Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |
gostja
Gost |
Objavljeno: 06/Oktober/2018 ob 17:56 | |
Kake pa ti kvadis,kako lahko reces,da ljudje na splosno oziroma zenske niso zrele in odrasle.S kerga planeta si pa ti padla?
In kaj sploh pocnes ba tem forumu?S kako pravico oziroma idiotizmom kvasis take neumnosti.Nihce nikogar ne sili k bilokateri vedezevalki,vsak pocne in zivi kot hoce.A ti zivis svoje zivljenje al tuje?Torej,kako se vmesavas v druga zivljenja.In taprava se je ogkasila o nezrelosti. |
||
IP shranjen | ||
Gost
Gost |
Objavljeno: 06/Oktober/2018 ob 18:10 | |
|
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 06/Oktober/2018 ob 18:10 | |
Za eno ful pomembno stvar so mi zgresili Bojan,Maruska in Suzana.Suzana je sicer bila najbolj blizu,ker je videla en detajl,ampak se je ravno danes izslo negativno.Astro je imela prav.
|
||
IP shranjen | ||
ss
Gost |
Objavljeno: 06/Oktober/2018 ob 18:29 | |
Pomen mu pada. Sicer se strinjam z napisanim od psihoterapevta zato , ker malo poznam te vode. Ampak namen tega foruma ni psihoanaliziranje , temveč kje je kakšen dober jasnovidec. :)
|
||
IP shranjen | ||
Na 100km se vidi
Gost |
Objavljeno: 06/Oktober/2018 ob 20:09 | |
Pomen tega foruma ne more ne pasti ne zrasti. Praviš, da je pomen (namen) tega foruma najti dobrega jasnovidca. Pa dajmo naredit malo inventuro: A je kdo klical Maruško? - Men vidla v nulo! - Men pa vse mim. Ima kdo izkušnje s Suzano? - Men je ona top! - Men je falila čisto vse. Kakšna se vam zdi Fikreta? - Men je prav napovedala. - Men je take bluzila, da glava peče. Zanima me glede Bojana. - Men je vse videl! - Men je totalno zgrešil. Daj mi povej, kje ti vidiš tukaj možnost, da pomen foruma zraste ali pade? To je večno vrtenje v krogu! Kako boš našla "dobrega jasnovidca", če "jasnovidcev" sploh ne znate iskati, ampak hlastate po njih? In ko hlastate, je to isto, kot če bi se hotele najesti od McDonaldsovega hamburgerja. Ena uporabnica je že čist napsihirana, ker se ji Barbara ne oglasi, in zdaj sveto verjame, da mora poklicati točno to Barbaro, ker on bo ziher videla! Ne glede na to, da tudi za Barbaro velja: Meni vse! Meni nič! Kako boste na ta način našle "dobrega jasnovidca", če pa same živite v slepi pegi? Forum, ki se vrti v začaranem krogu, ne more nikamor pasti. Pa tudi nikamor zrasti. |
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 06/Oktober/2018 ob 20:19 | |
Pa daj spekji se,infantilnez.Samo cakam,da oospesijo prijavo glede tebe,da ze enkrat nehas psihirat folk
|
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 06/Oktober/2018 ob 20:52 | |
Je kdo bil na novo v kontaktu z Maricko Zalec?Se dela,ve kdo kaj?lp
|
||
IP shranjen | ||
ss
Gost |
Objavljeno: 06/Oktober/2018 ob 21:35 | |
Se strinjam..pač ti psihoanaliziraš,...ostali pa iščejo novo babo vango..delijo izkušnje itd.. Namen foruma pa ni psihoanalizirat osebe , ki pišejo po njem..Sigurno pa tople vode nebomo odkrili, saj če mene vprašaš je vse skupaj en velik nateg. Če bi obstajal/obstajala ena oseba, ki bi vsem videla vse ..potem smo odkrili toplo vodo. Tako pa je nismo in denar kroži okoli in okoli..Ni prepovedana dejavnost, čeprav je izjemno relativna. Nikoli ne veš kaj dobiš. Na 100km se vidi , daj pusti puncam/fantom da dalje iščejo in delijo izkušnje prav? :) pa lep večer
|
||
IP shranjen | ||
ss
Gost |
Objavljeno: 06/Oktober/2018 ob 21:37 | |
Tudi , če hlastamo.. ga ne bomo našli, saj ne obstaja..Največ pravilnih napovedi je imela Miša.. kolikor sem brala forum.. Morda je ona bila jasnovidna.. ampak nje ni več
|
||
IP shranjen | ||
gost
Gost |
Objavljeno: 06/Oktober/2018 ob 22:36 | |
|
||
IP shranjen | ||
Astro
Gost |
Objavljeno: 07/Oktober/2018 ob 08:14 | |
Danes dopoldne so konfiguracije na nebu ugodne za vprašanja in lahko pogledam še komu.
Biti mora na da ali ne in za rok 3-6 mesecev. Odgovorim, kolikor utegnem. |
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 07/Oktober/2018 ob 08:41 | |
Ali bova z osebo M. skupaj? Lp, K.
|
||
IP shranjen | ||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |