Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |
Gost
Gost |
Objavljeno: 08/Oktober/2018 ob 14:40 | |
Spokaj ce ti kaj ne pase in ne igraj inspekcije! postavi lahko vsak kar mu pase ok? Glupa si izkljucno ti ki se vtikas in pises nepomembne pripombe. |
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 08/Oktober/2018 ob 14:53 | |
Ne bos ti meni govorila, kaj bom pisala. Jasno? Seveda, da lahko vsak postavi, kar zeli. Zato lahko tudi jaz komentiram, kar jaz zelim. |
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 08/Oktober/2018 ob 15:22 | |
A lahko nehate bit primitivne vsaj en dan in ze koncno enkrat nehajte s kregarijo.Ce komu kaj ne pase,ignorirajte in konc.A ste cist zmesane al kva,dajte bit normalne.
|
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 08/Oktober/2018 ob 16:05 | |
Evo šlogarce imate zdaj priliko da vidite velikodušnost od Astra. Brezplačno daje napovedi , za svoje analize in porabljen čas ne računa nič , ne pa kot neke šlogarce, ki so prav požrtne na denar za svoje natege naivnega folka.
|
||
IP shranjen | ||
Sara
Gost |
Objavljeno: 08/Oktober/2018 ob 16:08 | |
Pozdravljeni,astro zanima me ce se bova se kdaj dobivala na skrivaj z osebo na črko D,imela sva razmerje zdaj pa se nisva videla ze vec kor leto..sam kak sms..imela sva se noro rada.. Kaj vidite..hvala vam
|
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 08/Oktober/2018 ob 16:37 | |
Po moje Astro ne bo vec odgovarjala.To je bilo to,moj obcutek.Ampak je carica,men bila vrhunska,videla prav.Iskrena hvala.
|
||
IP shranjen | ||
Astro
Gost |
Objavljeno: 08/Oktober/2018 ob 18:00 | |
Ne bom mogla odgovarjati vsak dan vse, imam tudi svojo službo in privat čas.
Bom zdaj kaj poskusila pogledati, tista vprašaja za nazaj, ki so v redu zastavljena. Ampak mi ne bo uspelo vseh. |
||
IP shranjen | ||
Astro
Gost |
Objavljeno: 08/Oktober/2018 ob 18:04 | |
Bolj slabo kaže, kar se tiče srečanj, čeprav je misel na to velika. Komunikacijo z njim boste še vzpostavljali, bolj se kaže, da ste vi pobudnik komunikacije, govora o srečanju bo tudi še, ampak trenutno res ni videti, da bi se v kratkem srečala. Ni pa izključeno, da se kaj spremeni, neki nepredvideni dogodki se kažejo. Pustite življenju, da poskrbi za naključja, če vama je še namenjeno. |
||
IP shranjen | ||
Astro
Gost |
Objavljeno: 08/Oktober/2018 ob 18:14 | |
Bolj se kaže kot odnos prijateljske narave. Odnos je bil za vas zelo transformativen, še vedno gojite romantične občutke. Oba sta se od tedaj precej spremenila, vprašanje, če bi ob ponovnem združenju spet funkcionirala tako, kot takrat. |
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 08/Oktober/2018 ob 18:20 | |
Astro pozdravljeni,bom sla na se eno operacijo?Hvala
|
||
IP shranjen | ||
Astro
Gost |
Objavljeno: 08/Oktober/2018 ob 18:21 | |
Mnenja ste, da jeta operacija zelo pomembna za izboljšanje vašega stanja. Mimogrede, če ni preveč osebno, za kakšno operacijo gre? Bolj kaže na da, ampak se bo o tem še odločalo. Trenutno točnega odgovora ni možno podati. Je pa kirurg, ki bi opravljal poseg zelo dobro kvalificiran in bi operacijo izpeljal odlično, tu bojazni ni. |
||
IP shranjen | ||
Astro
Gost |
Objavljeno: 08/Oktober/2018 ob 18:25 | |
Precej se obremenjujete s tem vprašanjem, oz. s celim tem problemom. Zakaj že iste šli, je to normalno, mar ni že čas ipd. ... Vas na en način malo kriva in vas noče predstaviti še ... Ima v planu, a ne še. Kot, da doma neke razmere (še) niso ugodne, da bi se srečali. Bo pa do tega prišlo. |
||
IP shranjen | ||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |