Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 07/Oktober/2018 ob 12:28
Ali oseba T. res zeli biti v vezi z mano? Se preselim k njemu? Hvala vam.
IP IP shranjen Prijavi objavo
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 07/Oktober/2018 ob 12:35
Originalno objavil(-a) Gostja

Za astro
Ostaneva z osebo moski V. l. 80 v zvezi? Ali bova imela otroka skupaj? Hvala vam. B

V zvezi ostajata. Nosečnosti letos še ne vidim.
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 07/Oktober/2018 ob 12:38
Originalno objavil(-a) Gostja

Ali oseba T. res zeli biti v vezi z mano? Se preselim k njemu? Hvala vam.

Malo neugodno se kaže tu za skupno življenje. Prej morate urediti še druge stvari v odnosu. Razumete vse njegove besede na pravi način?
gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gost Odgovorbullet Objavljeno: 07/Oktober/2018 ob 12:39
astro, je A oseba s katero ostajam na dolgi rok?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 07/Oktober/2018 ob 12:40
Originalno objavil(-a) Astro

Originalno objavil(-a) gostja

Astro pozdravljeni,
Bom sla na ponovno operacijo,ortopedske zadeve,posledica nesrece.

Že prva pozicija, ki sem jo pogledala, kaže na vas v zdravniških institucijah, torej bi moralo biti ja. Poseg bi vam zelo pomagal pri gibanju, izboljšal in olajšal gibanje

Samo ena pripomba,oziroma nekaj sem pozabila povedati.Eno operacijo sem imela junija na nogi,potem pa hudo prometno nesreco.Napisali ste,da me vidite v zdravstvenih ustanovah.Zdaj pa ne vem,ce mislite rehabilitacijo v zvezi z nesreco ali ponovno operacijo na nogi.
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 07/Oktober/2018 ob 12:45
Originalno objavil(-a) gost

astro, je A oseba s katero ostajam na dolgi rok?

Na dolgi rok ne moremo videti.
Vi si vsekakor tega želite, on pa občasno daje znake, ki vam niso najbolj povšeči in se zaradi njih sprašujete. Uskladite se lahko, zveza ni obsojena na propad, ne bo pa vse gladko. Vi že delate plane za prihodnost, njega pa ta problematika še malo nervira. Neke zadeve, povezane z domom ali kariero imajo tudi vpliv na to.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 07/Oktober/2018 ob 12:52
ASTRO lepo pozdravljeni😊 Ce imate čas in energijo bi prosila za vpogled na področju ljubezni: ali spoznam to jesen 2018 osebo z katero bom v resni partnerski vezi? hvala gostja😃
gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gost Odgovorbullet Objavljeno: 07/Oktober/2018 ob 12:53
astro, hvala vam.
Gostka
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostka Odgovorbullet Objavljeno: 07/Oktober/2018 ob 12:58
Astro,
Bolnisko imam do sredine oktobra,ali mi podaljsajo do drugega leta.
Hvala
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 07/Oktober/2018 ob 13:06
ASTRO,
prosim ,če lahko pogledate mi podaljšajo bolniško DA ali NE.
Hvala
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 07/Oktober/2018 ob 13:10
Ali obstaja moznost veze z moskim T.   l.82
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 07/Oktober/2018 ob 13:13
Prijavila sem se za eno delo. Ali napredujem in dobim to sluzbo?
Hvala astro
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide