Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |
Gostja
Gost |
Objavljeno: 20/Oktober/2018 ob 14:13 | |
Aja vsekakor pa cenim trud za brezplačno vedeževanje, je pa tudi prav, da dobijo povratne informacije, tako se bodo lažje naučile. Kritiko pravi vedeževalci sprejemajo.
|
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 20/Oktober/2018 ob 14:18 | |
Bravo za zadnja dva posta.
|
||
IP shranjen | ||
gost
Gost |
Objavljeno: 20/Oktober/2018 ob 14:20 | |
Kaj pa potem sprašuješ, če veš, da je 50:50? Pa pokliči ta drage. Oziroma ne - ne jim morit sploh več. |
||
IP shranjen | ||
rr
Gost |
Objavljeno: 20/Oktober/2018 ob 14:34 | |
kuzle se spet kregajo hehhehehehe
|
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 20/Oktober/2018 ob 14:36 | |
Ravno zato sprašujem, ker je 50:50. Saj ne dojameš. |
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 20/Oktober/2018 ob 14:47 | |
A si se zopet pogledala v ogledalo |
||
IP shranjen | ||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 20/Oktober/2018 ob 15:07 | |
Tukaj je sporočilo še bolj oddaljeno od naslovnika, imamo namreč karte-mene-tebe-sestro in delodajalca. Kaže, da se je odprla njegova karta, ker težko rečem, da je 'mlad fant' na karti kdo tik pred upokojitvijo. Mogoče delodajalec sicer ni ravno rosno mlad, a po karti sodeč gre lahko za nekoliko otročjo osebo, tudi površno in brezbrižno. Seveda se to lahko 'logično sklepa' iz tvojega vprašanja, če pa delodajalec eno leto ni plačal! A karta je pač karta, in pomembno se mi zdi poudariti, da do tega neplačevanja morda ni prišlo iz neke objestnosti ali zlobe, ampak iz malomarnosti. In potem se je odprla karta, ki stoji narobe obrnjena! Načeloma ne uporabljam narobe obrnjenih kart (nekateri jih), a pri mešanju se očitno kakšna obrne v drugo smer, ne da bi opazila. In zdaj se je odprla točno ta, za katero imam v svojem osebnem 'slovarju kart' zapisano: "krog se sklene". No, pa se očitno ne, ker je karta obrnjena narobe. Toda! Sledi še ena lepa karta, ki pomeni "izravnavo". Kaže se, da se zadeva z upokojitvijo izravna prav, in da se napaka (neplačevanje) popravi. Po tem sodeč nastopi upokojitev ob pričakovanem času! Bo tako? Lep pozdrav! MT |
||
IP shranjen | ||
Sara
Gost |
Objavljeno: 20/Oktober/2018 ob 16:35 | |
Tarot mi lahko odgovorite na vprasanje prosim..
|
||
IP shranjen | ||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 20/Oktober/2018 ob 17:28 | |
Zelo lakonično vprašanje, odprto za množico interpretacij. Če torej vprašamo, kaj kaže, potem pokaže tole: bilo je nekaj svetlega in navdušujočega (vajin odnos najbrž), a že v štartu je šlo, kot kaže, za razmerje, ki je nosilo v sebi zmožnost, da samo sebi postane sovražnik. Je bilo kaj neenakopravnosti, neenakovrednosti v odnosu, tudi v smislu, da se je nekdo prilagajal (in se mu je sprva še fino zdelo), potem pa je počilo oz. so zadeve ušle z vajeti? Ali da je nekdo igral in plesal po svojem taktu, v drugem pa se je, ker ne pride do izraza, kuhala zamera? Kaj v tem smislu? Ker če je tako, so za vama ostali samo obup, obžalovanje, zmedenost, ujetost v strahove, stres, more. In to je to, kar pokaže. Se ti zdi, da res? Lep pozdrav! MT |
||
IP shranjen | ||
Gost
Gost |
Objavljeno: 20/Oktober/2018 ob 17:41 | |
Moj tarot, prosim, če pogledate še meni ali se mi v prihodnosti kaže resna veza. Že vnaprej hvala.
|
||
IP shranjen | ||
sonček
Gost |
Objavljeno: 20/Oktober/2018 ob 18:52 | |
Pozdravljena Moj Tarot. Sicer ste mi že odgovarjala, spraševala sem za svojo skrito razmerje..itd. Napisali ste mi, da v kolikor bi prišlo do uradnega priznanja, da bi lahko bila z njim kdaj " uradna "( zveza žegnana iz temnega konca), sedaj pa me zanima ali bo do tega prišlo kdaj? (časovno), In če bo on naredil korak ali se bo kaj zgodilo v to smer. Hvala vam za trud in odgovor. lp
|
||
IP shranjen | ||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 20/Oktober/2018 ob 20:05 | |
OPOZORILO za spraševalki, ki sta spraševali glede odhoda v pokoj ali leta 2019 ali 2020. Obema sem napisala, da kaže za leto 2019, in za to imam dobre razloge glede na karte. Toda moram dodati, da bi zadevo lahko interpretirali tudi drugače. Za prvo spraševalko, kjer sem napisala, da za leto 2019 kaže bolj gladek prehod v pokoj, za 2020 pa s komplikacijami, to lahko pomeni, da se plan, ki je bil lepo postavljen (upokojitev 2019), lahko podre in pade na 2020. Podobno za spraševalko s sestro: res se je pokazal "krog, ki ni sklenjen" in da se "izravna", toda izravna se lahko tudi tako, da se eno leto notri prinese, kar pomeni odhod v pokoj leta 2020.
A predno me obtožite, da se zdaj nekaj ven mažem in podobno: v obeh primerih gre za zadeve, ki jih ureja delovnopravna zakonodaja. Če ste upravičeni, da greste v pokoj leta 2019, potem imate do tega vso pravico! Če je delovnopravna zakonodaja na vaši strani, jo izkoristite! Če vas delodajalci izigravajo, se jim uprite! Ne iščite odgovorov in nasvetov v kartah, astrologiji, steklenih kuglah in tako dalje. Če imate pravico na svoji strani, potem se postavite zase! Niste nemočni plutovinasti zamaški, ki jih morje poljubno premetava sem in tja! Zato karte interpretiram v duhu te pozitivne osveščenosti. Če je bilo za prvo spraševalko vse pripravljeno, da gre v pokoj lahko 2019, potem ima do tega pravico in naj ne pusti, da ji kdo to poruši. In podobno za spraševalko s sestro: če delodajalec ni plačal enega leta, je to njegov problem in naj on nosi posledice, ne sestra! V tem smislu zagovarjam karte, da nakazujejo za leto 2019, a kot sem opozorila, lahko so povedale tudi za leto 2020, a v tem primeru pod pogojem, da se pustite izigrati. Lep pozdrav! MT |
||
IP shranjen | ||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |