Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo |
gostja
Gost |
Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 17:21 |
Se tut men zdi,da tale astro konkretno mim seka.
|
|
IP shranjen | |
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 17:38 |
Ja, to je to! Karte so iste, drži pa tisto, kar je pri tebi. Če torej ne gre za dve družini, gre pa za eno - vajino! V tem se kaže resnost vajine zveze. Ampak kot rečeno: kaj ti pojmuješ pod "resnost zveze"? Napoved kaže, da bo ta resnost v okviru družinskega podjetja. Odprle se so samo karte z novci (denarji). In tisti tečnež, ki ga omenjam ... mogoče je to on, tvoj partner. Saj ne, da je tečen, ampak zgleda, da je precej posvečen biznisu, da mu to veliko pomeni, ker, se zdi, mu je biznis (delo, denar, materialnost ...) nekakšen oklep pred čustvi, njegovo 'mehko notranjostjo', in tega oklepa kar noče sneti. Ali ni ravno to razlog, da kljub vajinemu sodelovanju sprašuješ, ali bo zveza postala resna? Ker on ne sname tega svojega oklepa? Če vidiš "resnost" kot družinsko podjetje, potem je nekaj na tem. Če pa kot romantiko ... Zdi se, da je partner delaven, zanesljiv, metodičen, preudaren človek. Ampak romantika ... Bom takole rekla: upam, da je najdeta veliko! Lep pozdrav! MT |
|
IP shranjen | |
Gostja
Gost |
Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 17:55 |
Je oseba moski D. Iskren je mozna veza ali bi izkoristil za intimo samo? Kaj vidite resno vez v naprej?Je iskren? Lp B |
|
IP shranjen | |
Gostja
Gost |
Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 17:57 |
Za moj tarot bi prosila odg.
Zanima me kaj kaze z osebo moski T. Roj l.82 v povezavi z mano B.? Kaj se vidi za naprej. Nadgradnja iz prijatelja v odnos resnejsi dolgo vezo? Se preselim k njemu in zaziviva skupaj? Je iskren do mene,kar se custev tice vse je ok in ko prizna doloceno stvar ne vem kaj naj zaupam ali. . . . Zeli samo intimo? Kako bo naprej med nama? Lp in hvala moj tarot lp B |
|
IP shranjen | |
Se lahko meni astro
Gost |
Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 19:16 |
Pozdravljena Astro.... Se lahko meni pogledaš, ker ne pridem na vrsto. Zanima me ljubezen z osebo R. Bo šlo naprej ali ne bo. Hvala ti vnaprej.
|
|
IP shranjen | |
Gost
Gost |
Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 20:01 |
V kratkem kakšna uresničitev od Bojana
|
|
IP shranjen | |
Gostja
Gost |
Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 20:46 |
Moj tarot.. mi prosim pogledate, ali mi bodo podaljsali pogodbo ki jo imam zaenkrat do konca oktobra? Do kdaj bom casovno delala na tej soli? Hvala iz srca!
|
|
IP shranjen | |
gostja
Gost |
Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 20:46 |
Jaz se cakam.Trenutno je videl prav,ampak za druge stvari pa moram pocakat do drugega leta,ker sem odsotna in ne morem vedet,kako bo. |
|
IP shranjen | |
Sara
Gost |
Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 22:01 |
Tarot mene zanima če oseba na črko D veliko misli na mene razmislja mogoce da se mi javi...me ima se rad.hvala vam
|
|
IP shranjen | |
gostja
Gost |
Objavljeno: 16/Oktober/2018 ob 22:04 |
Astro ojla,rada bi vedela,ce bom do konca meseca dobila avtomobil s pomocjo ene osebe.Hvala
|
|
IP shranjen | |
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 01:11 |
Zanimivo mi je videti, da se pri vprašanjih, "Ali se razvije kaj resnejšega?", odpirajo zelo podobne, če ne že kar iste karte. Pa popolnoma pustim kartam, da se odpirajo, kakor se hočejo, ampak vedno znova se odpirajo karte, ki ne kažejo nobenega premikanja ali pa kažejo čakanje. Tvoja je bila prva taka. Zadeva se ne premakne. Je obtičala. Noče naprej. Ali je ta tvoja oseba trmasta? Prezaposlena? Negotova? Osredotočena na kake materialne / službene zadeve? Pa ko bi karte vsaj pokazale, da se kaj premakne, ampak ne. Ta hip o "pravem odnosu" oziroma napredku skoraj ne moremo govoriti. Celo nasprotno, v vajinem odnosu (pa ne mislim samo na relaciji vaju dveh, pač pa v smislu vseh okoliščin, ki vaju silijo v obnašanje in razmišljanje, kakršno pač imata) se kaže, da ima nekdo opravka z neko zoprnijo, z neiskrenimi odnosi, s cinizmom, z izigravanjem. Ne pravim, da on izigrava tebe ali obratno. Možno je, da se vajin odnos trenutno ne more razvijati ravno zato, ker je nekdo od vaju zapleten v neko neiskrenost, cinizem, taktiziranje, nefer ravnanje (tebe/njega do drugih ali obratno). Mogoče je tak njegov značaj, rahlo bojevit in neusmiljen? Odnos je zato preprosto na stand-by. Ni ga konec, a čaka. Možnosti za nek izid so, a vse, kar zdaj lahko rečemo, je, da če se bo karkoli razvilo, se bo potem, ko se prah poleže, čustva umirijo, situacija izravna, fokus pa pade na to, kar je bistveno, in se to previdno neguje. Če pa bi lahko rekla takole: TI zgolj čakaš, da zadeva dozori, potem se zdi, da se lahko ujameš v zanko čakanja, kajti vedno boš čakala nekoga (njega), ki se ti izmuzne v negibnost, njegova negibnost pa te sili, da ga čakaš ... Se ti zdi, da bi lahko bilo tako? Lep pozdrav! MT |
|
IP shranjen | |
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 01:17 |
Kar nekaj vprašanj, vsa pa se vrtijo okoli istega jedra. Če se osredotočim samo na to jedro, se odgovor kaže kot: da, pride do združitve. Toda! Koga s kom? Končni odgovor je kot luč na koncu predora, kot izhod iz tunela. In kot tak je spodbuden. Zadeve se zložijo tako, da zgleda, da si iz srca oddahneš, da končno 'prideš k sebi, h kakršni si želiš'. Toda, tu je tunel. Pot do tega cilja. In na tej poti se kaže odhajanje. Ne zdi se, da gre za kaj dramatičnega in groznega, ampak če je to vajin odnos, potem temelji na nekakšni 'zgrešenosti mnenj'. Zdi se, da je po njegovem mnenju v vajinem odnosu že vse, kar mora biti, po tvojem pa ne. Zdi se, da on preprosto ne vidi tega, kar vidiš ti, ne vidi, da kaj manjka. Ali obratno: ti želiš poiskati še dodatni 'manjkajoči delček', ki v resnici sploh ne manjka. Zato morda odideš ali se oddaljiš celo ti (mogoče v smislu, da čustveno malo zalutaš, mogoče pa tudi, da spokaš in greš). Kaže, da ta človek ni slab, po kartah bi težko rekli, da laže ali zavaja (kot rečeno: če se tebi zdi, da mu ne moreš zaupati, potem je bolj stvar na tem, da ti vidiš stvari malo zamaknjeno, ne, da ti on laže, ali pa on le ne zna pravilno povedati dejstev, pri čemer ne laže). Toda če lahko rečem malo skrivnostno: je nekdo, ki je potrpežljiv, ki ne bo odšel (ni odšel), ki je zvest, preudaren, stvaren, ki zna čakati. In do združitve zelo verjetno pride, morda v smislu: kar gre okoli, pride naokoli - in celo še boljše. Nekako se zdi, da bo pri tej združitvi imela pomembno besedo preteklost (morda tudi v smislu: razčistiti, kar je bilo; razčistiti, kaj je kdo kdaj rekel), ali pa če malo upoštevam tarotovski humor: telefonski klic. Kaj misliš, bo tako? Lep pozdrav! MT |
|
IP shranjen | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |