Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 09:32
Originalno objavil(-a) gostja

Astro ojla,rada bi vedela,ce bom do konca meseca dobila avtomobil s pomocjo ene osebe.Hvala

Se opravicujem,a je mozno,ce bi mi odgovorila tarot.
Sem v bolniski,ze dilgo mesecev in nekaj mesecev se bom,sama trenutno ne morem in ena oseba mi je ponudila pomoc,on vztraja,da dobim avto,ga tudi dejansko nujno potrebujem zaradi zdravstvenih razlogov.Moj tarot,prosim za odgovor.
Hvala vam.
IP IP shranjen Prijavi objavo
Sara
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Sara Odgovorbullet Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 09:41
Z mano je vse vredu in ne rabim psihicne pomoci ce mas pa nekoga rad je pa zlo tezko...ne privoscim tega nikomur..l.p
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 09:42
Hvala Astro.. Pravilno si opisala situacijo v zvezi z osebo R. Nase je prevzel skrb za celo familijo, čeprav imajo vsi svoje dohodke... Itd.... Loči naju stokilomezrska razdalja in ni lahko... Hvala še enkrat..
kren
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom kren Odgovorbullet Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 10:05
Originalno objavil(-a) Sara

Z mano je vse vredu in ne rabim psihicne pomoci ce mas pa nekoga rad je pa zlo tezko...ne privoscim tega nikomur..l.p

Rad?? Boš spoznala, da to ni ljubezen, to je obsesija. In kar sem napisala, sem pisala iz izkušenj, beži od njega in si ustvari novo neobremenjeno vezo, ki bo resnično temeljila na spoštovanju in posledično tudi ljubezni!
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 10:39

S tabo se zdalec ni vredu.Postavi se na realna tla.Pa ne mislim slabonamerno,ampak povem cist realno in iskreno.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 11:29
Originalno objavil(-a) Moj Tarot

Originalno objavil(-a) Gostja

Moj Tarot hvala za odgovor. Družinsko sicer nismo poslovno povezani, sva pa midva. Mogoče je to to. :)

Ja, to je to! Karte so iste, drži pa tisto, kar je pri tebi. Če torej ne gre za dve družini, gre pa za eno - vajino! V tem se kaže resnost vajine zveze. Ampak kot rečeno: kaj ti pojmuješ pod "resnost zveze"? Napoved kaže, da bo ta resnost v okviru družinskega podjetja. Odprle se so samo karte z novci (denarji). In tisti tečnež, ki ga omenjam ... mogoče je to on, tvoj partner. Saj ne, da je tečen, ampak zgleda, da je precej posvečen biznisu, da mu to veliko pomeni, ker, se zdi, mu je biznis (delo, denar, materialnost ...) nekakšen oklep pred čustvi, njegovo 'mehko notranjostjo', in tega oklepa kar noče sneti. Ali ni ravno to razlog, da kljub vajinemu sodelovanju sprašuješ, ali bo zveza postala resna? Ker on ne sname tega svojega oklepa? Če vidiš "resnost" kot družinsko podjetje, potem je nekaj na tem. Če pa kot romantiko ... Zdi se, da je partner delaven, zanesljiv, metodičen, preudaren človek. Ampak romantika ... Bom takole rekla: upam, da je najdeta veliko!

Lep pozdrav!
MT

Torej, če prav razumem bova imela samo še poslovni odnos, ne drugega?
Hvala
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 12:11
Originalno objavil(-a) kren

Rad?? Boš spoznala, da to ni ljubezen, to je obsesija. In kar sem napisala, sem pisala iz izkušenj, beži od njega in si ustvari novo neobremenjeno vezo, ki bo resnično temeljila na spoštovanju in posledično tudi ljubezni!

GOSTJA
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom GOSTJA Odgovorbullet Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 12:13
Astro lepo pozdravljeni,
ortoped mi je predlagal zaradi zdravstvenih težav bolniško do odhoda v pokoj ,kar bi bilo 2019  meseca julija.Kako se vse skupaj razreši,pride do kakšnih težav.Kako bodo sprejeli na komisiji.
Hvala
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 12:54
A ti ves,kako moras postavit vprasanje?Formuliraj ga tako,da bo odgovor da ali ne.Z neustreznimi vprasanji samo zasmetite forum in potem ni cudno,da nekateri ne pridemo na vrsto ali moramo za eno vprasanje prosit in ponavljat v nedogled.Astro pa tut verjetno nima lupe,da bo iskala cist vsako vprasanje za nazaj.Dajte bit mal uvidevni.
GOSTJA
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom GOSTJA Odgovorbullet Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 13:24
GOSTJA,
prosim,če skrbiš zase.Astro bo povedala,če je vprašanje postavljeno pravilno.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 13:27
Astro je ze VECKRAT prosila,naj se vprasanja postavijo tako,da je mozen odgovor da ali ne.Pozijaj in prelistaj nazaj in pozijaj.

In ne mi govorit,kaj lahko in kaj ne.Brigam se zase,zato sem tudi to napisala.
Sara
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Sara Odgovorbullet Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 13:27
Js res ne vem ce sem koga za mnenje vpradala..vprasanje sem postavla za astro in ne zelim da kdo drug kaj komentira...lahko se vsak ze jutri znajde na mohem mestu tko da pamet solit ni potrebno..
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide