Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 14:31
Originalno objavil(-a) Sara

Js res ne vem ce sem koga za mnenje vpradala..vprasanje sem postavla za astro in ne zelim da kdo drug kaj komentira...lahko se vsak ze jutri znajde na mohem mestu tko da pamet solit ni potrebno..

Saj si sama zacela trobezljat neumnosti.Ne se cudit,ce se cel forum norcuje iz tebe.Saj to je najtezje,koncno spregledati in videti realno sliko in resnico.Ampak ti zivis v utopiji in se smilis sama sebi in se pomilujes,ubozica.Raje se spravi k pameti,kot pa da si se dalje zabita in zaslepljena.Ubog ta tip,ki te je moral prenasat,resno.Si zadluzi medaljo za vztrajnost in pogum,po drugi strani pa je res smotan,da se zapleta s tako deluzionalno osebo kot si.Zensce,zbudi se.
IP IP shranjen Prijavi objavo
hihgijhi
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom hihgijhi Odgovorbullet Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 16:22
spet se kuzle kregajo hehhehehe
gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gost Odgovorbullet Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 16:25
Dajte prosim prepustite odgovore Astri ali Tarotu, saj so njima postavljena vprašanja in se ne vtikajte v zadeve, ki se vas ne tičejo.
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 16:28
Pozdravljeni. Na komisiji ne bo težav. Ortoped vam je dal dober nasvet , saj se kaže, da so te težave že dolgo prisotne pri vas.Vse bo dobro.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 16:48
Originalno objavil(-a) hihgijhi

spet se kuzle kregajo hehhehehe   

Torej si se pogledala v ogledalo.
Pupa
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Pupa Odgovorbullet Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 17:25
Pozdravljena Moj Tarot! Pa bi jaz tudi nekaj vprašala, če smem... in sicer ali bom kmalu zanosila? Hvala vnaprej in lep pozdravček.
Moj Taror
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Taror Odgovorbullet Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 17:44
Pozdravljeni. Zanositev se vidi začetek leta 2020, nekakao sedaj ni pravi čas za vas. Vidijo se tudi težave v partnerstvu.. sicer ne toliko na vaši strani kot na njegovi. Težave se bodo zgladile in tudi čas za otroka bo prišel.
M.T.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 18:15
Originalno objavil(-a) gostja

Originalno objavil(-a) gostja

Astro ojla,rada bi vedela,ce bom do konca meseca dobila avtomobil s pomocjo ene osebe.Hvala

Se opravicujem,a je mozno,ce bi mi odgovorila tarot.
Sem v bolniski,ze dilgo mesecev in nekaj mesecev se bom,sama trenutno ne morem in ena oseba mi je ponudila pomoc,on vztraja,da dobim avto,ga tudi dejansko nujno potrebujem zaradi zdravstvenih razlogov.Moj tarot,prosim za odgovor.
Hvala vam.

Moj tarot,pliiiis,mi je res zoprno,da vas gnjavim.Mi lahko prosim pogledate?Hvala
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 19:06
ASTRO IN MOJ TAROT,
obe sta krasni osebi.Prisrčna hvala za vse.
L.P.
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 19:36
Originalno objavil(-a) Sara

Vse maš prav..edino tega nisi vidla da je on mene psihicno uničil z njegovo ljubosumnostjo...obseden je bil z mano videl je stvari ki sploh niso obstajale tko da js mu nusem delala odnosa tezavnega on pa meni...se vedno pa imam upanje da prideva skupaj..zanima me al vse pustim ali se kdaj kaj napisem vsaj to da ve da nisem pozabla na njega..hvala

Takole bom rekla glede "videti prav": ko se odprejo karte, je tako, kot da se odprejo vrata v sobo, ki je temna. Vidi se, da je notri postelja in miza in okno in zavese, ampak ko prižgemo luč, se vidi bolje, ne pomeni pa, da pri prižgani luči postelje in mize in okna in zaves ni več.
Sodeč po istih kartah in tvoji "prižgani luči" še vedno lahko rečemo, da je zdaj zate, za vajin odnos, ključna PAVZA! Zelo dobro razumemo, da ti je hudo. Ampak zdaj je nastopila pavza in tako je z dobrim razlogom. Ja, on ve, da ga nisi pozabila in si ga imela (ga imaš) rada, toda razume to na diametralno nasproten način od tebe. Zato je čas za pavzo. V vajinih glavah se morajo stvari poleči, urediti, skulirati, reformirati. In če ta skuliranost pri vama (ali pri vsakem posebej) ne bo potegnila za sabo določene spremembe (v razmišljanju, vedênju, čustvovanju, razumevanju ...), ne bo nič! Neodvisno od kart naj še dodam, da ne ljubosumje ne nasilje NI IZRAZ LJUBEZNI! Nasilje je le izraz duševne poškodbe nasilneža!

Lep pozdrav!
MT
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 19:43
Originalno objavil(-a) Gostja

Torej, če prav razumem bova imela samo še poslovni odnos, ne drugega?
Hvala

Najbolj prav boš razumela, ko boš 'videla na terenu'. Po istih kartah sodeč bi lahko sklenili takole: svoj odnos bosta (skupaj, vsak zase, samo eden od vaju ...) realno ocenila in na podlagi te realne ocene se bo razvil naprej. Če torej realno ocenita, da je možen romantičen partnerski odnos, potem ocenita prav. Če ocenita, da bo odnos v okviru poslovnega druženja, tudi ocenita prav. Če pa ocenita, da odnos ni mogoč, bo pa tudi prav. Nekako se le zdi, da nekega holivudskega padanja v objeme ne bo.

Lep pozdrav!
MT
Gostja32
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja32 Odgovorbullet Objavljeno: 17/Oktober/2018 ob 21:51
Moj tarot mi lepo prosim pogledate, ali zanosim ze letos ali prihodnje leto? Nimam pa tezav s tem samo zanima me. Hvala😊 rojena 85 letnik
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide