Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 04/Oktober/2018 ob 21:22
Astro mene pa zanima ali zamenjam sluzbo
IP IP shranjen Prijavi objavo
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 04/Oktober/2018 ob 21:27
Originalno objavil(-a)

Astro mene pa zanima ali zamenjam sluzbo

Sprememba je nakazana, bolj, kot želja ali namera, ni pa gonilo tega tako močno in izraženo, da bi upala reči, da v doglednem času do tega že pride.
Na 100km se vidi
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Na 100km se vidi Odgovorbullet Objavljeno: 04/Oktober/2018 ob 21:52
Draga Astro,
ali mi bo v dogledni prihodnosti kaka vedeževalka napovedala tako pravilno, da bom nehala dvomiti v prismojenost vedeževanja?
Hvala!
Tjana
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Tjana Odgovorbullet Objavljeno: 04/Oktober/2018 ob 22:01
G. Astro, lahko prosim odgovor: me meni ljuba oseba M kontaktira, ali je še možno kakšno razmerje. hvala
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 04/Oktober/2018 ob 22:02
Originalno objavil(-a) Na 100km se vidi

Draga Astro,
ali mi bo v dogledni prihodnosti kaka vedeževalka napovedala tako pravilno, da bom nehala dvomiti v prismojenost vedeževanja?
Hvala!

Lepo, da ločite astrologijo od vedeževanja, vsaj upam, da je tako, no ... Pa za hec naredimo karto.

Ste zelo svobodomiselna oseba, ki rada pove svoje hudomušno mnenje, a ste hkrati infantilni. Ideja o vedeževanju ni v skladu z vašo filozofijo. Torej najbrž ne.

Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 04/Oktober/2018 ob 22:10
Originalno objavil(-a) Tjana

G. Astro, lahko prosim odgovor: me meni ljuba oseba M kontaktira, ali je še možno kakšno razmerje. hvala

Žal je postavitev za oboje dokaj slaba. Ne pričakujte preveč. Niti za to osebo preveč ne silite.

Zdaj se pa počasi poslavljam. Hvala za vprašanja, povratne informacije so dobrodošle. :)
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 04/Oktober/2018 ob 22:10
Hvala za odg za sluzbo. Upam da uspe. Ali se lahko dobi vas kontakt prosim?za izdelavo karte obsirne.
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 04/Oktober/2018 ob 22:16
Žal ne delam tega. Morda kdaj v daljni prihodnosti, zdaj pa ne ...
Na 100km se vidi
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Na 100km se vidi Odgovorbullet Objavljeno: 04/Oktober/2018 ob 22:32
Originalno objavil(-a) Astro

Originalno objavil(-a) Na 100km se vidi

Draga Astro,
Hvala!

Lepo, da ločite astrologijo od vedeževanja, vsaj upam, da je tako, no ... Pa za hec naredimo karto.

Ste zelo svobodomiselna oseba, ki rada pove svoje hudomušno mnenje, a ste hkrati infantilni. Ideja o vedeževanju ni v skladu z vašo filozofijo. Torej najbrž ne.

Najbrž ne, pravite!
Bržkone pa da, kajne?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 04/Oktober/2018 ob 22:45

Žal ne delam tega. Morda kdaj v daljni prihodnosti, zdaj pa ne ...

Mene ste pozabili ali spregledali,vprasala sem vas za en konflikt z eno mosko osebo zaradi nesporazuma in me zanima,ce se bo najina skupna pot nadaljevala.
daleč sva
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom daleč sva Odgovorbullet Objavljeno: 04/Oktober/2018 ob 23:18
draga Astro

Z osebo R s katero sva bila dolgo narazen sva se ponovno zbližala. Jaz mislim, da je treba zaključiti in da nima več smisla, nisem pa povsem prepričana.

da ali ne

hvala za odgovor in ali je možen kontakt, to je moje pevo vprašanje sicer.
Tonka
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Tonka Odgovorbullet Objavljeno: 05/Oktober/2018 ob 02:30

Originalno objavil(-a) Tonka

Pozdavljena ga.Astro
Prijazno bi vas prosila za odgovor na vprašanje o moji hčerki.
Bo končala študij na fakulteti ki jo obiskuje sedaj in ali ostane s sedanjim fantom, se vrne domov brez njega?

Res hvala za odgovor, ker me res močno skrbi.

Mimogrede, za kakšen študij gre? Kaže se kot nekaj, o čemer je sanjala dlje časa. Področje, kjer lahko nekaj usvarja ... Kakorkoli, trenutno ni videti, da bi ji spodletelo.

S fantom zaenkrat ostaja.

Ta študij obiskuje že pet let. Je ustvarjalna fakulteta. Torej ga zaključi?
Fant je pravi in z njim si ustvari družino?

Hvala vam.

<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide