Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 07:17
Originalno objavil(-a) Moj Tarot

Originalno objavil(-a) Gostja

Moj Tarot še jaz bi prosila za en odgovor, če je možno. Bo najin donos prešel kmalu v resno vezo? Hvala.

V tvojem vprašanju se vidita dva poudarka: "resna zveza" in "kmalu". Mislim, da karte pravijo, da tale "kmalu" ne pomeni "z danes na jutri", ampak bo prehod v resno zvezo nekako ceremonialen. Karte sicer kažejo: da, vajin odnos preide v resno zvezo. Toda kaj si predstavljaš pod "resno zvezo"? Karte namigujejo, da je resnost v tem, da se vajina zveza pozna kot zveza dveh družin, odtod misel na ceremonialnost - predstavljanje drug drugemu, družinska srečanja, otipavanje drug drugega v smislu preverjanja, ali ste 'dobro situirani' (pri tem se zna najti kdo, ki bo do vajine zveze zadržan; ne, da bo nasprotoval, le odprtih rok ne bo imel do vsega skupaj). Zdi se, da je vajina zveza precej pod vplivom materialnih dobrin, na primer: da dve družini združita posel ali posesti (npr. vinograde, polja ..., kar se ti pač zdi aktualno). V tem se kaže resnost, torej da vajina zveza za sabo potegne precej več kot samo vaju dva. Ali je kaj na tem? Če je, potem bo v vajini zvezi precej poudarka na materialnih dobrinah, na delu, mogoče na terenskem. Romantika? Hm ...

Mogoče drži?
Lep pozdrav!
MT

Moj Tarot hvala za odgovor. Družinsko sicer nismo poslovno povezani, sva pa midva. Mogoče je to to. :)
IP IP shranjen Prijavi objavo
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 07:40

Če še jaz lahko pristavim piskrček, Astro ali bova z M. zaživela skupaj? Plan je, ampak saj veste... Hvala, hvala.

Letos se tole še ne bo odvilo. Govorilo se o tem že je, pa se je ustavilo pa še neke nove težave so na obzorju, ki bodo tudi zavlekle vse skupaj. Kaže se kot neko razhajanje v mnenjih, morda se ne bosta znala dogovorit, kje točno bi živela. Na sploh bodo težave s komunikacijo okrog tega. Kar pa ne pomeni, da ne bodo prišli ugodnejši časi. Selitev je še izpostavljena v karti, sicer najbolje trenutno res ne, ampak zamujenega trenutno ni ničesar. Lahko pogledamo ob koncu leta še enkrat.
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 07:59
Originalno objavil(-a) tejči

ciao, astro. Ma bi še jaz vprašala ;)
Bom začela novo vezo z novim tipom?

Tole vprašanje je bilo pa postavljeno ob nekoliko neugodnem času. Odgovor zaradi tega mi tako gotov, kot sicer. Pa vseeno reciva kakšno besedo o tem.
Kaže se, da ste zdaj na prijateljskem nivoju, kaže se kot poznanstvo. Marsičesa o njem in o odnosu na sploh še ne veste, niti si ne morete ustvariti neke jasne slike, ki bi imela trdno podlago. Ja, vtis si lahko ustvarite, ocenite, kako nekaj izgleda, ampak informacij imate premalo, da bi vedeli, kaj prinaša prihodnost. Med vama se kaže sorodnost v mišljenju, intelektualna dinamika, glede čustev pa ni najbolje postavljeno. Iz tega bi vam svetovala, da ste zaenkrat bolj zadržani. Ne do njega, ampak do intenzitete čustev, ki si jih boste dopustili občutiti do njega.
Little star
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Little star Odgovorbullet Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 08:01
Hvala obema Astro in Tarot in ja zgleda, da se ta zgodba res zakljucuje. Jaz enostavno nisem mogla sprejeti tega, ampak bo treba pocasi. Imata prav obe. Zanima me samo se kdaj in kako, ce sploh, kdaj tudi jaz krenem dalje in zacnem na novo, ter pozabim na ta del zivljenja.

Hvala in vse lepo.
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 08:06
Pogledam ...
tejči
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom tejči Odgovorbullet Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 08:19
hvala astro, ne rezumem, novega tipa še ne poznam...
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 08:32
Originalno objavil(-a) Little star

Hvala obema Astro in Tarot in ja zgleda, da se ta zgodba res zakljucuje. Jaz enostavno nisem mogla sprejeti tega, ampak bo treba pocasi. Imata prav obe. Zanima me samo se kdaj in kako, ce sploh, kdaj tudi jaz krenem dalje in zacnem na novo, ter pozabim na ta del zivljenja.

Hvala in vse lepo.

Tule imamo pa zgodnji ascendent, kar tudi ne obljublja konkretnega odgovora, pomeni pa, da je vprašanje še tako "nezrelo", da na podlagi trenutnega stanja ne moremo govoriti o prihodnosti. Za vas bi rekla, da je to zato, ker ste se dobesedno ZDAJ odločili, da morda tole opustite in se usmerite naprej, pravega zagona pa niti še nimate. Z eno nogo (če ne še kar z obema) ste še vedno v preteklosti, v vas še živijo stare želje. Čez noč seveda ne bo šlo.
Pa vseeno poglejmo, kako kaže za ljubezen naprej.
Ja, žal je tu spet videti, da se boste v tem času ukvarjali s preteklostjo. V sebi še ne boste znali pustiti te osebe, čeprav se boste zavedali, da je stvar "mimo". Nejasnosti, odprta vprašanja in bolečina. Velika sprememba je to za vas, odločitev, da greste naprej v vas povzroča hudo opustošenje, a vedite, da je tako bolje na daljši rok. Ni izključeno, da se boste še kje srečali z njim, kar vas bo pretreslo. Nič kaj konkretnega se ne da razbrati iz karte, kot sem rekla na začetku, preprosto še ni čas, da bi govorili o prihodnosti, ker niste v takem stanju, da bi res lahko šli naprej. Z veseljem pa vam pogledam še kdaj kasneje.
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 08:33

Aha. Gledala sem, kot da ga že. Zato je treba res natančno opisati trenutno stanje.
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 08:38
Originalno objavil(-a) Astro

Aha. Gledala sem, kot da ga že. Zato je treba res natančno opisati trenutno stanje.

Kakorkoli, če odprem isto karto, v bistvu velja isto. Lahko ga spoznate nekje v družbi, med prijatelji, znanci. Ja, to nepoznavanje situacije, ki sem jo omenjala, lahko kaže na to, da ga še ne poznate. Spet ponavljam, res rabim točne podatke o trenutnem stanju, da izhajam iz pravega položaja, sicer vpogleda ni možno narediti.
Zdaj se bo izplačalo narediti naslednjo karto, ko boste res koga spoznali, prej ne.
barbi
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom barbi Odgovorbullet Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 09:34
za moj tarot, če boste še gledali..

ali boma po vseh vzponih in padcih šla usklajenemu partnerstvu naproti

Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 10:04
Originalno objavil(-a) Astro

Če še jaz lahko pristavim piskrček, Astro ali bova z M. zaživela skupaj? Plan je, ampak saj veste... Hvala, hvala.

Letos se tole še ne bo odvilo. Govorilo se o tem že je, pa se je ustavilo pa še neke nove težave so na obzorju, ki bodo tudi zavlekle vse skupaj. Kaže se kot neko razhajanje v mnenjih, morda se ne bosta znala dogovorit, kje točno bi živela. Na sploh bodo težave s komunikacijo okrog tega. Kar pa ne pomeni, da ne bodo prišli ugodnejši časi. Selitev je še izpostavljena v karti, sicer najbolje trenutno res ne, ampak zamujenega trenutno ni ničesar. Lahko pogledamo ob koncu leta še enkrat.

Hvala, res je. Letos sigurno ne, upam, da vsaj drugo leto. Tudi to, kje bi bila, je problem. Poleg ostalih preprek. Ker njemu ni prav všeč, da bi živela pri meni z mamo, jaz pa od tu ne bi rada šla, ker je starejša in bolehna.
Upam, da uspeva konec leta še 1x pogledat. Hvala Astro, super ste!
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 10:20
Moj Tarot mene pa zanima glede službe. Službo sicer imam, zanima pa me ali bo v tej službi kako napredovanje ali menjava v drugo glavno firmo( Eno podjetje v sklopu katerega je več drugih podjetij). Hvala
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide