Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |||
Astro
Gost |
Objavljeno: 15/Oktober/2018 ob 12:52 | |||
Glede na tole karto, bi morali podaljšati. |
||||
IP shranjen | ||||
Anita
Gost |
Objavljeno: 15/Oktober/2018 ob 12:53 | |||
Hvala. Ali bom v letošnjem letu v resni vezi. Hvala |
||||
IP shranjen | ||||
Astro
Gost |
Objavljeno: 15/Oktober/2018 ob 13:01 | |||
Tako zastavljeno vprašanje bo super. Poglejmo. Kot kaže karta, se vas polašča neka samota, želja po partnerstvu, to se ni pojavilo zdaj, ampak je že nekaj časa tako ... Žal je vaš signifikator slabo postavljen. Trenutno ni ugoden čas za začetek nove zveze, bolj se boste obračali vase in v preteklost, morda se pojavi kdo iz preteklosti in vam pokaže, da z njo še niste opravili. Odgovor je na žalost ne. Boste pa res razreševali določena vprašanja, ki se bodo dotikala odnosov na splošno. Če imate v mislih kakšno določeno osebo (sem še tako pogledala za dodatek, da vidim iz drugega zornega kota), tudi dobim negativen odgovor. |
||||
IP shranjen | ||||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 15/Oktober/2018 ob 13:22 | |||
|
||||
IP shranjen | ||||
gostja
Gost |
Objavljeno: 15/Oktober/2018 ob 13:36 | |||
Astro,rada bi vedela,ce bom za novo leto sama ali bom praznovala v druzbi koga.Hvala.
|
||||
IP shranjen | ||||
Astro
Gost |
Objavljeno: 15/Oktober/2018 ob 13:53 | |||
Hja, zdaj je to dvoumno, če ne celo večpomensko. Najbrž vas zanima, če boste takrat imeli partnerja. Pri horarni astrologiji (no, na sploh) se vedno najbolj izplača postaviti direktno vprašanje, sicer je odgovor mimo. Bi jaz zdaj čisto narobe gledala in ne bi bili zadovoljni z odgovorom. Ker na tole vprašanje bi pogledala hišo, ki jo gledamo za praznovanja in vas in bi vam lahko povedala, da sami ne boste - in ne bi bili - bili bi npr. doma, s prijatelji, kjerkoli, vas pa v bistvu po ovinkih zanima, če boste v tistem času že imeli boljšo polovico. Bodimo korektni in direktni. Mislim, če se že nekdo obrne h komu po pomoč in nasvet, da se izplača imeti odkrit in direkten pristop. |
||||
IP shranjen | ||||
little star
Novinec Član od: 11/Marec/2017 Država: Slovenia Tukaj: Ni tukaj Objave: 9 |
Objavljeno: 15/Oktober/2018 ob 14:28 | |||
Moj tarot, pozdravljena.
Mene pa zanima ali ima oseba L čustva do mene in ali je možna resna veza kdaj v prihodnosti? Lp, Little star. |
||||
IP shranjen | ||||
gostja
Gost |
Objavljeno: 15/Oktober/2018 ob 14:35 | |||
Ne,sploh ne.Ni bilo misljeno za bilokakega partnerja.Sem samska in lani sem zal bila za novo leto sama.Ne zanima me za kakega tipa oziroma partnerja,ampak ce bom zopet sama kot lani ali bom v kaksni druzbi,na splosno.Ni misljeno,da bi morala biti z moskim.Le to me zanima,ce bom spet samevala ali ne. |
||||
IP shranjen | ||||
Astro
Gost |
Objavljeno: 15/Oktober/2018 ob 14:38 | |||
Žal je videti, da se on oddaljuje, a tega najverjetneje še ne veste, ni vam še povedal. Zelo slabe možnosti so za naprej. |
||||
IP shranjen | ||||
gostja
Gost |
Objavljeno: 15/Oktober/2018 ob 14:38 | |||
Za partnerja pa nikoli nisem sprasevala,ko bo,bo,ce bo.Sem vedno direktna in sem vprasala direkt,brez bilokakih skritih namenov.Toliko zrelosti premorem.Tako da vprasam direkt:bom za novo leto sama ali ne
|
||||
IP shranjen | ||||
little star
Novinec Član od: 11/Marec/2017 Država: Slovenia Tukaj: Ni tukaj Objave: 9 |
Objavljeno: 15/Oktober/2018 ob 14:41 | |||
Hvala ti astro.
LP |
||||
IP shranjen | ||||
Astro
Gost |
Objavljeno: 15/Oktober/2018 ob 14:44 | |||
|
||||
IP shranjen | ||||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |