Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 15/Oktober/2018 ob 12:52
Originalno objavil(-a) Gostja

Astro,
ste prosim pripravljena pogledati še meni.Kako bo z bolniškim staležem po 31.10.2018,mi podaljšajo ali ne.

Glede na tole karto, bi morali podaljšati.

IP IP shranjen Prijavi objavo
Anita
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Anita Odgovorbullet Objavljeno: 15/Oktober/2018 ob 12:53
Originalno objavil(-a) Astro

Astro 2x sem vas ze vprasala kako mi kaze glede resne veze, pa nikakor ne pridem do odgovora. Nazadnje ste rekli naj vprasam bolj konkretno. Torej, sem samska in me zanima ali bom se kdaj v resni vezi oz. partnerstvu. Ce da, kdaj priblizno. Ali kako naj bolj specificno vprasam?

Horarna astrologija lahko odgovori z da ali ne na krajši rok.

Hvala. Ali bom v letošnjem letu v resni vezi. Hvala
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 15/Oktober/2018 ob 13:01
Originalno objavil(-a) Anita

Astro 2x sem vas ze vprasala kako mi kaze glede resne veze, pa nikakor ne pridem do odgovora. Nazadnje ste rekli naj vprasam bolj konkretno. Torej, sem samska in me zanima ali bom se kdaj v resni vezi oz. partnerstvu. Ce da, kdaj priblizno. Ali kako naj bolj specificno vprasam?

Tako zastavljeno vprašanje bo super. Poglejmo.
Kot kaže karta, se vas polašča neka samota, želja po partnerstvu, to se ni pojavilo zdaj, ampak je že nekaj časa tako ...
Žal je vaš signifikator slabo postavljen. Trenutno ni ugoden čas za začetek nove zveze, bolj se boste obračali vase in v preteklost, morda se pojavi kdo iz preteklosti in vam pokaže, da z njo še niste opravili. Odgovor je na žalost ne. Boste pa res razreševali določena vprašanja, ki se bodo dotikala odnosov na splošno. Če imate v mislih kakšno določeno osebo (sem še tako pogledala za dodatek, da vidim iz drugega zornega kota), tudi dobim negativen odgovor.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 15/Oktober/2018 ob 13:22

Originalno objavil(-a) Anita

Najlepša hvala! 😚

Tako zastavljeno vprašanje bo super. Poglejmo.
Kot kaže karta, se vas polašča neka samota, želja po partnerstvu, to se ni pojavilo zdaj, ampak je že nekaj časa tako ...
Žal je vaš signifikator slabo postavljen. Trenutno ni ugoden čas za začetek nove zveze, bolj se boste obračali vase in v preteklost, morda se pojavi kdo iz preteklosti in vam pokaže, da z njo še niste opravili. Odgovor je na žalost ne. Boste pa res razreševali določena vprašanja, ki se bodo dotikala odnosov na splošno. Če imate v mislih kakšno določeno osebo (sem še tako pogledala za dodatek, da vidim iz drugega zornega kota), tudi dobim negativen odgovor.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 15/Oktober/2018 ob 13:36
Astro,rada bi vedela,ce bom za novo leto sama ali bom praznovala v druzbi koga.Hvala.
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 15/Oktober/2018 ob 13:53
Originalno objavil(-a) gostja

Astro,rada bi vedela,ce bom za novo leto sama ali bom praznovala v druzbi koga.Hvala.

Hja, zdaj je to dvoumno, če ne celo večpomensko. Najbrž vas zanima, če boste takrat imeli partnerja. Pri horarni astrologiji (no, na sploh) se vedno najbolj izplača postaviti direktno vprašanje, sicer je odgovor mimo. Bi jaz zdaj čisto narobe gledala in ne bi bili zadovoljni z odgovorom. Ker na tole vprašanje bi pogledala hišo, ki jo gledamo za praznovanja in vas in bi vam lahko povedala, da sami ne boste - in ne bi bili - bili bi npr. doma, s prijatelji, kjerkoli, vas pa v bistvu po ovinkih zanima, če boste v tistem času že imeli boljšo polovico. Bodimo korektni in direktni. Mislim, če se že nekdo obrne h komu po pomoč in nasvet, da se izplača imeti odkrit in direkten pristop.
little star
Novinec
Novinec

Član od: 11/Marec/2017
Država: Slovenia
Tukaj: Ni tukaj
Objave: 9
Odgovori skupaj z navedkom little star Odgovorbullet Objavljeno: 15/Oktober/2018 ob 14:28
Moj tarot, pozdravljena.
Mene pa zanima ali ima oseba L čustva do mene in ali je možna resna veza kdaj v prihodnosti?
Lp,
Little star.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 15/Oktober/2018 ob 14:35

Hja, zdaj je to dvoumno, če ne celo večpomensko. Najbrž vas zanima, če boste takrat imeli partnerja. Pri horarni astrologiji (no, na sploh) se vedno najbolj izplača postaviti direktno vprašanje, sicer je odgovor mimo. Bi jaz zdaj čisto narobe gledala in ne bi bili zadovoljni z odgovorom. Ker na tole vprašanje bi pogledala hišo, ki jo gledamo za praznovanja in vas in bi vam lahko povedala, da sami ne boste - in ne bi bili - bili bi npr. doma, s prijatelji, kjerkoli, vas pa v bistvu po ovinkih zanima, če boste v tistem času že imeli boljšo polovico. Bodimo korektni in direktni. Mislim, če se že nekdo obrne h komu po pomoč in nasvet, da se izplača imeti odkrit in direkten pristop.

Ne,sploh ne.Ni bilo misljeno za bilokakega partnerja.Sem samska in lani sem zal bila za novo leto sama.Ne zanima me za kakega tipa oziroma partnerja,ampak ce bom zopet sama kot lani ali bom v kaksni druzbi,na splosno.Ni misljeno,da bi morala biti z moskim.Le to me zanima,ce bom spet samevala ali ne.
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 15/Oktober/2018 ob 14:38
Originalno objavil(-a) little star

Moj tarot, pozdravljena.
Mene pa zanima ali ima oseba L čustva do mene in ali je možna resna veza kdaj v prihodnosti?
Lp,
Little star.

Žal je videti, da se on oddaljuje, a tega najverjetneje še ne veste, ni vam še povedal. Zelo slabe možnosti so za naprej.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 15/Oktober/2018 ob 14:38
Za partnerja pa nikoli nisem sprasevala,ko bo,bo,ce bo.Sem vedno direktna in sem vprasala direkt,brez bilokakih skritih namenov.Toliko zrelosti premorem.Tako da vprasam direkt:bom za novo leto sama ali ne
little star
Novinec
Novinec

Član od: 11/Marec/2017
Država: Slovenia
Tukaj: Ni tukaj
Objave: 9
Odgovori skupaj z navedkom little star Odgovorbullet Objavljeno: 15/Oktober/2018 ob 14:41
Hvala ti astro.
LP
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 15/Oktober/2018 ob 14:44

Ne,sploh ne.Ni bilo misljeno za bilokakega partnerja.Sem samska in lani sem zal bila za novo leto sama.Ne zanima me za kakega tipa oziroma partnerja,ampak ce bom zopet sama kot lani ali bom v kaksni druzbi,na splosno.Ni misljeno,da bi morala biti z moskim.Le to me zanima,ce bom spet samevala ali ne.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide