Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |
Bibip
Gost |
Objavljeno: 22/Oktober/2018 ob 18:53 | |
Znate to povedati lepše?
|
||
IP shranjen | ||
Gost124
Gost |
Objavljeno: 22/Oktober/2018 ob 18:56 | |
Astro....kapa dol...tocno tako je...oba ujeta brez ljubezni 😞
|
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 22/Oktober/2018 ob 19:20 | |
Oj,je kje kaksna vedezevalka v Celju ali okolici.Razen Jelke Zalec,ce pozna kdo se kaksno drugo,novo.
|
||
IP shranjen | ||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 22/Oktober/2018 ob 19:23 | |
Ne želim prav posebej poglabljati te razprave, a se nekoliko tiče tega foruma, zato naj dodam še naslednje: nihče tu ne trati mojega časa, tudi ti ga nisi. Jaz se zavestno odločim za to! Ne gre za to, da bi bila ti 'jasnovidna', češ če bi vedela, da bo napačno, sploh ne bi vprašala. Ne gre za to. Gre za to, da si moj čas, ki sem si ga zavestno po svoji volji vzela, označila za "izkoriščenega v prazno in za brezveze". Jaz sploh ne dojemam ljudi, ki sem napišejo vprašanje, da tratijo moj čas. Nihče mi ga ne trati. Če si ga vzamem, si ga po svoji volji. Ne zdi se mi pa fer, da drugi ljudje moj čas (ponavljam: moj!) označijo za "izkoriščenega v prazno in za brezveze". To lahko rečeš samo za svojega, ki si si ga vzela, da napišeš vprašanje (in ki si ga vzameš za karkoli v življenju). Proti temu ne rečem nič, če ugotoviš, da si zapravljala svoj čas "v prazno in za brezveze". Toda zahvala v stilu "Hvala za vaš čas, sicer izkoriščen za brezveze in v prazno", je posmehljiva, cinična zahvala. Še enkrat: čas, ki sem si ga vzela, je bil moj, in vzela sem si ga po svoji volji. Ali je bil "izkoriščen v prazno in za brezveze", vem samo jaz. Lep pozdrav! MT |
||
IP shranjen | ||
K.
Gost |
Objavljeno: 22/Oktober/2018 ob 19:27 | |
Moje vprašanje se je izgubilo med spami. :( |
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 22/Oktober/2018 ob 19:48 | |
A lahko vidve nehata filozofirat.Ti je cist prav napisala,ti pa se kr pises romane in prbijas v prazno.Get a life.Sprijazni se.Nisi perfektna.So what?A bos zdej to vsak dan gonila po forumu,ker si pac nekomu napacno napovedala.Si tut men,pa se ne sekiram.Ti je sam napisala,da si ji zgresila.Ona zivi dalje,ti pa si ze pocasi grizes zile,ker te ocitno muci ego,ko ti nekdo pove,da si falila.Zivi dalje,nisi nezmotljiva.Rajse se ukvarjaj z drugimi napovedmi,kot pa da jokcas in delas psihoanalize.Who cares.A mas tolk nizek ego al kva,da ne mors prebolet neke negativne kritike.Dzizs bejba,kje ti zivis.Ne sekiraj se.In ne reci,da se ne,ce ne znas odnehat in se kr neki bv pises.Move on. |
||
IP shranjen | ||
gost
Gost |
Objavljeno: 22/Oktober/2018 ob 20:08 | |
Hinavke hinavske, vi, ki prosite za vpoglede.
|
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 22/Oktober/2018 ob 20:15 | |
Buh pumagej,babnice,nehajte s kregarijo,prosim.
|
||
IP shranjen | ||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 22/Oktober/2018 ob 20:19 | |
Mislim, da razumeš, da o 'prihodnosti' ne moremo govoriti v nedogled. Če so se karte odprle za 'prihodnost', se gotovo niso za tisto do konca dni. Mogoče je torej, da te na naslednji stopnički pač čaka, kar te čaka, ne bo pa to zadnja stopnička. Zdi se, da do zveze pride, toda ali do "resne"? Drzno rečem takole: ne do resne, ampak do rahlo nekvalitetne, take, ki ne doseže pričakovanj, mogoče celo v kakih nestabilnih okoliščinah (npr. brezposelnost). Zna se zgoditi, da kje na tvojem potovanju (mogoče v tujino), lahko pa tudi potovanju v smislu iskanja ('potuješ' po družbenih omrežjih in iščeš ...). Mi bo v veliko veselje, če se razplete po tvojih pričakovanjih! Lep pozdrav! MT |
||
IP shranjen | ||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 22/Oktober/2018 ob 21:52 | |
Naj samo še nekaj dodam, da se zgornje ne bo slišalo preveč grozno. Če se torej res kaže razmerje oz. zveza, gotovo ne boš sama rinila v 'nekvalitetno zvezo'. Stvar je lahko v tem, da se ta zveza morda razvije v kontekstu razlik med tvojim samskim življenjskim stilom in stilom v zvezi. Da bodo okoliščine zveze drugačne od teh, ki si jih vajena, in je zato oznaka 'nekvaliteten' tu krivična. Če se zgodi, boš gotovo vedela, v čem je keč! Lep pozdrav! MT |
||
IP shranjen | ||
Tjana
Gost |
Objavljeno: 22/Oktober/2018 ob 22:55 | |
Moj Tarot, a se je mogoče moje vprašanje zgubilo med temi spami al kaj drugega; hvala |
||
IP shranjen | ||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 22/Oktober/2018 ob 23:47 | |
Na strani 171 je. Lep pozdrav! MT |
||
IP shranjen | ||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |