Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | ||
ss
Gost |
Objavljeno: 09/Oktober/2018 ob 21:09 | ||
Cujte.. kaka bo zdj s tem foromum? konec je z 090 itd..
|
|||
IP shranjen | |||
Astro
Gost |
Objavljeno: 10/Oktober/2018 ob 08:11 | ||
Ja, pogledam, ko imam čas, potem pa, kot nanese. Vam pogledam zdaj, če se vam dogaja krivica ... :) |
|||
IP shranjen | |||
Gost
Gost |
Objavljeno: 10/Oktober/2018 ob 08:23 | ||
Ah Astro nisem tako mislila. Vas cenim.jn obcudujem kot osebo. Mislila sem vpradat ko ste mi dodatno vpr.postavila in sicer glede selitve in zanositve ce se nama.kaze? Se veliko pogovarjava o tem. Sama imam pa.od prek slabe izkusnje
|
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 10/Oktober/2018 ob 08:24 | ||
Astro,
prosim za odgovor,če ob odhodu v pokoj dobim odpravnino. Hvala |
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 10/Oktober/2018 ob 08:28 | ||
ASTRO.
Imam hudo bolečino v levi rami,kdaj se stanje umiri Hvala |
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 10/Oktober/2018 ob 08:31 | ||
Astro ,
zadnje čase se mi dogaja ,da zelo pozabljam.Mislte,da bi mogla obiskat zdravnika(bom dementna). |
|||
IP shranjen | |||
Astro
Gost |
Objavljeno: 10/Oktober/2018 ob 08:41 | ||
Vam pogledam danes dopoldne. |
|||
IP shranjen | |||
Astro
Gost |
Objavljeno: 10/Oktober/2018 ob 11:36 | ||
Vem, da niste mislili tako. Ni panike. Evo me. Takole pokaže. Da bi zdaj že izvedeli za nosečnost (ta mesec oz. ciklus), je zelo malo verjetno. Pokažejo se tudi že propadli poskusi, morda ne le težave z zanositvijo samo, pokaže se tudi verjetnost, da ste že imeli kakšen spontani splav. S temi dogodki so povezani veliki strahovi, dvomite v uspešnost poskusov, de3jansko se bojite slabih novic, rekla pa bi tudi, da čutite pritiske iz okolice. Če pa gledava za naprej, se pokažejo neke možnosti že od druge polovice decembra dalje. Ne oklenite se pa tega datuma - od takrat dalje bo, ne ravno takrat. |
|||
IP shranjen | |||
gost
Gost |
Objavljeno: 10/Oktober/2018 ob 14:13 | ||
Astro bravo super si. Astro raztura. Samo tako naprej in hvala!
|
|||
IP shranjen | |||
gostka
Gost |
Objavljeno: 10/Oktober/2018 ob 14:30 | ||
Astro, danes sem bila na razgovoru za službo. Šlo naj bi za menjavo službe. Ker imam mešane občutke me res zanima kaj mi kaže, kakšen bo rezultat.
|
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 10/Oktober/2018 ob 16:47 | ||
Hvala Astro.sicer se niso bili nikoli nneuspeli poskusi ker nismk delali na otroku zdj zadnja leta,pa tudi splava nisem imela.Upam pa vseeno, da bo se en otrok da ste prav videla :) |
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 10/Oktober/2018 ob 17:05 | ||
Astro
Je oseba T. Roj 82 iskrena do mene? V sluzbenem in prijateljskem odnosu? Se nakazuje kak razdor prijateljevanja z osebo T. Do konca leta? |
|||
IP shranjen | |||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |