Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo |
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 14/Oktober/2018 ob 13:41 |
Ti odgovorim glede na tvoje prvotne karte, na novo jih nisem odprla. Če bi karte videla v živo, bi ugotovila, da govorijo točno to, kar tu praviš: ena karta je bila karta 'čakanja', druga karta 'komuniciranja po sms-ih'! Videl se je fant, ki čaka, in videla se je ženska, ki se tudi ne premakne, le da od sebe daje vsaj sporočila. Sliši se kot 'šloganje za nazaj', vendar tu tvoje besede potrjujejo moje karte, ne pa, da jaz spreminjam napoved. Le bolj natančno lahko interpretiram. Tista karta 'intime' je bila res tako lepa, a po drugi strani res bolj kaže, da enostavno ne uspeta priti skupaj. Kaže, da je on nekoliko bolj pasiven glede tega. Zdi se, da sam od sebe ne bo prišel. Če se torej še kdaj srečata z namenom intime, bo to takrat, ko bodo vse okoliščine precej drugačne kot zdaj, tudi v smislu, da drug drugega zagledata v 'novi luči'. V 'stari luči' (sicer lepih spominov), torej v luči istega, kot je zdaj, najbrž ne bo nič. Toliko samo za dodatek. Lep pozdrav! MT |
|
IP shranjen | |
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 14/Oktober/2018 ob 13:50 |
Ja, je najbrž odvisno od človeka. In s kartami je mogoče res tako, da če jih nenehno odpiraš, postane že tako, kot da gledaš predolg film. Zato sem tudi rekla, da grem zdaj na pavzo. In tudi odpirala sem karte s presledki vmes, ker se morajo podobe in zgodbe v glavi počistiti, preden pride druga stranka :-) Mogoče je pri astrologiji lažje, ker gre bolj za številke, mogoče manj obremenjujejo 'film v glavi' kot podobe. Ti želim še veliko zabave z astrologijo! Lep pozdrav! MT |
|
IP shranjen | |
Gostja
Gost |
Objavljeno: 14/Oktober/2018 ob 16:11 |
Tarot lahko prosim se meni. . . Kaj bo z osebo T. Kako naprej? Kaj se nama kaze skupni dom?
Hvala |
|
IP shranjen | |
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 14/Oktober/2018 ob 16:57 |
Ti odgovorim, da ne boš takole izvisela, pa tudi mene zanima, kaj lahko karte na to rečejo. Lahko si misliš, da na vprašanje glede otrok težko kdo odgovori z 'ne', ker to je že v nekem temelju skregano z redom stvari v življenju. Razen, seveda, če gre za potrjeno objektivne razloge. Karte pa so se odprle na svoj način. Konkretno na nobeni ni otroka. Toda ali to pomeni 'ne'? Po drugi strani karte dokaj konkretno povedo tole, če imamo v mislih samo tvoje vprašanje: partnerja spoznaš, z njim zanosiš in kaže, da bo prisotna tudi institucija (ali cerkvena poroka ali krst). Bolj nazorne karte skoraj ne bi mogle biti, tudi če na njih ni nobenega otroka. Kaj misliš, ali bo kaj na tem? Lep pozdrav! MT ====================================================== Za ostale: ne morem obljubiti, da bom še odgovarjala tako redno, če sploh, saj je forum v osnovi zasnovan za drug namen. Mogoče se pa vidimo na kaki drugi strani! |
|
IP shranjen | |
Gostja
Gost |
Objavljeno: 14/Oktober/2018 ob 17:15 |
Ali se je že kaj novega komu uresničilo od Milke?
|
|
IP shranjen | |
GOSTJA
Gost |
Objavljeno: 14/Oktober/2018 ob 18:42 |
MOJ TAROT, hvala ti za osgovor na vprašanje za osebo na ČRKO B.Opisala si ga v nulo.
|
|
IP shranjen | |
Gost
Gost |
Objavljeno: 14/Oktober/2018 ob 18:55 |
Tarot😃 ce imaste se kaj volje me zanima eno vprašanje na področju ljubezni: kdaj spoznam osebo z katero bom v resni partnerski vezi?
|
|
IP shranjen | |
Ss
Gost |
Objavljeno: 14/Oktober/2018 ob 21:56 |
Pozdravljeni moj tarot. Odgovorili ste mi na vprasanje ali lahko skrota zveza z osebo n m kdaj postane uradna. Napisali ste mi da je zveza zegnana iz temnega konca. Kaj to pomeno?
|
|
IP shranjen | |
gostja
Gost |
Objavljeno: 14/Oktober/2018 ob 22:26 |
Po moje to pomeni,da kao bosta skupaj,ampak ne bo srece in ne bo pilo vode.Samo moje mnenje.Po moje nic optimisticnega in pozitivnega ni v tej napovedi.Jaz sem raje sama,kot pa brezupno z nekom na silo v nesrecnem razmerju. Pocakaj na uradno razlago,to je le moje mnenje,jaz nisem nobena vedezevalka. |
|
IP shranjen | |
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 15/Oktober/2018 ob 00:24 |
Bom takole rekla: oglejte si sami naslednje karte v tarotu (po internetu), ki se jim reče 'Major Arcana' in imajo rimske številke V, VI in XV. VI je to, kar bi si morda želela; V je to, kar imenuješ "uradno skupaj"; tebi se je odprla karta XV. Jaz gledam tudi 'potence' kart, torej, če se odpre naprimer XV (= 15), je to 'potenca' karte V (= 5). Karte v potencah so vse v nekakšnem razmerju. Če je torej V (5) "uradno, javno, požegnano itd.", je XV (15) tudi ... a s povsem drugega zornega kota. Katerega, ti je lahko jasno, če si ogledaš karto št. XV. 15 kot seštevek obeh številk da številko 6 oz. VI. In imamo zgodbo, ki nam jo pripovedujejo karte ... Lep pozdrav! MT |
|
IP shranjen | |
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 15/Oktober/2018 ob 00:58 |
Spet trojica vprašanj, ki so jih karte po svoje zaokrožile v svojo zgodbo. Če vzamem vprašanje, kaj bo z osebo T., točno tako, kot je zastavljeno, skušajo morda karte povedati, da bo oseba T. dobila, za kar se je trudila, oziroma uspela v tem, s čimer se je ukvarjala, dosegla tisto, za kar se je potegovala. Je kaj na tem? Če je, se zna zgoditi, da bo oseba T. od tega uspeha, dosežka itd. dalje v nekoliko višjem pogonu (več dela, več motivacije, več samozavesti itd.), a to lahko za sabo potegne izčrpavanje energije pri nekom drugem, morda pri tebi. Bolj ko bo T. uspešen, bolj boš ti nemirna, pogreznjena vase, nestrpna. In če je kaj na tem in če iščeta skupni dom, zaenkrat kaže, da ga iščeta po poti, ki je še dolga pred vama, polna neznank, (ne)utemeljenih strahov, negotovosti, prividov. Karte bi rekle, da na taki poti skupnega doma niti ne iščita, ker bosta našla samo fatamorgano. Misliš, da kaj od tega drži? Lep pozdrav! MT |
|
IP shranjen | |
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 15/Oktober/2018 ob 01:20 |
Lahko pogledamo, pri kakšni volji so karte! Pa vzemimo resno vprašanje, kdaj spoznaš osebo za resno zvezo. Na srečo je vprašanje fokusirano na 'kdaj'. Ker če karte pravijo to, kar pravijo, potem to osebo spoznaš v času 'katastrofe'. Danes za marsikaj rečemo, da je 'katastrofa', pa naj bo koncert ali delovno mesto, tako da te najbrž ni treba biti preveč strah. Toda zelo malo verjetno je, da bo to v času poležavanja na plaži ali kofetkanja v kavarnici. Lahko da se zgodi v času kake tvoje velike vznemirjenosti, skrbi, potrtosti, depresije, pretresa, krega, skratka nečesa, kar ti požene adrenalin po žilah (žal to ni vedno fajn občutek). In v vsej tej katastrofi se bo prikazal on! Pazi le, da ga pravilno razločiš od okolice (a mogoče bo vajin prvi stik prav kreg ...). Karte vseeno kažejo, da ga prepoznaš. Boš videla, če je kaj na tem. Lep pozdrav! MT |
|
IP shranjen | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |