Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Sara
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Sara Odgovorbullet Objavljeno: 10/Oktober/2018 ob 18:11
Ali bova z osebo na črko S se imela inrimno razmerje...me ima se rad..hvala
IP IP shranjen Prijavi objavo
Anita
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Anita Odgovorbullet Objavljeno: 11/Oktober/2018 ob 10:33
Astro prosim, če lahko odgovor na samo eno vprašanje. Ali bom še kdaj v življenju v resni vezi in če, kdaj, ter kakšna bo. Kar vidite. Prosim in vnaprej hvala!
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 11/Oktober/2018 ob 11:46
Originalno objavil(-a) Astro

Originalno objavil(-a) Gost

Astro pozdravljeni,
pričakujem odgovor iz ene firme za zaposlitev. Trenutno sem zaposlen, ampak je ta zaposlitev veliko boljša. Odgovor bi moral biti v tem tednu. Bo odgovor pozitiven ali negativen?
Hvala in lp

Lepo se vidi povečanje dohodka če bi to službo dobili. Je tudi delovno mesto, kot si ga želite. Kaže zelo dobro, da jo res dobite. Poročajte.

Včeraj sem žal dobil negativen odgovor. Vseeno hvala. Lp
Na 100km se vidi
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Na 100km se vidi Odgovorbullet Objavljeno: 11/Oktober/2018 ob 13:55

Astro pozdravljeni,
pričakujem odgovor iz ene firme za zaposlitev. Trenutno sem zaposlen, ampak je ta zaposlitev veliko boljša. Odgovor bi moral biti v tem tednu. Bo odgovor pozitiven ali negativen?
Hvala in lp

Lepo se vidi povečanje dohodka če bi to službo dobili. Je tudi delovno mesto, kot si ga želite. Kaže zelo dobro, da jo res dobite. Poročajte.

Saj dovolite, kajne?
Hahahahahahahahahahaha!
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 11/Oktober/2018 ob 14:22
Originalno objavil(-a) Na 100km se vidi

Astro pozdravljeni,
Hvala in lp

Saj dovolite, kajne?
Hahahahahahahahahahaha!

Obupano bitje,namesto da se smesis tukaj,raje energijo porabi bolj koristno in si isci skuzbo.Sicer dvomim,da te bodo kje zeleli,ampak saj sam vidis,da brezdelje vpliva na psihozo,kar se jasno kaze pri tebi.

Saj dovolis,kajne???
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 11/Oktober/2018 ob 17:11
Bojan videl prav za eno stvar,je rekel,da bodo spori in se bo zavleklo in da ne bo casovno tako,kot sem zelela in planirala.In ja,ima prav,stvari niso odvisne od mene in je v bistvu na tocki mirovanja celotna zadeva.Ampak je napovedal,da bo na koncu kao pozitivno.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 12/Oktober/2018 ob 10:37
Se je kdo razen tega Urosa na fb za vedezevanje,da je kolk tolk soliden.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 12/Oktober/2018 ob 10:42
Originalno objavil(-a) gostja

Bojan videl prav za eno stvar,je rekel,da bodo spori in se bo zavleklo in da ne bo casovno tako,kot sem zelela in planirala.In ja,ima prav,stvari niso odvisne od mene in je v bistvu na tocki mirovanja celotna zadeva.Ampak je napovedal,da bo na koncu kao pozitivno.

Tudi meni Bojan zadel razplet v nulo.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 12/Oktober/2018 ob 10:53
Meni niti Bojan, niti Uroš fb nista prav napovedala :(
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 12/Oktober/2018 ob 14:32
Mah,jaz vec ne vem no,men vsi isto napovedujejo,pa se nic ne premakne.Res pa je,da ni odvisno od mene.
ss
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom ss Odgovorbullet Objavljeno: 12/Oktober/2018 ob 18:26
Zgleda da je astro sla bay bay
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 12/Oktober/2018 ob 19:02
Astro je men bla top.Cist odkrito,vsa cast,da je imela cas za nas in se nam toliko posvecala.Ji iz srca privoscim pocitnice.Astro,hvala.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide