Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 08/Oktober/2018 ob 14:40
Originalno objavil(-a) Gostja

Gledam, berem in ne verjamem koliko neinteligentne populacije obstaja tukaj na tem forumu. Kakšna prizadeta vprašanja, saj ni čudno, da vam noben ne paše, če pa zahtevate nemogoče odgovore.

Spokaj ce ti kaj ne pase in ne igraj inspekcije! postavi lahko vsak kar mu pase ok? Glupa si izkljucno ti ki se vtikas in pises nepomembne pripombe.
IP IP shranjen Prijavi objavo
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 08/Oktober/2018 ob 14:53
Originalno objavil(-a) Gost

Gledam, berem in ne verjamem koliko neinteligentne populacije obstaja tukaj na tem forumu. Kakšna prizadeta vprašanja, saj ni čudno, da vam noben ne paše, če pa zahtevate nemogoče odgovore.

Spokaj ce ti kaj ne pase in ne igraj inspekcije! postavi lahko vsak kar mu pase ok? Glupa si izkljucno ti ki se vtikas in pises nepomembne pripombe.

Ne bos ti meni govorila, kaj bom pisala. Jasno? Seveda, da lahko vsak postavi, kar zeli. Zato lahko tudi jaz komentiram, kar jaz zelim.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 08/Oktober/2018 ob 15:22
A lahko nehate bit primitivne vsaj en dan in ze koncno enkrat nehajte s kregarijo.Ce komu kaj ne pase,ignorirajte in konc.A ste cist zmesane al kva,dajte bit normalne.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 08/Oktober/2018 ob 16:05
Evo šlogarce imate zdaj priliko da vidite velikodušnost od Astra.
Brezplačno daje napovedi , za svoje analize in porabljen čas ne računa nič , ne pa kot neke šlogarce, ki so prav požrtne na denar za svoje natege naivnega folka.
Sara
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Sara Odgovorbullet Objavljeno: 08/Oktober/2018 ob 16:08
Pozdravljeni,astro zanima me ce se bova se kdaj dobivala na skrivaj z osebo na črko D,imela sva razmerje zdaj pa se nisva videla ze vec kor leto..sam kak sms..imela sva se noro rada.. Kaj vidite..hvala vam
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 08/Oktober/2018 ob 16:37
Po moje Astro ne bo vec odgovarjala.To je bilo to,moj obcutek.Ampak je carica,men bila vrhunska,videla prav.Iskrena hvala.
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 08/Oktober/2018 ob 18:00
Ne bom mogla odgovarjati vsak dan vse, imam tudi svojo službo in privat čas.
Bom zdaj kaj poskusila pogledati, tista vprašaja za nazaj, ki so v redu zastavljena. Ampak mi ne bo uspelo vseh.
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 08/Oktober/2018 ob 18:04
Originalno objavil(-a) Sara

Pozdravljeni,astro zanima me ce se bova se kdaj dobivala na skrivaj z osebo na črko D,imela sva razmerje zdaj pa se nisva videla ze vec kor leto..sam kak sms..imela sva se noro rada.. Kaj vidite..hvala vam

Bolj slabo kaže, kar se tiče srečanj, čeprav je misel na to velika. Komunikacijo z njim boste še vzpostavljali, bolj se kaže, da ste vi pobudnik komunikacije, govora o srečanju bo tudi še, ampak trenutno res ni videti, da bi se v kratkem srečala. Ni pa izključeno, da se kaj spremeni, neki nepredvideni dogodki se kažejo. Pustite življenju, da poskrbi za naključja, če vama je še namenjeno.
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 08/Oktober/2018 ob 18:14

Astro, vem da ste zasuta z vprašanji, vendar če je opcija za odgovor, bom vesela. Samo ena stvar me zanima: kako kaže glede odnosa z M, ali bova kdaj skupaj zaživela in se imela rada kot nekoč. Zelo bom hvaležna za odgovor.

Bolj se kaže kot odnos prijateljske narave. Odnos je bil za vas zelo transformativen, še vedno gojite romantične občutke. Oba sta se od tedaj precej spremenila, vprašanje, če bi ob ponovnem združenju spet funkcionirala tako, kot takrat.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 08/Oktober/2018 ob 18:20
Astro pozdravljeni,bom sla na se eno operacijo?Hvala
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 08/Oktober/2018 ob 18:21
Originalno objavil(-a) gostja

Astro pozdravljeni,zanima me,ce bom sla na ponovno operacijo.Hvala.

Mnenja ste, da jeta operacija zelo pomembna za izboljšanje vašega stanja. Mimogrede, če ni preveč osebno, za kakšno operacijo gre?
Bolj kaže na da, ampak se bo o tem še odločalo. Trenutno točnega odgovora ni možno podati. Je pa kirurg, ki bi opravljal poseg zelo dobro kvalificiran in bi operacijo izpeljal odlično, tu bojazni ni.
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 08/Oktober/2018 ob 18:25

Astro mene pa zanima, ali v roku 6 mesecev spoznam partnerjevega oceta ter maceho? Pac ce grem k njim domov kjer partner zivi. Poznava se dobre pol leta in se nisem bila pri njemu doma. Pa me zanima, ce pride do tega v tem letu ali v prihodnjem. Najlepsa hvala iz srca

Precej se obremenjujete s tem vprašanjem, oz. s celim tem problemom. Zakaj že iste šli, je to normalno, mar ni že čas ipd. ... Vas na en način malo kriva in vas noče predstaviti še ... Ima v planu, a ne še. Kot, da doma neke razmere (še) niso ugodne, da bi se srečali. Bo pa do tega prišlo.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide