Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 19/Oktober/2018 ob 03:48
Originalno objavil(-a) Gostja

Moj tarot, po vsem prebranem, se opogumim tudi jaz. Vesela bom, če mi lahko napoveste kako bo z nama, najino vezo z mojim partnerjem, s katerim imava otroka. Postala sva odtujena :( Prosim, hvala.

Tokrat sem karte odpirala dvakrat, ker se je prvikrat pokazalo pač to, o čemer sprašuješ. V drugo je bila ena karta ista. Načeloma pozitivna karta, ki pa tukaj, se mi zdi, igra nekoliko drugačno vlogo. Vlogo ločevalca, ločne črte, nečesa, kar razmejuje. V tej vlogi si lahko ti. Morda ta ločna črta (oz. tvoja vloga) poteka med partnerjem in otrokom? Je partner osoren, zajedljiv, ciničen, egoističen? Si potem ti tukaj tista ločnica, ki se ustvarja v vaši skupnosti? Ne mislim, da si ti kaj kriva, daleč od tega. Zdi se, da je v tej dinamiki slabe volje (partner) in obrambe (ti) vezni člen ravno otrok, v smislu, kot da ga braniš, ščitiš, oddvajaš od vpliva partnerjvega težavnega vedenja, značaja, razpoloženja ipd. (če to drži). Druge karte so načeloma lepe in prijazne, le tista ločnica seka med njih, nekako v smislu: lepa dvojina → zareza → lepa ednina. Ne razumi, da je to napoved v smislu "Tako bo in nič drugače." Lahko govori o tem, da moraš najprej ti priti k sebi, najti sebe, poskrbeti zase, ne toliko v smislu razvajanja na komercialen način (šoping in to), ampak občutenja pravega zadovoljstva s sabo, s tem, kar si ustvarila zase in s svojimi močmi (brez vtikanja drugih).

Je kaj na tem?
Lep pozdrav!
MT
IP IP shranjen Prijavi objavo
Brina
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Brina Odgovorbullet Objavljeno: 19/Oktober/2018 ob 06:48
Pozdrav Moj tarot
Najprej naj vas pohvalim za vaš prijazen trud. Tudi sama imam vprašanje. Zanima me moja hčerka. Kako ji kaže s fantom h kateremu se je odselila? Bo veza ostala ali se vrne domov? Bo naredila šolo katero obiskuje peto leto?
Zelo se zahvaljujem za odgovor.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 19/Oktober/2018 ob 09:04
Originalno objavil(-a) Moj Tarot

Moj tarot, po vsem prebranem, se opogumim tudi jaz. Vesela bom, če mi lahko napoveste kako bo z nama, najino vezo z mojim partnerjem, s katerim imava otroka. Postala sva odtujena :( Prosim, hvala.

Tokrat sem karte odpirala dvakrat, ker se je prvikrat pokazalo pač to, o čemer sprašuješ. V drugo je bila ena karta ista. Načeloma pozitivna karta, ki pa tukaj, se mi zdi, igra nekoliko drugačno vlogo. Vlogo ločevalca, ločne črte, nečesa, kar razmejuje. V tej vlogi si lahko ti. Morda ta ločna črta (oz. tvoja vloga) poteka med partnerjem in otrokom? Je partner osoren, zajedljiv, ciničen, egoističen? Si potem ti tukaj tista ločnica, ki se ustvarja v vaši skupnosti? Ne mislim, da si ti kaj kriva, daleč od tega. Zdi se, da je v tej dinamiki slabe volje (partner) in obrambe (ti) vezni člen ravno otrok, v smislu, kot da ga braniš, ščitiš, oddvajaš od vpliva partnerjvega težavnega vedenja, značaja, razpoloženja ipd. (če to drži). Druge karte so načeloma lepe in prijazne, le tista ločnica seka med njih, nekako v smislu: lepa dvojina → zareza → lepa ednina. Ne razumi, da je to napoved v smislu "Tako bo in nič drugače." Lahko govori o tem, da moraš najprej ti priti k sebi, najti sebe, poskrbeti zase, ne toliko v smislu razvajanja na komercialen način (šoping in to), ampak občutenja pravega zadovoljstva s sabo, s tem, kar si ustvarila zase in s svojimi močmi (brez vtikanja drugih).

Je kaj na tem?
Lep pozdrav!
MT

Hvala za odgovor, ne razumem najbolje. On je izjemno miren, tudi do otroka, samo odmaknjen je od mene. Ne objame me, poljubi i.t.d. Krega ni. Samo odtujenost, kot da me ni več. Zanima me samo, ali pride do izboljšave, ali bo šlo vse skupaj samo na dol? Hvala
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 19/Oktober/2018 ob 09:21
Moj tarot,
lepo prisim,če mi lahko pogledate za sestro kako kaže glede upokojitve.Namreč bila je prepričana ,da gre naslednje leto v pokoj,sedaj je izvedela,da ji en delodajalec ni eno leto plačal prispevkov.Zanima jo,če se za to podaljša odhod v pokoj v leto 2020.
Hvala
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 19/Oktober/2018 ob 09:41
Moj tarot. Zanima me kaj kaze z mano in zdaj bivsim fantom?
Tjana
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Tjana Odgovorbullet Objavljeno: 19/Oktober/2018 ob 09:49
Moj Tarot; prosim, če mi lahko odgovoriš na moje vprašanje glede ene moške osebe, s katero veza je trajala kratek čas, me je pa močno zadela; ali je še možna vrnite, nadaljevanje..Hvala
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 19/Oktober/2018 ob 10:13
Moj tarot lepo prosim, če mi pogledate, ali se kaže, kdaj bo mene moj partner povabil k sebi domov? malo se mi zdi napeto pri njih, nevem zakaj sma zmeraj samo pri meni. Tega ga ne upam spraševat ali mu težit. Taka sem da ne uspem jaz nič prva, ampak raje počakam, da bo sam izrazil to željo da pridem k njemu. Bo do tega prišlo? pa kdaj približno? iz srca vam hvala za vaš trud, super ste.
Sara
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Sara Odgovorbullet Objavljeno: 19/Oktober/2018 ob 11:19
Tarot,zanimalo me je ce je njegova sluzba pivezana s tujino...ker vem da je delal tam zato sem vprasala ce jecse vedno tako...pa lepo prosim ce pigledate se ce me se preverja kakoe koli..klice itd..hvala
angel
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom angel Odgovorbullet Objavljeno: 19/Oktober/2018 ob 11:33
Moj tarot .lepo prosim ,ce mi pogledate kdaj bosta hcerki spoznali nove partnerje ,je mozna poroka.hvala za prijaznost.zelim fantasticen dan.
Suny
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Suny Odgovorbullet Objavljeno: 19/Oktober/2018 ob 14:54
Moj tarot pozdravljena. Imam ljubimca kateri me obiskuje ponavadi ma delovnem mestu. Sedaj ga ni ze 1 teden. Zadnje case opazam da je kr nekaj teh umikov. Prosim povejte mi alo se bo za zmeraj umaknil ali kaj je razlog temu. Hvala
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 19/Oktober/2018 ob 18:03

Originalno objavil(-a) Moj Tarot

[QUOTE=Gostja] Moj tarot, po vsem prebranem, se opogumim tudi jaz. Vesela bom, če mi lahko napoveste kako bo z nama, najino vezo z mojim partnerjem, s katerim imava otroka. Postala sva odtujena :( Prosim, hvala.

Hvala za odgovor, ne razumem najbolje. On je izjemno miren, tudi do otroka, samo odmaknjen je od mene. Ne objame me, poljubi i.t.d. Krega ni. Samo odtujenost, kot da me ni več. Zanima me samo, ali pride do izboljšave, ali bo šlo vse skupaj samo na dol? Hvala

Tvoj odgovor mi je precej pomagal in me nekaj naučil. Namreč vzrok za rahlo zmedenost moje interpretacije je v tem, da sem v tvojem primeru uporabila druge karte z drugačnimi podobami, razlagala pa sem jih malo preveč z mislimi na običajne podobe na 'delovnih kartah'. A tvoj odgovor je potrdil tudi to, da sem pravzaprav izbrala pravo vrsto kart, ker zdaj, ko pogledam v tej luči, kažejo dokaj razumljiv odgovor (ki ga 'delovne karte' mogoče ne bi). Zato tudi nisem odpirala novih kart in ostajam pri prejšnjih.
Torej, v prvo so se odprle take karte, ki res niso pokazale drugega kot to, o čemer sprašuješ, bilo pa je takole: na eni strani nekdo mlajši, ki se ima fajn (skoraj nezgrešljiva podoba razigranega otroka), na drugi strani nekdo starejši, ki se nima fajn (če bi videla podobo, bi bila najbrž tvoja prva asociacija: 'nekdo, ki se ne pusti dotakniti'), vmes pa ta karta, ki bi v 'delovnih kartah' lahko pomenila 'ločnico', v teh drugih pa je bolj jasno sporočilo 'združevanja/razdruževanja' oziroma 'komunikacije, ki pa gre lahko tudi narobe'. Predstavljaj si majhnega otroka, ki hoče pobožati mačko. V tem ni nič narobe, otrok je navdušen nad mačko, mačka se v osnovi tudi pusti božati, a ker jo otrok neprimerno zagrabi, tudi mačka reagira s krempljanjem. Nihče ni mislil nič slabega, pa je ven prišla ena sama zmeda. Ta karta je stala med enim in drugim. In ta ista karta se je odprla tudi v drugo, tokrat v bolj jasni zgodbi: dva v skupnem gospodinjstvu / na skupnem posestvu itd., → komunikacija-ki-gre-lahko-tudi-narobe (ki namesto da združi, razdruži) → nekdo sam/samoten/sam zase na posestvu.
V okviru tvojega vprašanja je odgovor res lahko: da, gre navzdol. Tudi karte se pravzaprav pomaknejo od višje k nižji. Tvoj partner (pozabiva prejšnjo karakteristiko) se zdi, da se na svojem položaju ne počuti dobro. Predstavljaj si sebe na štadionu neke tekme nekega športa, ki te nič ne zanima. Ni ti fajn. Ni to tvoje pravo okolje. In v takem okolju težko, da bi razumela partnerja, ki hoče biti s tabo romantičen. V prav takem položaju se zdi, da je on zdaj v vajinem odnosu. Če se oddaljuje, se iz takega razloga, kot bi se ti na štadionu nekega brezzveznega športa. Zdi se, da gre vajin odnos navzdol zaradi karte, ki se je ponovila: komunikacije, ki zgreši cilj. Zatorej če ostaneta pri istem, gre odnos navzdol, lahko da ostaneš sama (v smislu sama v skupnem gospodinjstvu). A kot rečeno, stvari niso zacementirane. Imej pred očmi to podobo otroka in mačke: oba morata razumeti, kaj hočeta. Dokler pa ne, dokler si otrok interpretira mačko kot nekaj za stiskat, si bo tudi mačka interpretirala otroka kot nekaj za popraskat. Če se hočeš s kom združiti z božanjem, potem si morata oba pravilno razlagati, kaj božanje je. Eden mora razumeti, da hoče pobožati, drugi mora razumeti, da se božanju nastavi. V nasprotnem primeru gre odnos - ja, navzdol. Kaj točno pa je v ozadju tega, da se partner ne počuti dobro, pa ne bi špekulirala. Zapomni si zaenkrat, da sta v nevarnosti, da sporočila drug drugega razumeta zgrešeno, in pazi, da tega ne poglabljaš/ta.

Lep pozdrav!
MT
gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gost Odgovorbullet Objavljeno: 19/Oktober/2018 ob 18:14
Joj,no,isti ljudje, ista vprašanja, kot za Astro .........
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide