Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 14/Oktober/2018 ob 01:46
Moj tarot mi prosim pogledaš še kaj me čaka v bodoče na finančnem področju.
Hvala
IP IP shranjen Prijavi objavo
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 14/Oktober/2018 ob 02:10
Moj tarot prosim ce pogledate kaj kaze za mene in za fanta S? 23.5 rojen lp!
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 14/Oktober/2018 ob 02:13
Originalno objavil(-a) Sara

Moj tarot.Zanima me ce bova midva z osebo na crko D se kdaj intimna ali se se kdaj dobivava na skrivaj...hvala              

Če se osredotočim res samo na vprašanje, potem bi karte rekle: da, bosta intimna. Nekako se zdi, da do intime itak prideta samo na skrivaj in samo z res veliko koordinacije, usklajevanja in lovljenja pravega trenutka, ki se zdi, da ga kar ni in ni.
Vendar imajo karte svoj smisel za humor. Prva mi je kar butnila v nos karta intime, potem pa bi zadevo lahko intrpretirali, kot da je želja po intimi na obeh straneh močna in samo na to mislita, a z mest se ne premakneta. Oba sanjata intimo, a riti ne dvigneta. Morda je trik ravno v tem: sprašuješ hkrati o intimi in o skrivnih srečanjih. In karte so zato odgovorile na oboje: ja, intima je vajin magnet, a da do skrivnega srečanja pride, potrebujeta kup nekih prepdpiprav in načrtovanja in usklajevanja, pa enkrat enemu nekaj ni prav, drugič drugemu, in ravno zaradi skrivanja ne moreta kaj več storiti kot to. Kar lahko pomeni, da preprosto ne moreta narediti dovolj korakov vsak s svoje strani, da bi se lahko srečala. Če to drži, potem bo tako najbrž ostalo: pri intimi, ki je ne moreta dobiti, ker si ne moreta zagotoviti srečanja na skrivaj.

Mogoče je kaj na tem?
Lep pozdrav!
MT
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 14/Oktober/2018 ob 03:22
Originalno objavil(-a) Ss

Pozdravljeni moj tarot. Odgovorili ste mi na vprasanje ali ima oseba na m do mene ljubeuenska custva. Moj odgovor na vas vpogled: ja on dela v smeri gradbenistva. Dela ogromno. Imava skrito razmerje ze eno leto. Sem mu tudi zaupnica. Zanima me ali lahko kdaj postaneva uradno para? Hvala za odhovor.

Vprašanje obravnavam pravzaprav popolnoma na novo, ne glede na to, da se situacija nadaljuje od prejšnjega odgovora.
Karte so se tokrat odprle takole: bolj kot da ali ne bi prej rekla, da skušajo povedati, da v kolikor (vsi vpleteni) začnete delati korake v smeri 'uradnega priznanja' - in karte na svoj humorni način celo pravijo, da je to mogoče -, bo to sprožilo zaton enega in vzpon drugega. Kdo je v igri, veš sama, po kartah sodeč gre za dve ženski, ena bo uvenela, druga pridobila na komandi. Če ti je to kaj znano, potem veš, kdo bo pokasiral kaj. Vajina zveza se pač zdi požegnana s temnega konca ...

Morda drži?
Lep pozdrav!
MT
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 14/Oktober/2018 ob 04:48
Originalno objavil(-a) Gostja

Moj tarot mi prosim pogledaš še kaj me čaka v bodoče na finančnem področju.
Hvala

Živjo!
'Finančno področje' se sliši zelo na široko in vanj spada pravzaprav vse, kar počnemo.
Karte so se odprle na čisto svoj način in mogoče iz njih lahko kaj razberemo, če se fokusiramo res samo na vprašanje, se pravi, da še takšno xy karto interpretiramo v luči 'finančnega področja'. V tem smislu se zdi, da zate govorijo, da je tvoj vir financ 'svoboda gibanja', tudi v smislu svoboda izražanja, svoboda misli, svoboda kreativnosti, svoboda poslovanja (ne samo lokalno, tudi širše in podobno). Če se zaradi financ bojiš uveljavljati to svojo svobodo, torej, če rajši trpiš, samo da imaš finance oziroma se rajši omejuješ na svojo gredico in ne pogledaš čez plot, potem je stvar lahko bolj tako-tako. Če pa v pogon spraviš to svojo ljubezen do svobode (napr. samostojna slikarska razstava, razširitev posla v tujino, izpeljava projekta po svojih zamislih in podobno), potem se tudi na finančnem področju izkaže, da je 'to to'.
Bi rekla, da karte govorijo o temi omejevanja in osvobajanja. Lahko, da v zgornjem smislu, lahko pa tudi, da vašo (imam v mislih delovni kolektiv) poslovno dejavnost čakajo omejevanja in boste rešitve morali iskati v smeri osvobajanja (širjenja na tuje trge naprimer). Omejevanje torej tvojemu 'finančnemu področju' ne obeta nič dobrega, osvobajanje, stopanje čez meje, stopanje v ospredje in podobno pa veliko dobrega.

Mogoče je kaj na tem?
Lep pozdrav!
MT
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 14/Oktober/2018 ob 05:36
Originalno objavil(-a)

Moj tarot prosim ce pogledate kaj kaze za mene in za fanta S? 23.5 rojen lp!

Živjo!
Zdi se, da karte ne kažejo nobenega posebnega dogajanja med vama, v smislu, da kaj visi na nitki ali še ne vesta, kako in kaj. Če je tako, potem karte govorijo o nečem drugem: fant S. se zdi, da je en veseljak, dobrovoljc, mogoče uživač, mogoče veliko jé ali pije, pač vse v smislu telesnega udobja. Kot tak te tudi zabava in privlači. A če je kaj med vama posebnega, je to, da ta fant potrebuje žensko (ženske?), ki mu bodo in korenček in palica. Se pravi, krasno ga lahko razvajaš in krasno lahko uživata, toda on črte ne bo potegnil. On bi še kar naprej. In črto mora potegniti tu ženska. Ali si to ti, torej da moraš biti v dveh vlogah, v vlogi fajne punce, ki ga zabava, in v vlogi 'ta pametne', ki stvari tudi malo premisli in načrtuje. Ali pa sta tu dve ženski, ki sta ga sposobni obvladati: ena si ti (korenček), druga pa mogoče njegova mama (palica). Rečeno drugače, mogoče gre za situacijo, kjer si mu ti super zabava in popestritev, uboga pa svojo mamico. To sama veš, kako imate zadeve urejene. A v smislu odnosa se zdi, da karte pravijo, da mora ženska v življenju tvojega fanta igrati dvojno vlogo: ena 'ta lepa' in ena 'ta pametna'. Lahko si ti oboje v enem, lahko pa ima nanj vpliv še katera druga (najverjetneje mama, mogoče tudi šefica? Babica?). V tem primeru torej pomeni, da moraš v vajinem odnosu računati z več vrstami ženskih energij, ki jih tvoj fant potrebuje, mogoče ravno zato, ker je veseljak, ki se ne bi rad preveč sekiral ...

Če drži?
Lep pozdrav!
MT
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 14/Oktober/2018 ob 05:46
Tako, od tu dalje grem na pavzo.
Če bo Astro hotela še sodelovati, se obrnite nanjo.
Jaz drugače v karte drugim ne gledam oziroma zelo redko in tudi se nimam namena s tem ukvarjati. Odpiram jih samo zase. Zanimalo me je le, ali bi delovale tudi za druge. No, to boste zdaj vi videli.
Lepo se imejte!
MT
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 14/Oktober/2018 ob 08:04
Moj Tarot.
Mene pa zanima kdaj spoznam svojega partnerja in ali bom imela otroka. Hvala
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 14/Oktober/2018 ob 08:18
Moj Tarot, super vpogledi. Hvala ti za tvoj čas in trud. Sama tudi gledam tarot, zase in za druge. Čeprav zdaj mi bolj potegne astrologija, kart se človek hitro naveliča, sploh ob navalu vpogledov.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 14/Oktober/2018 ob 09:38
Astro,upam,da se vrnete na forum.
Sara
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Sara Odgovorbullet Objavljeno: 14/Oktober/2018 ob 10:42
Ja to drzi ceprav je bilo treba prilagajanje samo z moje strani...on je bil takrat samski..zdaj ze eno leto nimava vec stikov samo kak smes zato sprasujem ce se do tega pride ce se vrne...kaj vidite vi njegovo vrnitev v moje zivljenje..hvala,vam tisockrat
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 14/Oktober/2018 ob 10:46
Originalno objavil(-a) Sara

Ja to drzi ceprav je bilo treba prilagajanje samo z moje strani...on je bil takrat samski..zdaj ze eno leto nimava vec stikov samo kak smes zato sprasujem ce se do tega pride ce se vrne...kaj vidite vi njegovo vrnitev v moje zivljenje..hvala,vam tisockrat

Si spregledala post,a nisi videla,da tarota vec ni,eni se pa kr brezglavo pisete in sprasujete.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide