Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 03/Oktober/2018 ob 21:12
Originalno objavil(-a) gostja

Kr neki brezveze pisat in obtozecat in se it neje pametnjakovice in sumnicit je bv.Sama zase vem,kaj sem napisala jaz za B.,za drugo me pa ne zanima.Naj vsak sam proba al mu pase al ne,isto velja tut za druge vedezevalke.Mene osebno reklama sploh ne moti,pa to nima veze z Bojanom ali Stefko,Maricko,Jozefo,...ampak na splosno,ampak eni ocitno ne razumejo,da tut ce se pojavi kako novo ine,je reklama in je to cist super.Saj temu je forum namenjen.Sa sprobamo vse tetke in napisemo izkusnje.Ne vem,zakaj eni tolk komplicirate glede reklam.Kam pa naj grem iskat vedezevalke,kot sem ze enkrat rekla,morebiti v kmecki glas al kam al se naj po ulici derem.Popolnoma razumem,da je ful sit,ko nekdo zgresi,ampak zato pa je treba it tut k drugim in si nabrat cimvec izkusenj.

Nisi najbolj razumela poante. Ne da mamo.proti reklami. Ampak da si nekdo sam.pise pohvale. To je pa velika razlika.
IP IP shranjen Prijavi objavo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 03/Oktober/2018 ob 21:40
Kako se vam da ubadat sploh s tem.A nimate kaj bolj pametnega za pocet,te vase reklame,joooj.Pismo,a nimate sluzb,mate tolk cajta al kva.Pa kaj pol,ce je reklama?Nihce nikogar ne sili.Simpl.Torej ko vidis reklamo za Lidl,a ti kdo zvija roko,da moras tja??Mislim,ding dong.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 03/Oktober/2018 ob 21:41
Originalno objavil(-a) Gost

Kr neki brezveze pisat in obtozecat in se it neje pametnjakovice in sumnicit je bv.Sama zase vem,kaj sem napisala jaz za B.,za drugo me pa ne zanima.Naj vsak sam proba al mu pase al ne,isto velja tut za druge vedezevalke.Mene osebno reklama sploh ne moti,pa to nima veze z Bojanom ali Stefko,Maricko,Jozefo,...ampak na splosno,ampak eni ocitno ne razumejo,da tut ce se pojavi kako novo ine,je reklama in je to cist super.Saj temu je forum namenjen.Sa sprobamo vse tetke in napisemo izkusnje.Ne vem,zakaj eni tolk komplicirate glede reklam.Kam pa naj grem iskat vedezevalke,kot sem ze enkrat rekla,morebiti v kmecki glas al kam al se naj po ulici derem.Popolnoma razumem,da je ful sit,ko nekdo zgresi,ampak zato pa je treba it tut k drugim in si nabrat cimvec izkusenj.

Nisi najbolj razumela poante. Ne da mamo.proti reklami. Ampak da si nekdo sam.pise pohvale. To je pa velika razlika.

Saj to je, da tu niso samo reklame, ampak so večinoma samoreklame šlogarc in šlogarjev , ki znajo dobro nategovati naivni folk.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 03/Oktober/2018 ob 22:15
Ja pol pa pejt iz foruma,problem resen.Usajas se na vsak post.Ce ti kaj be pase,pac gres.Komu pa se da brat to jokcanje in zlobo in zlivat svoje psiho orbleme tle.
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 04/Oktober/2018 ob 10:55
Še enemu odgovorim na vprašanje.
bejbi
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom bejbi Odgovorbullet Objavljeno: 04/Oktober/2018 ob 11:17
kako kaže meni K in A? bova zgladila nesporazum in začela na novo?
Hvala.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 04/Oktober/2018 ob 11:21
Ali mi bo uspelo nabaviti eno stvar s pomocjo nekoga,ki ponuja pomoc in ce se bo casovno poklopilo kot je misljeno. Hvala
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 04/Oktober/2018 ob 11:22
Ali bom shujšala vsaj za 15 kg z dieto, saj kot šlogarca sigurno vidiš mojo ogromno tazadnjo in moj salasti trebuh, imam jih 105 kg?
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 04/Oktober/2018 ob 11:27
Originalno objavil(-a) bejbi

Hvala.

Lahko začneta na novo, a se bodo zaradi neskladja med vama težave zopet ponovile in se pojavljale vedno znova in znova. Velika obsedenost s to osebo je na vaši strani, nerealna pričakovanja. Vprašanje, koliko se ta zveza lahko razvije iz vidika čustev.
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 04/Oktober/2018 ob 11:29
Originalno objavil(-a) bejbi

Hvala.

Lahko začneta na novo, a se bodo zaradi neskladja med vama težave zopet ponovile in se pojavljale vedno znova in znova. Velika obsedenost s to osebo je na vaši strani, nerealna pričakovanja. Vprašanje, koliko se ta zveza lahko razvije iz vidika čustev
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 04/Oktober/2018 ob 11:31

Ali bom shujšala vsaj za 15 kg z dieto, saj kot šlogarca sigurno vidiš mojo ogromno tazadnjo in moj salasti trebuh, imam jih 105 kg?

Saj odgovorim večim običajno, kot vidite, in ni treba biti jezni, ker niste bili prvi in mislite, da ste izpadli. Kar vprašajte, kar vas res zanima.

Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 04/Oktober/2018 ob 11:35

Ali mi bo uspelo nabaviti eno stvar s pomocjo nekoga,ki ponuja pomoc in ce se bo casovno poklopilo kot je misljeno. Hvala

Oseba, ki ponuja pomoč, ne bom rekla, da ni resna in da njene namere niso iskrene, ampak ni pa rečeno, da bi ostala suverena, ko bi do dejanja moralo priti. Morda je obljubila preveč, kot je zmožna storiti. Trenutno zamisel še ni zrela, niti ni pravi čas da bi se to začelo odvijati. Trenutno tole izgleda kot prenagljena, preveč drzna zamisel.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide