Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 01:36
Originalno objavil(-a) Gostja

Moj tarot.. mi prosim pogledate, ali mi bodo podaljsali pogodbo ki jo imam zaenkrat do konca oktobra? Do kdaj bom casovno delala na tej soli? Hvala iz srca!

Vprašanje, ki vzbudi radovednost! Kako neki bi karte povedale kaj o rokih in podaljšanju. Pa so! Na zelo svoj način, in veš kaj? Z vso drznostjo bi karte resnično lahko rekle takole: da, podaljšajo ti pogodbo, in sicer za nedoločen čas!
Ali se sliši predobro? Kar se tiče samo podaljšanja roka, potem je res viden zelo očiten namig, da podaljšanje bo. Sledi pa potem nekaj, kar težko interpretiramo drugače kot z besedami 'nedoločeno', 'neznano', 'neizrečeno', 'nejasno'. Morda se to nanaša prav na rok? Nedoločen rok? Če pa ne, pa na kaj drugega nedoločnega, na primer na tvojo pozicijo v kolektivu kljub podaljšanju? Morda zato, ker je že nekdo drug v vrsti? Nekako karte sicer niso pokazale kakih razprtij ali konfliktov. Kakorkoli, zdi se, da se situacija (po vseh nejasnostih? nedoločenostih?) obrne tako, da ostaneš aktivna.

Lep pozdrav!
MT
IP IP shranjen Prijavi objavo
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 02:22
Originalno objavil(-a) Sara

Tarot mene zanima če oseba na črko D veliko misli na mene razmislja mogoce da se mi javi...me ima se rad.hvala vam

Zdi se, da ti veliko misliš nanj ... in da si potrta. Žalostna se ga spominjaš in upaš nanj, pa kaže, da si ostala na hladnem. On pa ... ja, misli nate, a morda ne tako, kot bi ti želela. Zdi se, da misli nate bolj v kontekstu vseh (čustvenih) udarcev, ki jih je dobil (od tebe?) ali v kontekstu tistega, kar on razume kot 'teženje', se pravi, težaven odnos (s tabo?). Če je tako, potem zaenkrat kaže, da se je zabubil in da se ne oglasi. Ali pa preprosto rabi čas zase. Dokler bo tako, se ne bo oglasil. Skoraj za vse karte, ki so se odprle, bi lahko rekli, da so na njih buške. Stvari se morajo zaceliti in pozdraviti!

Lep pozdrav!
MT
Sara
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Sara Odgovorbullet Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 07:31
Vse maš prav..edino tega nisi vidla da je on mene psihicno uničil z njegovo ljubosumnostjo...obseden je bil z mano videl je stvari ki sploh niso obstajale tko da js mu nusem delala odnosa tezavnega on pa meni...se vedno pa imam upanje da prideva skupaj..zanima me al vse pustim ali se kdaj kaj napisem vsaj to da ve da nisem pozabla na njega..hvala
Za Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Za Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 07:32
Moj Tarot, najprej hvala za vpoglede.
Imela bi vprašanje. Spomladi sem se ločila in začela novo zvezo. Bom ostala v tej zvezi in kako bo šla? Ali obstaja verjetnost, da bi se z bivšim možem ponovno združila?
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 07:37

Astro pozdravljeni,
kako bo z osebo na črko T glede alkohola,
kaj mu več pomeni alkohol ali družina.
Hvala

Tu se pokaže, da je alkohol (odvisnost od substanc) zelo prisotna. Je zasidrana globoko v njem. Vse to zelo vpliva na družino, kaže se tesna povezanost teh odvisnosti in družine, zraven se kaže bolečina, ranjeni so vsi vpleteni in nosili bodo trajne posledice, grenak priokus jih bo zaznamoval za daljši čas.
Pokaže se tudi vpliv družbe, vpletenost ljudi, njegovi prijatelji, skupnost, ki se drži v tem stanju ... Globoko je zabredel in moral bi korenito spremeniti svoje življenje. Okolje, ljudi okrog sebe, miselno naravnanost. Kar se zaenkrat žal ne kaže, da bi bil pripravljen storiti.
kren
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom kren Odgovorbullet Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 07:45

Vse maš prav..edino tega nisi vidla da je on mene psihicno uničil z njegovo ljubosumnostjo...obseden je bil z mano videl je stvari ki sploh niso obstajale tko da js mu nusem delala odnosa tezavnega on pa meni...se vedno pa imam upanje da prideva skupaj..zanima me al vse pustim ali se kdaj kaj napisem vsaj to da ve da nisem pozabla na njega..hvala

Sicer nisem vedeževalka, vendar ti kot oseba toplo priporočam, proč od bolnika!   Verjemi, naredila si boš uslugo ali pa zapečatila svoje življenje. Kaj ti je dražje?   Govorim iz izkušenj, bolesno ljubosumje ni ljubezen temveč bolezen. Bolezen, ki ruši vse pred seboj, tako kot alkoholizem.
Uživaj življenje in pojdi naprej, naprej v svobodo!!!
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 07:49
Originalno objavil(-a) Se lahko meni astro

Pozdravljena Astro.... Se lahko meni pogledaš, ker ne pridem na vrsto. Zanima me ljubezen z osebo R. Bo šlo naprej ali ne bo. Hvala ti vnaprej.

Kaže se vaša nestabilnost, nekaj strahov je prisotnih, pomisleki. Pri njem se izpostavi trenje v domačem okolju. In kot da ne bi mogla nekako priti skupaj. Kljub tem oviram se povezava med vama nadaljuje. Lahko tudi prevzamete pobudo. Trenutno je usoda na vaši strani, možnosti za razvoj zveze so obetavne.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 09:07
Originalno objavil(-a) Moj Tarot

Moj tarot, mi poveste kaj pravijo vaše karte glede najinega odnosa, jaz letnik 74, on letnik 73. Kam bo šlo vse skupaj, ali se razvije v pravo partnerstvo? Prosim in hvala!

Zanimivo mi je videti, da se pri vprašanjih, "Ali se razvije kaj resnejšega?", odpirajo zelo podobne, če ne že kar iste karte. Pa popolnoma pustim kartam, da se odpirajo, kakor se hočejo, ampak vedno znova se odpirajo karte, ki ne kažejo nobenega premikanja ali pa kažejo čakanje. Tvoja je bila prva taka. Zadeva se ne premakne. Je obtičala. Noče naprej. Ali je ta tvoja oseba trmasta? Prezaposlena? Negotova? Osredotočena na kake materialne / službene zadeve? Pa ko bi karte vsaj pokazale, da se kaj premakne, ampak ne. Ta hip o "pravem odnosu" oziroma napredku skoraj ne moremo govoriti. Celo nasprotno, v vajinem odnosu (pa ne mislim samo na relaciji vaju dveh, pač pa v smislu vseh okoliščin, ki vaju silijo v obnašanje in razmišljanje, kakršno pač imata) se kaže, da ima nekdo opravka z neko zoprnijo, z neiskrenimi odnosi, s cinizmom, z izigravanjem. Ne pravim, da on izigrava tebe ali obratno. Možno je, da se vajin odnos trenutno ne more razvijati ravno zato, ker je nekdo od vaju zapleten v neko neiskrenost, cinizem, taktiziranje, nefer ravnanje (tebe/njega do drugih ali obratno). Mogoče je tak njegov značaj, rahlo bojevit in neusmiljen? Odnos je zato preprosto na stand-by. Ni ga konec, a čaka. Možnosti za nek izid so, a vse, kar zdaj lahko rečemo, je, da če se bo karkoli razvilo, se bo potem, ko se prah poleže, čustva umirijo, situacija izravna, fokus pa pade na to, kar je bistveno, in se to previdno neguje. Če pa bi lahko rekla takole: TI zgolj čakaš, da zadeva dozori, potem se zdi, da se lahko ujameš v zanko čakanja, kajti vedno boš čakala nekoga (njega), ki se ti izmuzne v negibnost, njegova negibnost pa te sili, da ga čakaš ...

Se ti zdi, da bi lahko bilo tako?
Lep pozdrav!
MT

Hvala za tako izčrpen odgovor. On rešuje neko zelo neprijetno uradno zadevo, ki ga je skoraj stala glave. In na tisti strani je močno izigravanje in negativa. Močno je v stresu in dokler se ta zadeva ne zaključi, se ne more sprostiti. Tako da verjetno to vidite. Popolnoma je v krču. Lahko mogoče pogledate (ko ste že to pravilno videla) kako se za njega reši ta uradna zadeva? In naju po tem? Bom zelo hvaležna. Me pa še zanima kako priti z vami v kontakt?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 09:09
Saj si z njo v kontaktu.

Mojtarot, ne nakoplji si ljudi zasebno! To te cuzajo do konca!
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 09:13

Moram dat pripombo.In s takim tipom bi ti se bila skupaj,ki je naredil vse to,kar si napisala?Sori,ti so bolana v glavi.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 09:17
Originalno objavil(-a) gostja

Saj si z njo v kontaktu.

Mojtarot, ne nakoplji si ljudi zasebno! To te cuzajo do konca!

Jaz sem jo vprašala za kontakt. Če bo želela proti plačilu seveda.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 09:26

Po moje ni s tipom nic narobe,ampak si ti tista posast.Ce je tko grozen,zakaj se rines vanj?Jaz bi ti svetovala strokovno pomoc.Dvomim,da si taka huda bejba ,da bi nekdo norel za tabo,je bolj videti ravno kontra.De je on dober dec in ga ne zelis spustiti.Po moje te ima vrh glave od tvojega psihiranja,ne njegovega.Joj,babnice zmesane,kaj vse nosi zemlja.Tolk pljuvas po njem,potem pa kleceplazis.Ti si bolna,ne on in se niti ne cudim,da je odsel,tudi jaz bi oziroma vsak normalen clovek.S tem postom si vse povedala o sebi.Spravi se k sebi in se postavi na realna tla.Ce mu pa dajes razlog za ljubosumje,ker cutis pomanjkanje pozornosti in se vesis na vsakega deca,pol pa je logicna reakcija,da tip tega ne bo prenasal.Po moje je problem pri tebi in ne njemu.   
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide