Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
ss
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom ss Odgovorbullet Objavljeno: 09/Oktober/2018 ob 21:09
Cujte.. kaka bo zdj s tem foromum? konec je z 090 itd..
IP IP shranjen Prijavi objavo
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 10/Oktober/2018 ob 08:11
Originalno objavil(-a) Gost

Originalno objavil(-a) Astro

A pogledamo kakšno danes? Kot bo pač zneslo.
Pa ne sprašujte ponovno, kar ste že pred kratkem v tej temi, ker je treba prej počakati na realizacijo, da se gleda naprej oz. 3-6 mesecev. Sicer bodo odgovori brez veze. Prosim za korekten odnos, tako spraševalcev, kot komentatorjev.

Jaz sem vam pisala ze par dni nazaj,vem da imate gneco ampak potem pa sprasujem vedno eno in isto. Upam da vseeno pridem na vrsto :) cenim vas trud ampak vidim da gredo odg. Od konca nazaj ne po vrstnem redu.

Ja, pogledam, ko imam čas, potem pa, kot nanese. Vam pogledam zdaj, če se vam dogaja krivica ... :)
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 10/Oktober/2018 ob 08:23
Ah Astro nisem tako mislila. Vas cenim.jn obcudujem kot osebo. Mislila sem vpradat ko ste mi dodatno vpr.postavila in sicer glede selitve in zanositve ce se nama.kaze? Se veliko pogovarjava o tem. Sama imam pa.od prek slabe izkusnje
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 10/Oktober/2018 ob 08:24
Astro,
prosim za odgovor,če ob odhodu v pokoj dobim odpravnino.
Hvala
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 10/Oktober/2018 ob 08:28
ASTRO.
Imam hudo bolečino v levi rami,kdaj se stanje umiri
Hvala
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 10/Oktober/2018 ob 08:31
Astro ,
zadnje čase se mi dogaja ,da zelo pozabljam.Mislte,da bi mogla obiskat zdravnika(bom dementna).
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 10/Oktober/2018 ob 08:41

Ah Astro nisem tako mislila. Vas cenim.jn obcudujem kot osebo. Mislila sem vpradat ko ste mi dodatno vpr.postavila in sicer glede selitve in zanositve ce se nama.kaze? Se veliko pogovarjava o tem. Sama imam pa.od prek slabe izkusnje

Vam pogledam danes dopoldne.
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 10/Oktober/2018 ob 11:36

Vem, da niste mislili tako. Ni panike. Evo me.

Takole pokaže. Da bi zdaj že izvedeli za nosečnost (ta mesec oz. ciklus), je zelo malo verjetno.
Pokažejo se tudi že propadli poskusi, morda ne le težave z zanositvijo samo, pokaže se tudi verjetnost, da ste že imeli kakšen spontani splav. S temi dogodki so povezani veliki strahovi, dvomite v uspešnost poskusov, de3jansko se bojite slabih novic, rekla pa bi tudi, da čutite pritiske iz okolice.
Če pa gledava za naprej, se pokažejo neke možnosti že od druge polovice decembra dalje. Ne oklenite se pa tega datuma - od takrat dalje bo, ne ravno takrat.
gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gost Odgovorbullet Objavljeno: 10/Oktober/2018 ob 14:13
Astro bravo super si. Astro raztura. Samo tako naprej in hvala!
gostka
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostka Odgovorbullet Objavljeno: 10/Oktober/2018 ob 14:30
Astro, danes sem bila na razgovoru za službo. Šlo naj bi za menjavo službe. Ker imam mešane občutke me res zanima kaj mi kaže, kakšen bo rezultat.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 10/Oktober/2018 ob 16:47

Vem, da niste mislili tako. Ni panike. Evo me.

Takole pokaže. Da bi zdaj že izvedeli za nosečnost (ta mesec oz. ciklus), je zelo malo verjetno.
Pokažejo se tudi že propadli poskusi, morda ne le težave z zanositvijo samo, pokaže se tudi verjetnost, da ste že imeli kakšen spontani splav. S temi dogodki so povezani veliki strahovi, dvomite v uspešnost poskusov, de3jansko se bojite slabih novic, rekla pa bi tudi, da čutite pritiske iz okolice.
Če pa gledava za naprej, se pokažejo neke možnosti že od druge polovice decembra dalje. Ne oklenite se pa tega datuma - od takrat dalje bo, ne ravno takrat.

Hvala Astro.sicer se niso bili nikoli nneuspeli poskusi ker nismk delali na otroku zdj zadnja leta,pa tudi splava nisem imela.Upam pa vseeno, da bo se en otrok da ste prav videla :)
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 10/Oktober/2018 ob 17:05
Astro

Je oseba T. Roj 82 iskrena do mene? V sluzbenem in prijateljskem odnosu?

Se nakazuje kak razdor prijateljevanja z osebo T. Do konca leta?
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide