Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | ||||
Astro
Gost |
Objavljeno: 15/Oktober/2018 ob 14:46 | ||||
Se pokaže, da lahko praznujete v krogu ljudi, ki jih poznate preko službe ali nekih drugih povezav. Sami ne bi smeli biti. |
|||||
IP shranjen | |||||
Astro
Gost |
Objavljeno: 15/Oktober/2018 ob 14:47 | ||||
Pa brez hude krvi ... :)
|
|||||
IP shranjen | |||||
gostja
Gost |
Objavljeno: 15/Oktober/2018 ob 14:48 | ||||
Astro,hvala. |
|||||
IP shranjen | |||||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 15/Oktober/2018 ob 14:52 | ||||
Če še jaz lahko pristavim piskrček, Astro ali bova z M. zaživela skupaj? Plan je, ampak saj veste... Hvala, hvala.
|
|||||
IP shranjen | |||||
tejči
Gost |
Objavljeno: 15/Oktober/2018 ob 14:57 | ||||
ciao, astro. Ma bi še jaz vprašala ;)
Bom začela novo vezo z novim tipom? |
|||||
IP shranjen | |||||
gostka
Gost |
Objavljeno: 15/Oktober/2018 ob 15:40 | ||||
Pozdravljeni, je bil kdo pri Vladimirju zadnjič ko je bil v Ljubljani. Pred štirimi leti sem bila prvič pri njem v Mariboru, ko se bila prvič je videl v nulo. Potem sem bila še dvakrat, ni videl dobro. Sedaj sem bila spet, nisem mu čisto verjela, skeptična sem bila kaj je govoril, pa vidim da je imel v nulo prav. Glede na druge napovedi o isti temi. Kakšne izkušnje imate tisti, ki ste bili zadnjič pri njem?
|
|||||
IP shranjen | |||||
sodnik
Gost |
Objavljeno: 15/Oktober/2018 ob 21:05 | ||||
Daj astro in moj tarot spizdita iz tega foruma...
|
|||||
IP shranjen | |||||
gostja
Gost |
Objavljeno: 15/Oktober/2018 ob 21:54 | ||||
Astro in moj tarot sta koncno svez veter na forumu,dobricini,da zrtvujeta svoj cas.Obcudovanja vredne zenske.Punci,razturajta se naprej tako.Astro,do zdaj si mi videla vse v nulo,upam,da tudi novo leto uspe in ne bom koncala v samoti.Zame si carica.Redki so taki ljudje,upam,da ne bodo prevladovali taki,ki blodijo ,so polni zlove in pisejo tako vulgarne in pomilovanja vredne poste.Normalen clovek ne more pisat takih svinjarij,mene bi bilo sram.
|
|||||
IP shranjen | |||||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 00:18 | ||||
Tvoje vprašanje močno temelji na 'kdaj', in karte so pravzaprav povedale, kdaj ... le da na svoj način. Zdi se, da jim je najprej bolj pomembno poudariti, da ja, partnerja spoznaš, zelo verjetno energičnega človeka, mogoče rahlo koleričnega, glasnega, nemirnega, živčnega, a tudi v smislu, da je kot 'živec', nikoli pri miru, takega, ki zelo hitro očara, ki je priljubljen, samozavesten, malo šefovski. In karte pravijo, da - bom takole formulirala - delata na otroku. (Odprla se je ista karta kot pri neki drugi spraševalki, ki je prav tako spraševala o otroku, medtem ko prav karte z otrokom ni bilo, enako kot zdaj pri tebi. To ne pomeni, da otroka ne bo, a se zdi, da je bolje reči, da na 'otroku delata', ker nenazadnje, otrok tudi ne pride iz zraka.) Toda ... kdaj? Karte pravzaprav pravijo takole: če sprašuješ striktno, 'kdaj' srečaš partnerja, je možno, da ga srečaš v času kake prireditve (proslave, veselice, festivala, dogajanja, kjer je oder in podobno). Če pa sprašuješ v celoti, kdaj ustvarite družino, pa bi lahko rekli, da zgodilo se bo, ne da bi sploh vedela, kdaj. Če se res zgodi, da naletiš na zgoraj opisanega človeka in z njim res začneš načrtovati družino, potem se zna zgoditi, da pravzaprav nikoli ne boš vedela, ali ste že družina ali še ne, ali je to to ali ne, skratka, niti sama (ko boš pogledala nazaj) ne boš mogla zares reči, kdaj se je zadeva tako zložila, kot se je. Karte mogoče sugerirajo, da bo družina privid, in privid je težko locirati. Toda, če je kaj humorja v kartah, je lahko odgovor tudi povsem zabaven: zgodi se, ko nabavite psa! (PS: Če si mogoče ista oseba, ki je že vprašala podobno vprašanje ("kdaj"), reci, da v tem primeru nekaj dopolnim. Me drugače nič ne moti, če si ista.) Lep pozdrav! MT |
|||||
IP shranjen | |||||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 00:20 | ||||
V tvojem vprašanju se vidita dva poudarka: "resna zveza" in "kmalu". Mislim, da karte pravijo, da tale "kmalu" ne pomeni "z danes na jutri", ampak bo prehod v resno zvezo nekako ceremonialen. Karte sicer kažejo: da, vajin odnos preide v resno zvezo. Toda kaj si predstavljaš pod "resno zvezo"? Karte namigujejo, da je resnost v tem, da se vajina zveza pozna kot zveza dveh družin, odtod misel na ceremonialnost - predstavljanje drug drugemu, družinska srečanja, otipavanje drug drugega v smislu preverjanja, ali ste 'dobro situirani' (pri tem se zna najti kdo, ki bo do vajine zveze zadržan; ne, da bo nasprotoval, le odprtih rok ne bo imel do vsega skupaj). Zdi se, da je vajina zveza precej pod vplivom materialnih dobrin, na primer: da dve družini združita posel ali posesti (npr. vinograde, polja ..., kar se ti pač zdi aktualno). V tem se kaže resnost, torej da vajina zveza za sabo potegne precej več kot samo vaju dva. Ali je kaj na tem? Če je, potem bo v vajini zvezi precej poudarka na materialnih dobrinah, na delu, mogoče na terenskem. Romantika? Hm ... Mogoče drži? Lep pozdrav! MT |
|||||
IP shranjen | |||||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 00:23 | ||||
Bom še jaz odgovorila, čeprav je že Astro, in me prav zato zanima, ali se najini odgovori v čem prekrivajo. Astro pravi, da se njegova čustva oddaljujejo. Svoje karte sem odprla seveda na podlagi tvojega vprašanja neodvisno od Astrinega vpogleda. In pravijo sledečo zgodbo: njegova čustva zdaj njega poganjajo na področju dela (projekta, službe, ustvarjanja), morda se zdi, da zate oz. za romantična čustva nasploh nima časa. Ko pa pride do njih, pa izgleda, kot da takoj pograbi za samoobrambo, kot da takoj skoči na prežo, da postane sumničav, ne ravno sovražen, ampak morda našpičen. Če je res, potem to pomeni tudi to, da se bo najverjetneje začel ozirati nekam drugam, iskati drugje, morda kje daleč, v tujini, morda samo po internetu (v smislu spletnih zmenkov itd.). Tu se mi zdi, da se z Astro ugotovitev pokrije: ona pravi, da se oddaljuje, meni karte pravijo, da gleda čez plot v širni svet, skratka, drugam. Kar najbrž pomeni, da se mu to, kar ima tukaj in zdaj, zdi premalo, kot da ga preganja občutek, da bo kaj zamudil, če ne bo pogledal še kam drugam. Bo kaj na tem? Lep pozdrav! MT |
|||||
IP shranjen | |||||
Astro
Gost |
Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 07:14 | ||||
Zakaj, sudac? Jaz pa mislim, da zažigava. |
|||||
IP shranjen | |||||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |