Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 01:36 | |
Vprašanje, ki vzbudi radovednost! Kako neki bi karte povedale kaj o rokih in podaljšanju. Pa so! Na zelo svoj način, in veš kaj? Z vso drznostjo bi karte resnično lahko rekle takole: da, podaljšajo ti pogodbo, in sicer za nedoločen čas! Ali se sliši predobro? Kar se tiče samo podaljšanja roka, potem je res viden zelo očiten namig, da podaljšanje bo. Sledi pa potem nekaj, kar težko interpretiramo drugače kot z besedami 'nedoločeno', 'neznano', 'neizrečeno', 'nejasno'. Morda se to nanaša prav na rok? Nedoločen rok? Če pa ne, pa na kaj drugega nedoločnega, na primer na tvojo pozicijo v kolektivu kljub podaljšanju? Morda zato, ker je že nekdo drug v vrsti? Nekako karte sicer niso pokazale kakih razprtij ali konfliktov. Kakorkoli, zdi se, da se situacija (po vseh nejasnostih? nedoločenostih?) obrne tako, da ostaneš aktivna. Lep pozdrav! MT |
||
IP shranjen | ||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 02:22 | |
Zdi se, da ti veliko misliš nanj ... in da si potrta. Žalostna se ga spominjaš in upaš nanj, pa kaže, da si ostala na hladnem. On pa ... ja, misli nate, a morda ne tako, kot bi ti želela. Zdi se, da misli nate bolj v kontekstu vseh (čustvenih) udarcev, ki jih je dobil (od tebe?) ali v kontekstu tistega, kar on razume kot 'teženje', se pravi, težaven odnos (s tabo?). Če je tako, potem zaenkrat kaže, da se je zabubil in da se ne oglasi. Ali pa preprosto rabi čas zase. Dokler bo tako, se ne bo oglasil. Skoraj za vse karte, ki so se odprle, bi lahko rekli, da so na njih buške. Stvari se morajo zaceliti in pozdraviti! Lep pozdrav! MT |
||
IP shranjen | ||
Sara
Gost |
Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 07:31 | |
Vse maš prav..edino tega nisi vidla da je on mene psihicno uničil z njegovo ljubosumnostjo...obseden je bil z mano videl je stvari ki sploh niso obstajale tko da js mu nusem delala odnosa tezavnega on pa meni...se vedno pa imam upanje da prideva skupaj..zanima me al vse pustim ali se kdaj kaj napisem vsaj to da ve da nisem pozabla na njega..hvala
|
||
IP shranjen | ||
Za Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 07:32 | |
Moj Tarot, najprej hvala za vpoglede.
Imela bi vprašanje. Spomladi sem se ločila in začela novo zvezo. Bom ostala v tej zvezi in kako bo šla? Ali obstaja verjetnost, da bi se z bivšim možem ponovno združila? |
||
IP shranjen | ||
Astro
Gost |
Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 07:37 | |
Tu se pokaže, da je alkohol (odvisnost od substanc) zelo prisotna. Je zasidrana globoko v njem. Vse to zelo vpliva na družino, kaže se tesna povezanost teh odvisnosti in družine, zraven se kaže bolečina, ranjeni so vsi vpleteni in nosili bodo trajne posledice, grenak priokus jih bo zaznamoval za daljši čas. Pokaže se tudi vpliv družbe, vpletenost ljudi, njegovi prijatelji, skupnost, ki se drži v tem stanju ... Globoko je zabredel in moral bi korenito spremeniti svoje življenje. Okolje, ljudi okrog sebe, miselno naravnanost. Kar se zaenkrat žal ne kaže, da bi bil pripravljen storiti. |
||
IP shranjen | ||
kren
Gost |
Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 07:45 | |
Sicer nisem vedeževalka, vendar ti kot oseba toplo priporočam, proč od bolnika! Verjemi, naredila si boš uslugo ali pa zapečatila svoje življenje. Kaj ti je dražje? Govorim iz izkušenj, bolesno ljubosumje ni ljubezen temveč bolezen. Bolezen, ki ruši vse pred seboj, tako kot alkoholizem. Uživaj življenje in pojdi naprej, naprej v svobodo!!! |
||
IP shranjen | ||
Astro
Gost |
Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 07:49 | |
Kaže se vaša nestabilnost, nekaj strahov je prisotnih, pomisleki. Pri njem se izpostavi trenje v domačem okolju. In kot da ne bi mogla nekako priti skupaj. Kljub tem oviram se povezava med vama nadaljuje. Lahko tudi prevzamete pobudo. Trenutno je usoda na vaši strani, možnosti za razvoj zveze so obetavne. |
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 09:07 | |
Hvala za tako izčrpen odgovor. On rešuje neko zelo neprijetno uradno zadevo, ki ga je skoraj stala glave. In na tisti strani je močno izigravanje in negativa. Močno je v stresu in dokler se ta zadeva ne zaključi, se ne more sprostiti. Tako da verjetno to vidite. Popolnoma je v krču. Lahko mogoče pogledate (ko ste že to pravilno videla) kako se za njega reši ta uradna zadeva? In naju po tem? Bom zelo hvaležna. Me pa še zanima kako priti z vami v kontakt? |
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 09:09 | |
Saj si z njo v kontaktu.
Mojtarot, ne nakoplji si ljudi zasebno! To te cuzajo do konca! |
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 09:13 | |
Moram dat pripombo.In s takim tipom bi ti se bila skupaj,ki je naredil vse to,kar si napisala?Sori,ti so bolana v glavi. |
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 09:17 | |
Jaz sem jo vprašala za kontakt. Če bo želela proti plačilu seveda. |
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 09:26 | |
Po moje ni s tipom nic narobe,ampak si ti tista posast.Ce je tko grozen,zakaj se rines vanj?Jaz bi ti svetovala strokovno pomoc.Dvomim,da si taka huda bejba ,da bi nekdo norel za tabo,je bolj videti ravno kontra.De je on dober dec in ga ne zelis spustiti.Po moje te ima vrh glave od tvojega psihiranja,ne njegovega.Joj,babnice zmesane,kaj vse nosi zemlja.Tolk pljuvas po njem,potem pa kleceplazis.Ti si bolna,ne on in se niti ne cudim,da je odsel,tudi jaz bi oziroma vsak normalen clovek.S tem postom si vse povedala o sebi.Spravi se k sebi in se postavi na realna tla.Ce mu pa dajes razlog za ljubosumje,ker cutis pomanjkanje pozornosti in se vesis na vsakega deca,pol pa je logicna reakcija,da tip tega ne bo prenasal.Po moje je problem pri tebi in ne njemu. |
||
IP shranjen | ||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |