Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |
Gost
Gost |
Objavljeno: 04/Oktober/2018 ob 21:22 | |
Astro mene pa zanima ali zamenjam sluzbo
|
||
IP shranjen | ||
Astro
Gost |
Objavljeno: 04/Oktober/2018 ob 21:27 | |
Sprememba je nakazana, bolj, kot želja ali namera, ni pa gonilo tega tako močno in izraženo, da bi upala reči, da v doglednem času do tega že pride. |
||
IP shranjen | ||
Na 100km se vidi
Gost |
Objavljeno: 04/Oktober/2018 ob 21:52 | |
Draga Astro,
ali mi bo v dogledni prihodnosti kaka vedeževalka napovedala tako pravilno, da bom nehala dvomiti v prismojenost vedeževanja? Hvala! |
||
IP shranjen | ||
Tjana
Gost |
Objavljeno: 04/Oktober/2018 ob 22:01 | |
G. Astro, lahko prosim odgovor: me meni ljuba oseba M kontaktira, ali je še možno kakšno razmerje. hvala
|
||
IP shranjen | ||
Astro
Gost |
Objavljeno: 04/Oktober/2018 ob 22:02 | |
Lepo, da ločite astrologijo od vedeževanja, vsaj upam, da je tako, no ... Pa za hec naredimo karto. Ste zelo svobodomiselna oseba, ki rada pove svoje hudomušno mnenje, a ste hkrati infantilni. Ideja o vedeževanju ni v skladu z vašo filozofijo. Torej najbrž ne. |
||
IP shranjen | ||
Astro
Gost |
Objavljeno: 04/Oktober/2018 ob 22:10 | |
Žal je postavitev za oboje dokaj slaba. Ne pričakujte preveč. Niti za to osebo preveč ne silite. Zdaj se pa počasi poslavljam. Hvala za vprašanja, povratne informacije so dobrodošle. :) |
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 04/Oktober/2018 ob 22:10 | |
Hvala za odg za sluzbo. Upam da uspe. Ali se lahko dobi vas kontakt prosim?za izdelavo karte obsirne.
|
||
IP shranjen | ||
Astro
Gost |
Objavljeno: 04/Oktober/2018 ob 22:16 | |
Žal ne delam tega. Morda kdaj v daljni prihodnosti, zdaj pa ne ...
|
||
IP shranjen | ||
Na 100km se vidi
Gost |
Objavljeno: 04/Oktober/2018 ob 22:32 | |
Najbrž ne, pravite! Bržkone pa da, kajne? |
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 04/Oktober/2018 ob 22:45 | |
Mene ste pozabili ali spregledali,vprasala sem vas za en konflikt z eno mosko osebo zaradi nesporazuma in me zanima,ce se bo najina skupna pot nadaljevala. |
||
IP shranjen | ||
daleč sva
Gost |
Objavljeno: 04/Oktober/2018 ob 23:18 | |
draga Astro
Z osebo R s katero sva bila dolgo narazen sva se ponovno zbližala. Jaz mislim, da je treba zaključiti in da nima več smisla, nisem pa povsem prepričana. da ali ne hvala za odgovor in ali je možen kontakt, to je moje pevo vprašanje sicer. |
||
IP shranjen | ||
Tonka
Gost |
Objavljeno: 05/Oktober/2018 ob 02:30 | |
Ta študij obiskuje že pet let. Je ustvarjalna fakulteta. Torej ga zaključi? Fant je pravi in z njim si ustvari družino? Hvala vam. |
||
IP shranjen | ||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |