Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |
Astro
Gost |
Objavljeno: 08/Oktober/2018 ob 18:29 | |
Kot kaže trenutna karta, še. |
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 08/Oktober/2018 ob 18:43 | |
Astro pozdravljeni,
pričakujem odgovor iz ene firme za zaposlitev. Trenutno sem zaposlen, ampak je ta zaposlitev veliko boljša. Odgovor bi moral biti v tem tednu. Bo odgovor pozitiven ali negativen? Hvala in lp |
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 08/Oktober/2018 ob 19:38 | |
Operacijo sem imela za pred nekaj meseci,ampak se mi je vmes zgodila huda prom.nesreca,nihce se ni ukvarjal s prejsnjo operacijo,ampak samo s poskodbami od nesrece,je pa tako,da sem na ze prej operirano nogo fasala posledice od nesrece.Gre pa se za operacijo na nogi. |
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 08/Oktober/2018 ob 19:41 | |
Najlepsa hvala Astro za odgovor. Zelo dobro ste zadeli. Res kaze tako kot ste rekla. Vse dobro zelim. |
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 08/Oktober/2018 ob 19:52 | |
Astro,
ali z osebo B ostaneva skupaj. Hvala |
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 08/Oktober/2018 ob 20:35 | |
Hvala, narazen sva bila 2 leti, zdaj se ponovno videvava, vendar ne kot prijatelja... Pravi da me ljubi, saj tudi jaz, ampak nama nekako ne steče. Nezaupanje je prisotno. Prijatelja bova pa težko. Hvala še 1x. |
||
IP shranjen | ||
Sara
Gost |
Objavljeno: 08/Oktober/2018 ob 20:38 | |
Astro imate prav...vedno sem js pisarila sej ne vem ali naj se tu in tam kaj napisem ali pustim pri miru..js ga ne morem pozabit skoz ga mam v mislih.ne vem kako je pri njem vem pa da me je imel noro rad...prevec..zato je tudi prislo do vseh tezav ..hvala vam
|
||
IP shranjen | ||
Gost
Gost |
Objavljeno: 08/Oktober/2018 ob 21:31 | |
Astro prosim vas, ali bo moževa bolezen hitro napredovala, gre za odmiranje mišic.
Hvala vam. |
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 08/Oktober/2018 ob 21:55 | |
Brez zamere,z vsem spostovanjem,razumem,da vam je tezko zaradi moza,ampak postavljati tako neumna vprasanja je butasto.Saj pa ste dobili diagnozo,poznate bolezen in veste,kako poteka.Nocem izpasti brezcutna nesramnica,ampak sprasujete nekaj,kar ze sami veste in poznate potek bolezni in verjetno ste dobili strokovno zdravnisko razlago. |
||
IP shranjen | ||
Astro
Gost |
Objavljeno: 08/Oktober/2018 ob 22:12 | |
Ni smotrno sprasevati istega s par dni razmaka.
|
||
IP shranjen | ||
Gostka
Gost |
Objavljeno: 08/Oktober/2018 ob 22:35 | |
Astro mwne zanima ali postanem.nosecka v roku pol leta? Se kar nasmehne ko omenim nosecnost. Zeliva si oba ampak se ne ziviva skupaj zaenkrat. Imava pa lep odnos zelo.
|
||
IP shranjen | ||
Sanja
Gost |
Objavljeno: 08/Oktober/2018 ob 22:51 | |
Astro pozdravljena ! Moje vprašanje se glasi ali ima moška oseba M, do mene ljubezenska čustva? da ali ne? Hvala
|
||
IP shranjen | ||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |