Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |
gostja
Gost |
Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 10:41 | |
Astro,SLOVENSKO BI SLO? |
||
IP shranjen | ||
Astro
Gost |
Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 11:20 | |
Joj, no, ni se treba kregati, no ...
Kolikokrat tudi sami rečete: kao, nema veze, ful, f**k ... Haters gonna hate. Vam kaj pogledam? |
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 11:55 | |
Za moj tarot bi prosila odg.
Zanima me kaj kaze z osebo moski T. Roj l.82 v povezavi z mano B.? Kaj se vidi za naprej. Nadgradnja iz prijatelja v odnos resnejsi dolgo vezo? Se preselim k njemu in zaziviva skupaj? Je iskren do mene,kar se custev tice vse je ok in ko prizna doloceno stvar ne vem kaj naj zaupam ali. . . . Zeli samo intimo? Hvala |
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 11:55 | |
Astro,
Zal sluzbe nisem dobila. |
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 11:57 | |
Je oseba moski D. Iskren je mozna veza ali bi izkoristil za intimo samo? Je iskren? Lp B
|
||
IP shranjen | ||
Astro
Gost |
Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 12:00 | |
Se spomnite datum in ure, kdaj sva gledali, da pogledam še enkrat, kje sem ga v kamen? |
||
IP shranjen | ||
Astro
Gost |
Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 12:01 | |
Je to vprašanje zame? |
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 12:09 | |
Nisem hater,sem Slovenka.Ravno zaradi takih primerov,ki ste jih nasteli in vasega toleriranja teptanja slovenscine je to zalostno in porazno.In nekoga oznaciti za haterja pokaze revnost spostovanja slovenske kulture.Ce se vi tako izrazate,ne pomeni,da se tudi jaz in vsak drug.Ne sklepat po sebi.Nick je bil 'sodnik',vi ste ga preimenovali v balkanscino.Zivimo v Sloveniji.Samo povem.Ne napadat brezveze. |
||
IP shranjen | ||
Astro
Gost |
Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 12:13 | |
No, no ... :)
Sama sem Slovenka in zelo veliko dam na pravilno rabo našega jezika, le malo sem se pohecala na račun srboritneža ... :) |
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 12:19 | |
No,ne padat nizje in ozmerjat ljudi,ce povejo konstruktivno kritiko.Da ne bomo kmalu brali tvojih zgresenih napovedih v cirilici. In kot ocitno opazam,da ne zazigas,napoved prihodnosti kot pri vseh drugih.Nekaj ja,nekaj cist mimo. Nic posebnega,popolnoma ista slika kot pri vseh ostalih vedezevalcih,astrologih,karkoli naj bi ze bili.Pac so bili nekateri poskusni zajcki. |
||
IP shranjen | ||
Astro
Gost |
Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 12:21 | |
Vam kaj pogledam? Za kompenzacijo, ker sem vas užalila.
|
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 12:30 | |
Ne,mi je dovolj,da ste mi zgresili enkrat,ni potrebe.Kot vidim,tudi drugim ne vidite prav. |
||
IP shranjen | ||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |