Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 12:37
Velja. :)
IP IP shranjen Prijavi objavo
GOSTJA
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom GOSTJA Odgovorbullet Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 12:49
ASTRO POZDRAVLJENI,
mi prosim pogledate.če nam podaljšajo pogodbo za najem prostorov.
Hvala
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 12:51
Moj tarot, mi poveste kaj pravijo vaše karte glede najinega odnosa, jaz letnik 74, on letnik 73. Kam bo šlo vse skupaj, ali se razvije v pravo partnerstvo? Prosim in hvala!
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 13:13
Malo sem zamudila,tukaj na forumu za vprašanje, bi pa prosila, ali mi lahko pogledate za finance, oz. Se kaže izboljsanje? Hvala in lp
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 13:41
Originalno objavil(-a) GOSTJA

ASTRO POZDRAVLJENI,
mi prosim pogledate.če nam podaljšajo pogodbo za najem prostorov.

To gre najbrž za poslovne prostore?
Zanimivo je postavljeno, vse visi na nitki ... Sonce je v padcu, Luna je bolje postavljena in upajmo, da bo prevladala, šlo bo pa res za las. Ko se planeti malo pomaknejo naprej, bo ugodneje ... Rekla bi, da bodo, ampak bi to trdila z 90 % verjetnostjo, na 100 % ne bi upala računati.
Srečno. Sporočite.
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 13:46
Originalno objavil(-a) Gost

Malo sem zamudila,tukaj na forumu za vprašanje, bi pa prosila, ali mi lahko pogledate za finance, oz. Se kaže izboljsanje? Hvala in lp

Slab čas ste izbrali za vprašanje. Vseeno lahko poskušam kaj razbrati.
Kaj vas je vzpodbudilo, da zdaj vprašate? Tako čudno vse skupaj izgleda na karti. Dejansko lahko povem le to, kar že veste (po čemer lahko sklepamo, da tudi odgovor že poznate, a le želite preveriti še drugje). Karta pravi le to, da so skrbi s financami velike, želite si utrditi finančno stanje, ker že nekaj časa tavate po ne najboljših časih, kar se tega tiče. Ta problematika se vleče še naprej pa tudi drugi ljudje (družinski člani) so vpleteni oz. imajo zelo velik vpliv na vaše finančno področje. Nič kaj prijetna slika, vzdušje, kot je, se bo najverjetneje še nadaljevalo en čas.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 14:16
Astro. Glede na situacijo, ki se je zgodila zjutraj, ali ostaneva skupaj še naprej? Zelo bom hvaležna za odgovor. Lp
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 14:24

Astro. Glede na situacijo, ki se je zgodila zjutraj, ali ostaneva skupaj še naprej? Zelo bom hvaležna za odgovor. Lp

Videti je, da bi se dalo pogovoriti. To, kar je bilo izrečeno, ni dokončno. Sicer koraki ne bodo lahki, videti je sicer, kot da je stik trenutno pretrgan, ampak izgubljeno vse še ni. Precej burno je zdaj v vas, premlevate za nazaj, kaj bi lahko drugače rekli/storili. On izgleda bolj miren. Niste ravnali najbolj po razumu, šele zdaj morda vidite, da bi šlo drugače ... Kot sem rekla, lahko zgladita zadevo, ampak pristopiti bo treba trezno in premišljeno.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 14:28
Originalno objavil(-a) Astro

Videti je, da bi se dalo pogovoriti. To, kar je bilo izrečeno, ni dokončno. Sicer koraki ne bodo lahki, videti je sicer, kot da je stik trenutno pretrgan, ampak izgubljeno vse še ni. Precej burno je zdaj v vas, premlevate za nazaj, kaj bi lahko drugače rekli/storili. On izgleda bolj miren. Niste ravnali najbolj po razumu, šele zdaj morda vidite, da bi šlo drugače ... Kot sem rekla, lahko zgladita zadevo, ampak pristopiti bo treba trezno in premišljeno.

V bistvu sem po dolgih letih požiranja vsega sranja končno jaz povedala kaj mislim in čutim. Niti ne vem, če sem se prenaglila. Nočem se spet ponižat in se opravičevati za stvari, ki jih mora vedeti. Ah ne vem več kaj naj. Hvala.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 14:32
Astro pozdravljeni,
kako bo z osebo na črko T glede alkohola,
kaj mu več pomeni alkohol ali družina.
Hvala
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 14:34
Originalno objavil(-a) Gostja

Astro pozdravljeni,
kako bo z osebo na črko T glede alkohola,
kaj mu več pomeni alkohol ali družina.
Hvala

V kakšni relaciji je on z vami?
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 14:48
Kolega
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide