Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 08/Oktober/2018 ob 18:29
Originalno objavil(-a) Gostka

Astro pozdravljeni,
mi lahko poveste,če moj mož še dela po novem letu.
Hvala

Kot kaže trenutna karta, še.
IP IP shranjen Prijavi objavo
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 08/Oktober/2018 ob 18:43
Astro pozdravljeni,
pričakujem odgovor iz ene firme za zaposlitev. Trenutno sem zaposlen, ampak je ta zaposlitev veliko boljša. Odgovor bi moral biti v tem tednu. Bo odgovor pozitiven ali negativen?
Hvala in lp
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 08/Oktober/2018 ob 19:38
Originalno objavil(-a) Astro

Originalno objavil(-a) gostja

Astro pozdravljeni,zanima me,ce bom sla na ponovno operacijo.Hvala.

Mnenja ste, da jeta operacija zelo pomembna za izboljšanje vašega stanja. Mimogrede, če ni preveč osebno, za kakšno operacijo gre?
Bolj kaže na da, ampak se bo o tem še odločalo. Trenutno točnega odgovora ni možno podati. Je pa kirurg, ki bi opravljal poseg zelo dobro kvalificiran in bi operacijo izpeljal odlično, tu bojazni ni.

Operacijo sem imela za pred nekaj meseci,ampak se mi je vmes zgodila huda prom.nesreca,nihce se ni ukvarjal s prejsnjo operacijo,ampak samo s poskodbami od nesrece,je pa tako,da sem na ze prej operirano nogo fasala posledice od nesrece.Gre pa se za operacijo na nogi.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 08/Oktober/2018 ob 19:41

Originalno objavil(-a) Gostja

Astro mene pa zanima, ali v roku 6 mesecev spoznam partnerjevega oceta ter maceho? Pac ce grem k njim domov kjer partner zivi. Poznava se dobre pol leta in se nisem bila pri njemu doma. Pa me zanima, ce pride do tega v tem letu ali v prihodnjem. Najlepsa hvala iz srca

Precej se obremenjujete s tem vprašanjem, oz. s celim tem problemom. Zakaj že iste šli, je to normalno, mar ni že čas ipd. ... Vas na en način malo kriva in vas noče predstaviti še ... Ima v planu, a ne še. Kot, da doma neke razmere (še) niso ugodne, da bi se srečali. Bo pa do tega prišlo.

Najlepsa hvala Astro za odgovor. Zelo dobro ste zadeli. Res kaze tako kot ste rekla. Vse dobro zelim.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 08/Oktober/2018 ob 19:52
Astro,
ali z osebo B ostaneva skupaj.

Hvala
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 08/Oktober/2018 ob 20:35

Originalno objavil(-a) Gostja

Astro, vem da ste zasuta z vprašanji, vendar če je opcija za odgovor, bom vesela. Samo ena stvar me zanima: kako kaže glede odnosa z M, ali bova kdaj skupaj zaživela in se imela rada kot nekoč. Zelo bom hvaležna za odgovor.

Bolj se kaže kot odnos prijateljske narave. Odnos je bil za vas zelo transformativen, še vedno gojite romantične občutke. Oba sta se od tedaj precej spremenila, vprašanje, če bi ob ponovnem združenju spet funkcionirala tako, kot takrat.

Hvala, narazen sva bila 2 leti, zdaj se ponovno videvava, vendar ne kot prijatelja... Pravi da me ljubi, saj tudi jaz, ampak nama nekako ne steče. Nezaupanje je prisotno. Prijatelja bova pa težko.
Hvala še 1x.
Sara
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Sara Odgovorbullet Objavljeno: 08/Oktober/2018 ob 20:38
Astro imate prav...vedno sem js pisarila sej ne vem ali naj se tu in tam kaj napisem ali pustim pri miru..js ga ne morem pozabit skoz ga mam v mislih.ne vem kako je pri njem vem pa da me je imel noro rad...prevec..zato je tudi prislo do vseh tezav ..hvala vam
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 08/Oktober/2018 ob 21:31
Astro prosim vas, ali bo moževa bolezen hitro napredovala, gre za odmiranje mišic.
Hvala vam.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 08/Oktober/2018 ob 21:55
Originalno objavil(-a) Gost

Astro prosim vas, ali bo moževa bolezen hitro napredovala, gre za odmiranje mišic.
Hvala vam.

Brez zamere,z vsem spostovanjem,razumem,da vam je tezko zaradi moza,ampak postavljati tako neumna vprasanja je butasto.Saj pa ste dobili diagnozo,poznate bolezen in veste,kako poteka.Nocem izpasti brezcutna nesramnica,ampak sprasujete nekaj,kar ze sami veste in poznate potek bolezni in verjetno ste dobili strokovno zdravnisko razlago.
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 08/Oktober/2018 ob 22:12
Ni smotrno sprasevati istega s par dni razmaka.
Gostka
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostka Odgovorbullet Objavljeno: 08/Oktober/2018 ob 22:35
Astro mwne zanima ali postanem.nosecka v roku pol leta? Se kar nasmehne ko omenim nosecnost. Zeliva si oba ampak se ne ziviva skupaj zaenkrat. Imava pa lep odnos zelo.
Sanja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Sanja Odgovorbullet Objavljeno: 08/Oktober/2018 ob 22:51
Astro pozdravljena ! Moje vprašanje se glasi ali ima moška oseba M, do mene ljubezenska čustva? da ali ne? Hvala
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide