Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |
Gostja
Gost |
Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 07:17 | |
Moj Tarot hvala za odgovor. Družinsko sicer nismo poslovno povezani, sva pa midva. Mogoče je to to. :) |
||
IP shranjen | ||
Astro
Gost |
Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 07:40 | |
Letos se tole še ne bo odvilo. Govorilo se o tem že je, pa se je ustavilo pa še neke nove težave so na obzorju, ki bodo tudi zavlekle vse skupaj. Kaže se kot neko razhajanje v mnenjih, morda se ne bosta znala dogovorit, kje točno bi živela. Na sploh bodo težave s komunikacijo okrog tega. Kar pa ne pomeni, da ne bodo prišli ugodnejši časi. Selitev je še izpostavljena v karti, sicer najbolje trenutno res ne, ampak zamujenega trenutno ni ničesar. Lahko pogledamo ob koncu leta še enkrat. |
||
IP shranjen | ||
Astro
Gost |
Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 07:59 | |
Tole vprašanje je bilo pa postavljeno ob nekoliko neugodnem času. Odgovor zaradi tega mi tako gotov, kot sicer. Pa vseeno reciva kakšno besedo o tem. Kaže se, da ste zdaj na prijateljskem nivoju, kaže se kot poznanstvo. Marsičesa o njem in o odnosu na sploh še ne veste, niti si ne morete ustvariti neke jasne slike, ki bi imela trdno podlago. Ja, vtis si lahko ustvarite, ocenite, kako nekaj izgleda, ampak informacij imate premalo, da bi vedeli, kaj prinaša prihodnost. Med vama se kaže sorodnost v mišljenju, intelektualna dinamika, glede čustev pa ni najbolje postavljeno. Iz tega bi vam svetovala, da ste zaenkrat bolj zadržani. Ne do njega, ampak do intenzitete čustev, ki si jih boste dopustili občutiti do njega. |
||
IP shranjen | ||
Little star
Gost |
Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 08:01 | |
Hvala obema Astro in Tarot in ja zgleda, da se ta zgodba res zakljucuje. Jaz enostavno nisem mogla sprejeti tega, ampak bo treba pocasi. Imata prav obe. Zanima me samo se kdaj in kako, ce sploh, kdaj tudi jaz krenem dalje in zacnem na novo, ter pozabim na ta del zivljenja.
Hvala in vse lepo. |
||
IP shranjen | ||
Astro
Gost |
Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 08:06 | |
Pogledam ...
|
||
IP shranjen | ||
tejči
Gost |
Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 08:19 | |
hvala astro, ne rezumem, novega tipa še ne poznam...
|
||
IP shranjen | ||
Astro
Gost |
Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 08:32 | |
Tule imamo pa zgodnji ascendent, kar tudi ne obljublja konkretnega odgovora, pomeni pa, da je vprašanje še tako "nezrelo", da na podlagi trenutnega stanja ne moremo govoriti o prihodnosti. Za vas bi rekla, da je to zato, ker ste se dobesedno ZDAJ odločili, da morda tole opustite in se usmerite naprej, pravega zagona pa niti še nimate. Z eno nogo (če ne še kar z obema) ste še vedno v preteklosti, v vas še živijo stare želje. Čez noč seveda ne bo šlo. Pa vseeno poglejmo, kako kaže za ljubezen naprej. Ja, žal je tu spet videti, da se boste v tem času ukvarjali s preteklostjo. V sebi še ne boste znali pustiti te osebe, čeprav se boste zavedali, da je stvar "mimo". Nejasnosti, odprta vprašanja in bolečina. Velika sprememba je to za vas, odločitev, da greste naprej v vas povzroča hudo opustošenje, a vedite, da je tako bolje na daljši rok. Ni izključeno, da se boste še kje srečali z njim, kar vas bo pretreslo. Nič kaj konkretnega se ne da razbrati iz karte, kot sem rekla na začetku, preprosto še ni čas, da bi govorili o prihodnosti, ker niste v takem stanju, da bi res lahko šli naprej. Z veseljem pa vam pogledam še kdaj kasneje. |
||
IP shranjen | ||
Astro
Gost |
Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 08:33 | |
Aha. Gledala sem, kot da ga že. Zato je treba res natančno opisati trenutno stanje. |
||
IP shranjen | ||
Astro
Gost |
Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 08:38 | |
Kakorkoli, če odprem isto karto, v bistvu velja isto. Lahko ga spoznate nekje v družbi, med prijatelji, znanci. Ja, to nepoznavanje situacije, ki sem jo omenjala, lahko kaže na to, da ga še ne poznate. Spet ponavljam, res rabim točne podatke o trenutnem stanju, da izhajam iz pravega položaja, sicer vpogleda ni možno narediti. Zdaj se bo izplačalo narediti naslednjo karto, ko boste res koga spoznali, prej ne. |
||
IP shranjen | ||
barbi
Gost |
Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 09:34 | |
za moj tarot, če boste še gledali..
ali boma po vseh vzponih in padcih šla usklajenemu partnerstvu naproti |
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 10:04 | |
Hvala, res je. Letos sigurno ne, upam, da vsaj drugo leto. Tudi to, kje bi bila, je problem. Poleg ostalih preprek. Ker njemu ni prav všeč, da bi živela pri meni z mamo, jaz pa od tu ne bi rada šla, ker je starejša in bolehna. Upam, da uspeva konec leta še 1x pogledat. Hvala Astro, super ste! |
||
IP shranjen | ||
Gost
Gost |
Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 10:20 | |
Moj Tarot mene pa zanima glede službe. Službo sicer imam, zanima pa me ali bo v tej službi kako napredovanje ali menjava v drugo glavno firmo( Eno podjetje v sklopu katerega je več drugih podjetij). Hvala
|
||
IP shranjen | ||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |