Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |
gostja
Gost |
Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 09:32 | |
Se opravicujem,a je mozno,ce bi mi odgovorila tarot. Sem v bolniski,ze dilgo mesecev in nekaj mesecev se bom,sama trenutno ne morem in ena oseba mi je ponudila pomoc,on vztraja,da dobim avto,ga tudi dejansko nujno potrebujem zaradi zdravstvenih razlogov.Moj tarot,prosim za odgovor. Hvala vam. |
||
IP shranjen | ||
Sara
Gost |
Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 09:41 | |
Z mano je vse vredu in ne rabim psihicne pomoci ce mas pa nekoga rad je pa zlo tezko...ne privoscim tega nikomur..l.p
|
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 09:42 | |
Hvala Astro.. Pravilno si opisala situacijo v zvezi z osebo R. Nase je prevzel skrb za celo familijo, čeprav imajo vsi svoje dohodke... Itd.... Loči naju stokilomezrska razdalja in ni lahko... Hvala še enkrat..
|
||
IP shranjen | ||
kren
Gost |
Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 10:05 | |
Rad?? Boš spoznala, da to ni ljubezen, to je obsesija. In kar sem napisala, sem pisala iz izkušenj, beži od njega in si ustvari novo neobremenjeno vezo, ki bo resnično temeljila na spoštovanju in posledično tudi ljubezni! |
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 10:39 | |
S tabo se zdalec ni vredu.Postavi se na realna tla.Pa ne mislim slabonamerno,ampak povem cist realno in iskreno. |
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 11:29 | |
Torej, če prav razumem bova imela samo še poslovni odnos, ne drugega? Hvala |
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 12:11 | |
|
||
IP shranjen | ||
GOSTJA
Gost |
Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 12:13 | |
Astro lepo pozdravljeni, ortoped mi je predlagal zaradi zdravstvenih težav bolniško do odhoda v pokoj ,kar bi bilo 2019 meseca julija.Kako se vse skupaj razreši,pride do kakšnih težav.Kako bodo sprejeli na komisiji. Hvala
|
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 12:54 | |
A ti ves,kako moras postavit vprasanje?Formuliraj ga tako,da bo odgovor da ali ne.Z neustreznimi vprasanji samo zasmetite forum in potem ni cudno,da nekateri ne pridemo na vrsto ali moramo za eno vprasanje prosit in ponavljat v nedogled.Astro pa tut verjetno nima lupe,da bo iskala cist vsako vprasanje za nazaj.Dajte bit mal uvidevni.
|
||
IP shranjen | ||
GOSTJA
Gost |
Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 13:24 | |
GOSTJA, prosim,če skrbiš zase.Astro bo povedala,če je vprašanje postavljeno pravilno.
|
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 13:27 | |
Astro je ze VECKRAT prosila,naj se vprasanja postavijo tako,da je mozen odgovor da ali ne.Pozijaj in prelistaj nazaj in pozijaj.
In ne mi govorit,kaj lahko in kaj ne.Brigam se zase,zato sem tudi to napisala. |
||
IP shranjen | ||
Sara
Gost |
Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 13:27 | |
Js res ne vem ce sem koga za mnenje vpradala..vprasanje sem postavla za astro in ne zelim da kdo drug kaj komentira...lahko se vsak ze jutri znajde na mohem mestu tko da pamet solit ni potrebno..
|
||
IP shranjen | ||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |