Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 04/Oktober/2018 ob 11:50
Prosim alhko odgovorite tudi meni na vprašanje.
Bom  še kdaj srečna v življenju.
IP IP shranjen Prijavi objavo
bejbi
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom bejbi Odgovorbullet Objavljeno: 04/Oktober/2018 ob 12:07
Hvala. Cenim trud. Žal odgovor ne drži :( Morda v drugem kontekstu :)
bejbi
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom bejbi Odgovorbullet Objavljeno: 04/Oktober/2018 ob 12:26
Želela sem povedati, da niso vsa vprašanja namenjena ljubezenskim scenam...
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 04/Oktober/2018 ob 12:33
Originalno objavil(-a) bejbi

Hvala. Cenim trud. Žal odgovor ne drži :( Morda v drugem kontekstu :)

Zato je pa treba točno povedati, za kaj gre, da se ve, katero polje je treba interpretirati. Jasnovidec pa nisem ... :)
bejbi
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom bejbi Odgovorbullet Objavljeno: 04/Oktober/2018 ob 12:48
Moja napaka :)
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 04/Oktober/2018 ob 12:51
Vseeno pa velja, da se bo to ponavljalo.
Mojca
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Mojca Odgovorbullet Objavljeno: 04/Oktober/2018 ob 13:26
Astro, ali odgovorjate s pomočjo horarne astrologije? Lahko še jaz postavim vprašanje? Baje je to kar točna reč...
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 04/Oktober/2018 ob 13:41
Jaz bi tudi prosila za odgovor, če lahko. Kako bo z nama z osebo P v prihodnosti na ljubezenskem področju? Hvala lepa.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 04/Oktober/2018 ob 14:27
Originalno objavil(-a) Astro

Originalno objavil(-a) gostja

Ali mi bo uspelo nabaviti eno stvar s pomocjo nekoga,ki ponuja pomoc in ce se bo casovno poklopilo kot je misljeno. Hvala

Oseba, ki ponuja pomoč, ne bom rekla, da ni resna in da njene namere niso iskrene, ampak ni pa rečeno, da bi ostala suverena, ko bi do dejanja moralo priti. Morda je obljubila preveč, kot je zmožna storiti. Trenutno zamisel še ni zrela, niti ni pravi čas da bi se to začelo odvijati. Trenutno tole izgleda kot prenagljena, preveč drzna zamisel.

Kapo dol,ste videli prav.Tocno tako je,se mi potrjuje to ze od jutra.
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 04/Oktober/2018 ob 14:43
Originalno objavil(-a) Mojca

Astro, ali odgovorjate s pomočjo horarne astrologije? Lahko še jaz postavim vprašanje? Baje je to kar točna reč...

Tako je. Kar postavite. Ampak mora biti res točno.
Mojca
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Mojca Odgovorbullet Objavljeno: 04/Oktober/2018 ob 15:48
Se bova z dragim v roku enega leta selila v skupni dom?
Hvala.
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 04/Oktober/2018 ob 15:58
Originalno objavil(-a) Gost

Jaz bi tudi prosila za odgovor, če lahko. Kako bo z nama z osebo P v prihodnosti na ljubezenskem področju? Hvala lepa.

Sicer je najbolje postaviti vprašanje, na katerega se da odgovoriti z da ali ne, ampak vseeno se da marsikaj razbrati.
Pa naj opomnim, da čas za vprašanje ni vedno ugoden in se ne da odgovoriti.
Pri tem vprašanju ste ujeli zadnji rok.
Tale zveza izgleda, kot da ima nek potencial, a se ne razvije. Pojavljajo se priložnosti, ampak kot da vedno pride nekaj vmes, da vse skupaj pade v vodo za tisti čas in ostanete na isti točki.
Med vama je neka oddaljenost, lahko gre za fizično oddaljenost ali pa le razhod v miselnosti.
Precej ste obremenjeni, želite si več pozornosti, malo vas tudi "trga", včasih vas zamika, da bi malo taktizirali s spolnostjo, s tem zbujali pozornost, ki vam je tako zelo manjka. Odnos se bo še nadaljeval, če vas to zanima. Ta karta velja do pol leta, potem se izplača pogledati naslednjo, razen če vmes prid do vidnejših preobratov.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide