Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Nejc
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Nejc Odgovorbullet Objavljeno: 05/Oktober/2018 ob 15:32
Astro pozdravljeni, vse pohvale sprva... Mene zanima, kako se bo odvijala situacija na podrocju financ in sluzbe.
Hvala in lep pozdrav,
Nejc
IP IP shranjen Prijavi objavo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 05/Oktober/2018 ob 15:37
Originalno objavil(-a) Astro

Originalno objavil(-a) gostja

Astro zivjo,bo uspel nakup avtomobila.Hvala

Pod temi pogoji bo težko. Večina denarja odteka drugam, prihraniti bo dovolj težko. Samo z lastnimi sredstvi ne bo šlo ...

.saj ne z mojimi sredstvi.Nekdo drug bi kupil zame,zanima me,ce bo uspelo.
Gostka
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostka Odgovorbullet Objavljeno: 05/Oktober/2018 ob 15:40
Astro lepo prosim za odg.ali zanosim v roku 6 mesecev? Nisva se se nic konkretno pogovarjala. Rojena oktober 85
ss
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom ss Odgovorbullet Objavljeno: 05/Oktober/2018 ob 18:24
Gospa astra , kakšna čustva ima do mene moška oseba na M?
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 05/Oktober/2018 ob 18:32
Astro

Hvala ze v naprej.
Ali z osebo V. Letnik 80 ostaneva v vezi? Bova imela otroka?
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 05/Oktober/2018 ob 19:32
Astro pozdravljeni, zanima me ali v 6 mesecih spoznam partnerja? Hvala za odgovor.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 05/Oktober/2018 ob 20:01
ASTRA,
kaksna custva ima do mene oseba na crko B.
Hvala
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 05/Oktober/2018 ob 20:06
Berem vprasanja,Astro je veckrat napisala,da je mozen odgovor le da ali ne.Ne razumem..a ste tolk neumni al kva?
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 05/Oktober/2018 ob 22:22
Lepo da se nekdo trudi in odgovarja samo meni osebno je bil odgovor kr nekaj. Ni drzalo ampak ok mogoce komu sede

Je klical kdo v zadnjem casu marusko ali bojana?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 05/Oktober/2018 ob 22:34
Originalno objavil(-a)

Lepo da se nekdo trudi in odgovarja samo meni osebno je bil odgovor kr nekaj. Ni drzalo ampak ok mogoce komu sede

Je klical kdo v zadnjem casu marusko ali bojana?

Meni je videla v nulo,totalno.
Ravno danes sem klicala Bojana.Trenutno situacijo videl v nulo,za prihodnost je tut videl prav,ker sem ze sama vedela,za eno stvar,da bo tako.Prav tako osebo opisal v detajle.Za drugo napoved mi je ze drugic dal poz.napoved,ampak moram pocakat.Marusko sem klicala prejsnji teden,tut dala pozitivno napoved,isto kot Bojan,ampak se ni cas.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 05/Oktober/2018 ob 22:35
Se nanasa na zgornji post,mislila sem za Astro,da mi je videla prav.Men je top.
Na 100km se vidi
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Na 100km se vidi Odgovorbullet Objavljeno: 05/Oktober/2018 ob 23:26
Originalno objavil(-a) gostja

Hm,le kako bo vplival ta novopečeni Astro na šlogarsko "elito", saj jim s takšno brezplačno aktivnostjo na forumu hodi v zelje in tako lahko odjeda stranke, na katerih šlogarce služijo za svoje natege?

Brez skrbi, "vedeževalke" si med sabo niso konkurentke, ravno nasprotno, druga drugo potrebujejo za stalni dotok biznisa (mimo Fursa, če smem dodati).

Ni keč v "vedeževalkah", keč je v nenasitnem strahu človeka, ki ne zna in ne upa razmišljati s svojo glavo. To je čisti otroški refleks, ki pri manj zrelih odraslih ljudeh nenehno buta na plano: spomnite se, kako otroci neutrudno sprašujejo o stvareh, ki si jih zaradi še omejenih intelektualnih sposobnosti ne znajo predstavljati v prihodnosti, pa četudi gre samo za odhod v trgovino. Kako bo? Kaj bo? Kje se bo dalo kupiti? Ali bodo imeli? Koliko bo stalo? Kaj, če bo kdo prej kupil in za nas ne bo ostalo? In tako dalje v neskončnost.

Odrasli ta refleks radi ponavljajo še v svoji odraslosti: Kaj misliš, a bodo zamenjali izdelek? Ali so že natisnili novo osebno izkaznico? A misliš, da je še odprto? A imajo še po tisti ceni? In tako dalje, zelo znani pogovori v dnevnih sobah med možmi in ženami. Nek primarni strah pred prihodnostjo. In človek rajši v nedogled sprašuje in sliši "spodbuden odgovor" od človeka, ki ima še manj pojma od njega (če si mož da delati osebno izkaznico, zakaj sprašuje ženo, če misli, ali so jo že naredili? Kako pa naj žena ve, saj ni ona dala delati izkaznice, kaj se to nje tiče? Ampak mož raje vpraša njo, kot pa da bi pač odšel vprašat tistega, ki izkaznico dela), namesto da bi zadevo vzel v svoje roke in se pač prepričal, na čem je stvar.

In tale vprašanja gospodični Astro so točno taka: Ali bom zanosila? Ja, ljuba duša, dokler te moški ne bo oplodil na ploden dan, ne! Kakšen odgovor sploh lahko pričakuješ? Ali bova z osebo T zaživela skupaj? Ja, za božjo voljo, vprašaj osebo T, saj boš z njim živela, ne pa z "vedeževalko"! Ali bom napredovala v službi? Ja, lej, ti edina poznaš, kakšen sistem napredovanja imate v tvoji službi, kaj moraš za to storiti in ali si to storila. Od česa drugega pa boš napredovala, če ne od svojega dela? Od "vedeževalkine" napovedi?

In tako dalje in tako dalje. Človek nenehno sprašuje, ker se boji. In tudi če bo ena "vedeževalka" v nulo vse povedala, to človeka ne zadrži, da ne bi šel še k trem drugim "vedeževalkam". V končni fazi, "vedeževalke" so mogoče dobre ravno za to, da človek ne utruja vedno istega drugega človeka (svojega zakonca, na primer) z istimi vprašanji, ampak da svoje utrujanje razprši še na druge. V tem pogledu imajo "vedeževalke" pomembno družbeno funkcijo, ja.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide