Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | ||
Astro
Gost |
Objavljeno: 07/Oktober/2018 ob 09:03 | ||
Karta, ki se pokaže, ima (pre)zgodnji ascendent, kar v tej veji astrologije pomeni, da je za vprašanje še prezgodaj, ker ni dozorelo oz. je še prezgodaj, da bi se o tem lahko odločalo, lahko je tudi izsiljeno na en način. Ali pa ste vprašanje že postavili pred kratkim in preverjate odgovor. Če vseeno poskusim špekulirati ... Oseba je iz vašega prijateljskega kroga, možno je, da se je pojavila nedavno ali ste nanjo nedavno začeli gledati drugače. Naj vas opozorim, da nosite rožnata očala in ne poznate resničnega stanja, stanje ali osebno idealizirate. Gre za naivno, spontano zaljubljenost. On se trenutno obrača stran od vas, nič kaj zainteresiran ni videti za razmerje. Splačalo bi se vprašati še enkrat v začetku naslednjega leta, če bo še aktualno. Njegova komunikacija do vas ni iskrena, ni rečeno, da laže, le pove ne vsega. Šel bi se skrito razmerje. A se bi kaj hitro, če bi se počutil "ogroženega", umaknil tudi od te ideje. |
|||
IP shranjen | |||
Astro
Gost |
Objavljeno: 07/Oktober/2018 ob 09:17 | ||
Povratne informacije, seveda, zaželene. :)
|
|||
IP shranjen | |||
gostja
Gost |
Objavljeno: 07/Oktober/2018 ob 09:26 | ||
Ali bo oseba J.spregledala in ugotovila,da oseba iz tujine manipulira z njim in ga le izkorisca za kariero in denar?
|
|||
IP shranjen | |||
Astro
Gost |
Objavljeno: 07/Oktober/2018 ob 09:36 | ||
Prosim za informacijo, v kakšni relaciji je oseba, za katero sprašujete, z vami? Da pravilno postavimo ... |
|||
IP shranjen | |||
Astro
Gost |
Objavljeno: 07/Oktober/2018 ob 09:37 | ||
In kakšna med njima?
|
|||
IP shranjen | |||
gostja
Gost |
Objavljeno: 07/Oktober/2018 ob 09:50 | ||
On moj bivsi partner,ona ljubica oz.ljubimka.Be gre se za ljubosumhe,anpak so druge stvari v ozadju glede firme,financ itd. |
|||
IP shranjen | |||
gostja
Gost |
Objavljeno: 07/Oktober/2018 ob 09:55 | ||
Se nekaj.Midva sva narazen ze skoraj pet let,promiskuiteten je bil vedno,ze od mladosti,tudi zdaj,to ni njegoca edina zenska,je pa edina,ki manipulira z njim in ga izkorisca za svojo karierno pot.Bo ugotovil in spregledal,da z nj**e strani ni custev in je v bistvu on samo orodje,ki ga uporablja,da doseze svoj cilj? |
|||
IP shranjen | |||
Gost
Gost |
Objavljeno: 07/Oktober/2018 ob 09:57 | ||
Astro, ali zanosim v roku 6 mesecev? Rojena oktober 85 ob 7.52 uri... lp S.
|
|||
IP shranjen | |||
Astro
Gost |
Objavljeno: 07/Oktober/2018 ob 10:05 | ||
Ja, tu se vidi, da gre za skrivne namene. Pokaže se tudi jasno, da gre za osebo iz tujine, ki prikrito in globoko deluje in upravlja z njim. Zelo dobro ga zna obračati. Vi mu pomagate z nasveti in mu želite pomagati, nameni so dobri, a sam ne vidi celotne slike oz. ne zna povezati posameznih stvari v celotno sliko. On nekako slepo verjame in zaupa tej osebi in tu je vse na njem, da spregleda. Zdaj, do konca leta bo ona oslabljena, ta čas lahko izkoristi, da se je reši (seveda, ČE bo tako želel - lahko se bo pa slepil naprej). |
|||
IP shranjen | |||
Astro
Gost |
Objavljeno: 07/Oktober/2018 ob 10:08 | ||
Želja po nosečnosti je velika. Če se zanjo tudi trudite, oz. na tem delate, se lahko zgodi. Če je pa le ideja ... Mimogrede, kako je s partnerjem? Nekam čudno je postavljen. Prosim za kakšno dodatno informacijo, da prav interpretirava. |
|||
IP shranjen | |||
gostja
Gost |
Objavljeno: 07/Oktober/2018 ob 10:20 | ||
Astro pozdravljeni,zaradi hudih zdravstvenih tezav me zanima,ce mi bo komisija podaljsala stalez(zdaj imam fo novembra) oziroma ce bom sla nazaj v sluzbo komaj drugo leto,ker sem se poskodovana in cakam,da uredim rehabilitacijo.Da skrajsam:bom sla v sluzbo drugo leto,kot bi zelela,ker zdravstveno in telesno sem se zelo omejena.Alise letos,kar pa si be znam predstavljati,ker fizicno nisem sposobna,telo je se prevec sibko.Torej...vrnitev v skuzbo letos ali drugo leto.hvala
|
|||
IP shranjen | |||
GOSTKA
Gost |
Objavljeno: 07/Oktober/2018 ob 10:27 | ||
ASTRO pozdravljeni, mene isto zanima do kdaj mi komisija podaljša stalež.
|
|||
IP shranjen | |||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |