neke kao klicalce na 090 linije. |
|||
IP shranjen | |||
y
Gost |
Objavljeno: 03/Oktober/2018 ob 19:38 | ||
Ja tu ga branijo k boga... Nimam nič proti, jaz bi najraje da bi bil en vedeževalec aka jasnovidec nezgrešljiv, ampak žal.. |
|||
IP shranjen | |||
gostja
Gost |
Objavljeno: 03/Oktober/2018 ob 19:39 | ||
Kr neki brezveze pisat in obtozecat in se it neje pametnjakovice in sumnicit je bv.Sama zase vem,kaj sem napisala jaz za B.,za drugo me pa ne zanima.Naj vsak sam proba al mu pase al ne,isto velja tut za druge vedezevalke.Mene osebno reklama sploh ne moti,pa to nima veze z Bojanom ali Stefko,Maricko,Jozefo,...ampak na splosno,ampak eni ocitno ne razumejo,da tut ce se pojavi kako novo ine,je reklama in je to cist super.Saj temu je forum namenjen.Sa sprobamo vse tetke in napisemo izkusnje.Ne vem,zakaj eni tolk komplicirate glede reklam.Kam pa naj grem iskat vedezevalke,kot sem ze enkrat rekla,morebiti v kmecki glas al kam al se naj po ulici derem.Popolnoma razumem,da je ful sit,ko nekdo zgresi,ampak zato pa je treba it tut k drugim in si nabrat cimvec izkusenj.
|
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 03/Oktober/2018 ob 20:27 | ||
Zakaj ga jaz branim, ce povem, da mi je pac eno zadevo zadel? Plus, da je bilo casovnega zamika? In najbolj pomembno, da mi niti on ni najboljsi ampak cist ena druga? Pac povem, da je zadel en razplet z zamikom in to je to. |
|||
IP shranjen | |||
gostja
Gost |
Objavljeno: 03/Oktober/2018 ob 21:12 | ||
Ne oziraj se na to,drugace miskecega je nesmiselno prepricevat,vsak ima svoje mnenje.Bojan je tut men videl prav,pa to tut napisem.Mi je pa res vseeno,kaj si mislijo drugi.Ce pohvalis,ni vredu,ce napises,da ni vredu,tut ni prav.Men to dol visi,grdo receno.Men je pomembno samo to,kar se tice moje napovedi.Za eno stvar videl v nulo,za drugo se ni cas.Isto napoved dala Maruska.Sem zelela iti do Barbare ba osebni obisk,pa he to ocitno mission impossible.Zenska si vedno nekaj izmisljuje.
|
|||
IP shranjen | |||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |